Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בארון מגבר של

audio logic 60x4.

החלטתי לחבר אותו לאוטו. ברכב יש לי מאחור פיוניר 6*9 260W, ומקדימה פיוניר 160W

המערכת- פיוניר דגם 3100.

חיברתי את הכל כמו שצריך, אך לא שומעים טוב. שיחקתי עם הווליום ועם כל מיני קומבינות,אבל ה"דפיקות" לא נשמעות יפה, ולמען האמת בלי מגבר שומעים יפה יותר.

1. שאלתי היא -מדוע זה ככה?

2. האם אפשר "לגשר" את 4 היציאות,ל2 יציאות ובכך לקבל 120W? אם כן,איך?

I30 CW

פורסם

בדוק שנית את החיבורים.

ישנו גם הסיכוי שהמגבר פשוט חלש מדי, למרות שאני בספק כי המגבר של ההד יוניט הוא אפילו חלש יותר.

לגבי גישור.

קח 2 ערוצים קח פלוס של אחד והמינוס של השני והרי לך גישור. זה ברמה מאד כללית. בדוק על גבי המגבר צריכות להיות הוראות מפורטות לגבי זה.

דבר נוסף רק שתדע לך אם תגשר את 4 הערוצים ל-2 ערוצים זה כמובן יספיק רק לזוג רמקולים. לא בטוח שהגישור יניב כפול הספק אבל הוא יתן בסביבות ה-100RMS.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני מתכוון לגישור של היציאות של המגבר...

אני לוחק את 2 המינוסים ואת 2 הפלוסים יחד?

ואגב על המגבר אין הוראות...הוא דיי פשוט וישן (נראה כמו פרופיל כנף מטוס)

I30 CW

פורסם

ןלמה אתה חושב שאני התכוונתי? לגשר כניסות?

יש 4 ערוצים:

1_____2

+ -___ + -

3_____4

+ -____+ -

קח את הפלוס מערוץ מס' 1 וקח את המינוס מערוץ מס' 2. חבר את שניהם לרמקול אחד והרי לך גישור.

אח"כ קח את הפלוס מערוץ מס' 3 וקח את המינוס מערוץ מס' 4 וחבר את שניהם לרמקול נוסף. והרי לך גישור נוסף.

ראה איזה פלא.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

OK, צריך לחבר את הפלוס והמינוס ביניהם?

זה לא ישרף או משהו ,נכון?

אגב יהיה שיפור לדעתך?

שיפור בעוצמה יגרום לשיפור בשמיעה...? או שהמגבר חרא?

I30 CW

פורסם

אמור להיות שיפור, תבדוק שחיברת את הפלוסים והמינוסים נכון, לגבי הגישור פשוט תקח את הפלוס של ערוץ 1 ואת המינוס של ערוץ 2(או ההפך)

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

אם הבעייה היחידה שיש לך עם המגבר היא עוצמה , גישור ייתן יותר עוצמה ונקווה שהמגבר לא יתחמם.

אם הביצועים של המגבר בכלל הם לא טובים , גישור לא יעזור. כמו כן , יעול להיות שהרמקולים פשוט לא טובים והאשמה היא לא במגבר.

Leon Cupra 2009

פורסם

זה נשמע שאו שיש לך בעייה במגבר עצמו או שיש איזו שהיא בעייה בהתקנה ,לא נראה לי שגישור יפתור לך את הבעייה.

עד כמה שהמגבר שלך לא מוכר, לא יכול להיות שהגברה פנימית תהיה חזקה ממנו.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...