Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר האוטומטי שלי עשה בעיות לפני החורף, משך במעבר מראשון לשני ועבר במכה. לפעמים נשמע כמו גז בניוטרל. כמעט הכנסתי אותו לשיפוץ. קצת דחיתי את זה וביינתים הגיע החורף והבעיות כמעט נעלמו. חשוב לציין שאני גר בירושלים - די קר אצלנו, וכן אני נוסע נסיעות קצרות: 10-25 דקות. לפני שבועיים חזרו הימים החמים, וחזרו הבעיות.

עוד מאפיין לבעיה: כשאני מקבל מכה כזו במעבר מראשון לשני, הרכב ממשיך לדפוק בכל מעבר. כיבוי והדלקה פותרים את הבעיה. כאילו הוא נכנס ל"מוד נודניק" ויוצא ממנו בכיבוי.

שיפוץ? החלפת שמן? מחשב? מה דעת המומחים?

פורסם

לפני שנה בדיוק הרגשתי במאזדה 3 2005 מכות במעבר מ1 ל2 אבל דווקא בעיקר במנוע קר. לאחר ההתלבטות המוכרת אם להחליף או לא שמן גיר הלכתי לספי , החלפתי שמן ומסנן והמכות נעלמו כמעט לגמרי

• תוכן חדש...