Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אוטוטו אני מתחיל מסע בצפון איטליה.

הייתי רוצה לחזור משם עם ארגז בקבוקי יין- 9 במספר(750מ"ל)

וארגז חומץ בלסמי- 12 בקבוקים(250מ"ל)

כמובן שזה לשימוש אישי אבל אני עובר את הכמות המותרת לנוסע, לפחות בעיניין של היין(שני בקבוקי יין) אני מבין שאני נכנס לתחום של יבוא אישי? תקנו אותי אם אני טועה.

ובכל זאת. התסריט שלי בראש הוא להביא את הארגזים לשדה תעופה ולשלוח אותם כמטען חורג ושביר. כמובן בתוספת תשלום אבל זאת לא הבעיה שלי.(אליטליה כבר נתנו לי את כל הפרטים לגבי זה)

מה מחכה לי בארץ? האם עליי להסדיר אישורים כלשהם לפני שאני קונה הכל?

אשמח להערות והארות בנושא!

(גילוי נאות, זה לשימוש אישי אבל אני יודע שעובדה זו מעניינת למכס את הת**)

תודה רבה

שבת נעימה וכיפית לכולם.

פורסם

ראה הגדרת יבוא אישי בקישור המצ"ב :

http://bit.ly/1UnLZIU

העניין של 2 ליטר אלכוהול מדבר על פטור ממיסים. כמות של 12 ליטר - תצטרך לעבור במסלול האדום., ותידרש לשלם מיסים עבור הקניה.

עבור יין תידרש לשלם 31% + 1.66 שח לליטר אבל לא פחות מ-5.96 שח לליטר.

לגבי החומץ - אינני יודע כמה מכס תידרש לשלם.

החישוב נעשה לפי מחיר מוצר (לפי קבלה) + עלות משלוח (אינני יודע כיצד מתייחסים במקרה כזה למחיר משלוח).

הייתי מציע לך לפנות למוקד הטלפוני של רשות המיסים ו/או לבית המכס באזור מגורך - ולברר עימם בוודאות האם יהיו דרישות נוספות.

הערה - במקרה של יבוא מסחרי של אלכוהול, יש צורך באישור של מכון היין -> אז כדי למנוע את הטרחה והוויכוחים של אנשי המכס- כדאי לפנות מעט זמן ולבדוק מולם כי הכמויות הללו נחשבות כיבוא אישי (ולא יבוא מסחרי) + מה המיסים שתידרש לשלם.

מענה טלפוני של מוקד המיסים:

4954* או 1-222-4954 או 02-5656400 בימים א' עד ה', בין השעות 08:15 - 16:00

רשימת בתי המכס:

∞ בית המכס ירושלים - רח'כנפי נשרים 66, ירושלים, 02-6545555.

∞ בית המכס מרכז - ישראל גלילי 3א, ראשון לציון, 03-9421666.

∞ בית המכס חיפה - שער הנמל 3, חיפה, 04-8354811.

∞ בית המכס אשדוד - רח׳ הבנאים 2, בניין הפורום, אשדוד, 08-8510610.

∞ בית המכס נתב“ג - נמל התעופה בן-גוריון, לוד, 03-9751111.

∞ בית המכס אילת - נמל אילת, אילת, 08-6383888.

פורסם

וואו. תודה רבה לך על התשובה העינינית ,המהירה והמפורטת!!!!

המס על היין בהחלט שווה את המעבר במסלול האדום! לגבי החומץ אני אברר באמת!!

פורסם

ביצעתי חיפוש בתעריף המכס (באתר רשות המיסים).

אם אינני טועה, על החומץ תידרש לשלם רק 17% (מע"מ).

דבר שאני ממליץ לבדוק מול רשות המיסים - האם לא יעשו לך בעיות בהכנסת המוצרים במסלול האדום (כלומר, האם כמות כזאת מקובלת על ידם בתור יבוא אישי או שיחשדו שזה יבוא מסחרי -> ואז המצב מסתבך מבחינת דרישות).

הערה - אינני עמיל מכס, כך שמומלץ לקחת את תשובותיי לגבי מיסים בערבון מוגבל (מיסים לגבי יין נלקחו מרשימון מרוכז שמפורסם באתר רשות המיסים).

• תוכן חדש...