Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול במהלך שיוט בכביש החוף לאחר כמה דקות שהפעלתי את בקרת השיוט, נדלקה נורת "בדוק מנוע", בקרת השיוט הפסיקה לעבוד ונורת בקרת השיוט הבהבה ללא הפסקה.

כרגע המצב הוא שנורת בדוק מנוע דלוקה קבוע ונורת בקרת השיוט מהבהבת קבוע בו זמנית.

הרכב הוא סובארו B3 1.5 אוטומט.

לפני שאני לוקח אותו למוסך מורשה, רציתי להתייעץ איתכם... אולי זאת תקלה שולית שניתן לפתור בבית.

תודה מראש לכולם.

פורסם

אם הרכב אינו באחריות המורשה יהיה יקר מאוד. מכון להזרקות דלק טוב,יפתור כנראה את הבעיה בסכום ידידותי יותר לכיס.

כדאי לגשת למכון הזרקות דלק טוב- יש כאן הרבה מאוד המלצות על בעלי מקצוע,שווה חיפוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון: הייתי במוסך מורשה. אומרים שהלך ממיר קטליטי. רוצים 4000 בלי מע"מ. נשמע כמובן מוגזם.

יש המלצות למקום אחר לעשות בו את העבודה?

פורסם

לאבא שלי יש את הבעיה הזו גם עם b3 ונוסע איתה ללא בעיה כבר שנתיים וגם עובר טסטים בלי בעיה אל תשאלו אותי איך

פורסם

ממה שקראתי בפורומים בחו"ל, זאת תקלה ידועה ואפשר להסתדר איתה. הרכב נוסע אותו הדבר וגם צריכת הדלק לא השתנתה. אבל עדיין נראה לי מומלץ לטפל בזה

פורסם

תנסה לברר מה קוד התקלה ותעדכן.

כפי שנאמר מקודם, סיכוי גבוה שזה חיישן חמצן. בebay הזמנתי בזמנו בכ250 שח עם משלוח. תואם מקורי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
עדכון: הייתי במוסך מורשה. אומרים שהלך ממיר קטליטי. רוצים 4000 בלי מע"מ. נשמע כמובן מוגזם.

יש המלצות למקום אחר לעשות בו את העבודה?

כנראה נדלק לך תקלה P0420 תיגש חזרה למורשה ותבקש מהם לבדוק עם הרכב עבר עדכון מחשב מנוע

כמה קילומטר עבר הרכב?

• תוכן חדש...