Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך,היום בבוקר בדרכי לראיון עבודה בתוך כיכר נכנס בי מאחור נהג מונית שלא שם לב לתנועה,

לא צריך לציין שהוא האשם פה,כל ההתנהלות הייתה בסדר גמור החלפנו פרטים ומשם המשכתי הלאה,הגעתי לחברת הביטוח שמטפלת בנושא הזה ושלחו אותי משום מה למוסך פחחות קריית הרכב אסולין,האמת שלא הכי אהבתי את המקום נראה לא וואו,אבל מה אני יודע.רציתי לקבל המלצה מהפורום האם קרית הרכב אסולין הוא מקום טוב לעשות בו החלפה של הטמבון האחורי,או שאלך למוסך שבו אני מטפל ברכב שזה מוסך מורשה יבואן?מה ההמלצות שלכם

?זה דרך אגב נמצא בבאר שבע.

תודה מראש על כל עצה.

פורסם (נערך)

אם יוצא לך להגיע יותר לאזור המרכז, אני ממליץ בחום על "מוסך גולי" באזור התעשייה בראשל"צ.

עושים עבודה איכותית, צביעה באיכות גבוהה מאוד ופחחות ברמה גבוהה מניסיון אישי שלי איתם קרוב ל 15 שנים.

בנוסף, נותנים לך על חשבונם רכב השכרה חלופי (leas4u) כל עוד הרכב במוסך בעבודה.

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אל תתקרב לאסולין

שחררו לי את הרכב עם גריל קדמי בעל רווחים, ווינקר לא מודבק ובנוסף גם שריטות בפח(הרכבת טמבון אחרי גניבה)

• תוכן חדש...