Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדובלו והקובו הן מאותה הקטגוריה ממש.

זה שאתה מעדיף קובו זה נחמד אבל עדיין מדובר באותה הקטגוריה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אלטו ודובלו זה אותה קטגוריה, שתיהן מכוניות.

וברצינות, הקטגוריה נקבעת על ידי חברת ההשכרה וזה נעשה משיקולים מסחריים. מה עוד יש פה להגיד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לפי ההגנה על שלמה סיקסט פה מכמה חברים מאוד ותיקים בפורום , כנראה שלמה סיקסט הוא מפרסם מאוד גדול בפורום לא פחות מקאיה או לובינסקי.

לקוח ביקש A קיבל B , לא ביקש על הדרך, לא אמר ברגע האחרון. הוא ביקש במפורש דובלו.

בנוסף, הלקוח בזבז שעה בגלל ה"טעות" הזאת, מי משלם לו על השעה הזאת? ואם הוא שכר מישהו שיעזור לו להוביל , האם עליו לשלם לו על השעה?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
הדובלו והקובו הן מאותה הקטגוריה ממש.

זה שאתה מעדיף קובו זה נחמד אבל עדיין מדובר באותה הקטגוריה.

אתה יודע מה יותר נחמד? זה שאתה מנסה להגן על "ההחלטה" של חברת ההשכרה לשים את שני הרכבים באותה הקטגוריה, בעוד שהדובלו הוא בעל נפח העמסה גדול יותר בכמעט 30% מזה של הקובו (700 ליטר) וכושר העמסה הגבוה בכ-50% (200 ק"ג).

אז לא, לא מדובר פה בעניין של העדפה, אלא בעניין של שימושיות נטו. כשחברה מציגה לי את הדובלו כרכב מייצג של הקטגוריה (ועוד כרכב מסחרי), אני מצפה לקבל דובלו או רכב דומה מבחינת נפח וכושר הטענה, ולא להגיע לסניף ולגלות שרוב הרכבים המסחריים מה"קטגוריה" הם בכלל קובו, ויש עוד דובלו אחד שמישהו כבר לקח.

אגב, למען הגילוי הנאות, האם אתה קשור איכשהו או עובד בחברת שלמה?

פורסם

ישראל,

מה לעשות ושתי המכוניות באותה הקבוצה?

הזמנתי בחו"ל גרנד צ'ירוקי. קיבלתי אקספלורר מעאפן, ומשכו אותי בניו יורק שעה עד המסירה כי לא היה רכב שהתאים למה שרשמתי.

זה בסדר? לא. התעצבנתי? בקטנה. עבר לי? בשניה שיצאתי מהסוכנות.

ביקשתי במפורש גרנד צ'ירוקי מסיבותי שלי, וקיבלתי אקספלורר.

כנראה שלא שכרת מספיק מכוניות בחיים בשביל להבין שאתה לא שוכר דגם ספציפי אלא רכב מקבוצה. לפעמים משדרגים אותך, לפעמים לא.

אין חולק על זה שהתהליך כולו היה יכול להיות יותר נעים, ולהוציא את הלקוח עם חיוך.

עריכה - אחרי שמאשימים אותי...נכנסתי לאתר של שלמה סיקסט, אכן מופיע בבחירת מכוניות תמונה של פיאט דובלו, וכשבוחרים את האוטו וממשיכים, יש תנאים נוספים:

*המחירים כוללים ביטוח חובה וכיסוי נזקים בהיקף שנרכש, גניבה וצד ג' למעט השתתפות עצמית בהתאם לסוג הרכב.

*המחיר כולל מעמ

*ותק רשיון נהיגה לנהג מינימום שנתיים

*פיאט דובלו או דומה

*מסלול קילומטרים רגיל (אלא אם מוצג אחרת).

*1-2 ימים, כולל שימוש של עד 200 קילומטר

*3-30 ימים, כולל שימוש עד 3,500 קילומטר

להדגיש את השורה הרלוונטית המפורשת? "פיאט דובלו או דומה". אם היו מבקשים ממך מע"מ על המחיר שסוכם היית כועס ובצדק, "הרי רשמתם שהמחיר כולל מע"מ". לא הביאו מכונית מיני. לא הביאו משפחתית קטנה. הביאו טנדרון. באותו הכסף זה היה יכול להיות סיטרואן ברלינגו. אותה קטגוריה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין חולק על זה שהתהליך כולו היה יכול להיות יותר נעים, ולהוציא את הלקוח עם חיוך.

זה בדיוק העניין , הלקוח ביקש משהו A וקיבל משהו B.

השכרתי מספיק רכבים בארץ ובעולם ואכן ישנם מקרים שביקשתי משהו אחד וקיבלתי משהו אחר, כל עוד זה לא היה קריטי החלקתי את זה , שלא לדבר שתמיד עשו הכל כדי לפצות אותי אם זה בGPS חינם או שובר לארוחת בוקר לדוגמא.

אבל!

הלקוח ביקש את הרכב הספציפי למטרה מסויימת והוא קיבל רכב לא מתאים , אם היית מזמין רכב למטרה מסויימת והיית מקבל משהו אחר, איך אתה היית מתנהג? ניקח לדוגמא את מעבר הדירה, הנפח הטענה של הדובלו גדול יותר, מה אז היית עושה?

פורסם (נערך)

דיסקו, מצטער, אבל אתה ועידן טועים. הדובלו והקובו לא באותה קטגוריה. נקודה.

הדובלו בקטגוריה של הקנגו והברלינגו, ושל פולקסווגן קאדי.

הקובו בקטגוריה של פיורינו, סיטרואן נמו ופיג'ו ביפר, שהם - וגם הקובו - אותה מכונית למעשה.

המחירים שלהם שונים: 115-150 לדובלו ושות' ו-90-126 ש"ח +- לקובו וחבורתו. הממדים שלהם שונים: 4.4 מ' אורך, 1.83 רוחב ו-1.84 גובה לדובלו, 3.95 אורך, 1.71 רוחב ו-1.73 גובה לקובו. והם צריכים להיות בקטגוריות שונות גם בחברת ההשכרה. זה כמו שהיו סוגרים איתך בליסינג על ריו והיית מקבל פיקנטו. זאת ההקבלה הכי ישירה שאני יכול לתת. אגב, האקספלורר והגרנד צ'רוקי דווקא כן נמצאים באותה קטגוריה. שניהם SUVים "בינוניים (מבחינת גודל) ובסיסיים" במונחים אמריקאיים.

זה שזה מקובל בהרבה מדינות (כמו למשל שקרוז נמצאת בקטגוריה מעל פוקוס בארה"ב) לא הופך את זה לבסדר.

אם הוא היה מקבל ברלינגו או קנגו, אין בעיה. אבל הוא קיבל רכב שבפירוש קטן יותר ונמצא בקטגוריה נמוכה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפשר לחלק את המקרה ל2: סוגיית הקטגוריה והרכב וסוגיית השירות לקוחות.

שלמה סיקסט (שאני סולד מהם ואין סיכוי שאתקרב אליהם בשום צורה) נכשלו כמו רוב נותני השירותים בארץ, יש כאן לקוח לא מרוצה שקיבל שירות מתחת לכל ביקורת וביזבוז מזמנו.

פורסם

לא לקוח שלהם לא עובד שלהם וחושב שאתם מגזימים כי כך נוהגות כול חברות ההשכרה.

טנדרון קובו שווה אצלם לברלינגו.

לא מעניין אותם שגובלו עולה 40000 יותר. זה טנדרון וזה טנדרון.

וכך זה בכל העולם.

אתה יכול להזמין באירופה דגם מייצג סופרב ולקבל אוונסיס. הסופרב תכיל 4 נוסעים עם מזוודות וקרוב לודאי שאוונסיס לא.

לפני שנה הזמנתי בברלין טרנספורטור נוסעים לשישה מבוגרים עם מזוודות וקיבלתי איזה ניסאן מסחרית שלחמישה איש היה בה צפוף, אבל בתיאוריה זו אותה קבוצה.

פורסם

אין דבר כזה הלקוח הזמין A! בכל חברת השכרה כמעט רשום שהרכב הוא רכב מייצג. הם יכולים לתת לך בדיוק את הרכב המייצג, והם יכולים לתת לך משהו שמבחינתם הוא ברמה מקבילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני מספר שבועות התלבטתי לגבי רכישה של רכב , התקשרתי לאלדן וביקשתי לשכור את אותו הרכב לסופש . הדגשתי מספר פעמים שאני רוצה את הסוג הספציפי . נחש מה? הגעתי בבוקר והרכב שרציתי היה . בלי צעקות , בלי ויכוחים . הוא פשוט היה

פורסם

ועדיין, היית יכול להגיע לשם והיה מחכה לך רכב אחר. והיו יכולים להגיד לך במילים לא הכי יפות: "לך תחפש את החברים שלך", כי זה דגם מייצג ומבחינתנו זה באותה רמה. בוא נגיד שברוב המקרים הם ישתדלו לתת את הרכב המייצג, אבל הם לא מתחייבים.

אני מסכים שזה לא הוגן כי דובלו גדולה מהותית מהקובו. אבל נתנו כאן דוגמות מספיק טובות, תאמין לי שבחו"ל המצב לא יותר טוב. אוקטביה ואינסינגייה של אופל נחשבות באותה קטגוריה ברומניה למשל. חיפושית יושבת עם קשקאי בגרמניה באותה קטגוריה. (אני לא צוחק)

ולא, אין לי שום קשר לSIXT.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני מספר שבועות התלבטתי לגבי רכישה של רכב , התקשרתי לאלדן וביקשתי לשכור את אותו הרכב לסופש . הדגשתי מספר פעמים שאני רוצה את הסוג הספציפי . נחש מה? הגעתי בבוקר והרכב שרציתי היה . בלי צעקות , בלי ויכוחים . הוא פשוט היה

יש לי חבר שחצה את כביש החוף פעמיים עם עיניים סגורות ולא נדרס- מה המסקנה? שיש לו מזל!!

חברות ההשכרה מנסות לענות על הבקשות של הלקוח.

יוצא- טוב. לא יוצא- גם טוב, נותנים רכב מאותה הקטגוריה.

זה המצב, לא יותר לא פחות.

כמובן שדרך ההץנהגות של נותן השירות מאוד עוזרת למנוע בלאגן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה 2 מקרים שונים,

הבחור לא ביקש ספציפית דובלו אלא רכב בגודל זהה והפיורינו הוא רכב קטן יותר מהדובלו, אם הוא היה מקבל ברלינגו לדוגמא או קנגו זה היה בסדר.

לגבי מי שמזמין דגם ספציפי ואומר שזה התנאי החברה יכולה להגיד לו לא וברגע שאמרה כן שתספק לו את הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...