Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע ביצעתי הזמנה לרכב מסחרי קטן (דובלו או רכב דומה) דרך האתר של שלמה סיקסט, ואף דאגתי לציין בהערות כי אני מבקש לקבל רכב כמה שיותר גדול, שכן הרכב מיועד להובלת דירה.

אתמול בבוקר הגעתי לקראת 9 לסניף בראשון על מנת לאסוף את הרכב, אך אחרי מילוי הטפסים נאמר לי כי אני מקבל פיאט קובו. לשניה חשבתי שאני חולם, והזכרתי לפקידה שהזמנתי דובלו (או רכב דומה), אך היא טענה שמדובר ב״אותה קטגוריה״. לא עזרו הויכוחים וההסברים שהדובלו גדול יותר ועליו שילמתי, ולכן ביקשתי לדבר עם המנהל. גם אצל המנהל המשיך אותו סיפור, עד שעברתי לשלב בו אני מבקש שיפסיק לערבב אותי, בצעקות, ששכנעו אותו לספר לי שיש דובלו בדרך מסניף אחר. אחרי שעה+ של המתנה (במהלכה התקשרתי לפיאט לוודא שאני לא טועה) יצאתי לדרך.

היום בבוקר הגעתי להחזיר את הרכב, הנציג בדק שהכל תקין ושלח אותי למשרד, שם נאמר לי לחכות כמה דקות. אחרי 20 דקות של המתנה, כשניגשתי לשאול מה קורה, הסתבר שהנציג שבדק את הרכב הקליד מספר של רכב אחר, אז שלחו שוב נציג כדי לעשות בדיקה של הרכב, שלאחריה סוף סוף שוחררתי לדרכי. שעה וחצי עיכוב במצטבר, קצת עצבים, אבל לפחות הדירה הועברה בשלום.

אז אני יכול להבין עיכוב במסירת הרכב, אני גם יכול להבין טעויות אנוש שנובעות מגישת ״הכל על הזין שלי״, אבל אני לא יכול להבין מאיפה יש להם את החוצפה לחרטט לקוחות ולדחוף להם רכב קטן יותר ממה שהם הזמינו ושילמו עליו, ועוד לשקר ללקוחות בפנים (ומסתבר שאני לא הראשון שהם עושים לו את זה).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער לשמוע על החוויה שלך באמת חוצפה,

אני גם היום הייתי אצלהם בסוכנות ודווקא טיפלו בי מאוד יפה כל מה שנותר זה להזמין את הרכב, אחרי שקראתי את הפוסט שלך, ישנה התלבטות קלה :-/

פורסם

מצטער בשבילך לשמוע את החוויה שעברת.

העיקר שקיבלת את מבוקשך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האם יש קטגורית מסחריות בחברת ההשכרה בנפרד לקובו ודובלו? אם לא אז מבחינת חברת ההשכרה זו אותה קטגוריה ולא יעניין אותם שבחברת פיאט דובלו נחשב גדול מקובו.

זה כמו שאוקטביה זהה מבחינת קטגוריה ברוב חברות ההשכרה ליונדאי i25. ברור לך שארבעה נוסעים עם מזוודות לא ירגישו דומה בשתיהן.

פורסם

ברוך הבא לעולם ההשכרה, אבל אני יכול להגיד לך שבחו"ל יש דברים לא פחות הזויים. הזמנתי רכב בגרמניה מקטגוריית CLMR בSIXT, שים לב לרשימה של כלי הרכב שאני עשוי לקבל:

גולף, אוקטביה, קשקאי, 3008, פוקוס, CMAX, מיני קאנטרימן והכי לא קשור - חיפושית!

אז כן, הזמנתי גולף, ויש מצב שאני אקבל משהו יותר קומפקטי (חיפושית) ויש מצב שאני אקבל משהו שאני ממש לא רוצה וגדול מדי, כמו קשקאי, CMAX או אוקטביה.

אז במקרה שלך, אם מדובר באותה קטגוריה, אז אין לך למי לבוא בתלונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז זה סוגר את התלונה כ"לא מוצדקת"?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מעבר להיבטים המוצדקים של ביקורת על השירות הרי מבחינה טכנית התלונה אינה בהכרח נכונה.

לפי נתונים רשמיים של היצרן/יבואן הרי הקובו עם מושבים מקופלים להובלה בעל נפח תא מטען של 2500 ליטר. לעומתה הדובלו בעלת אורך רגיל בעלת נפח של 3200 ליטר עם מושבים מקופלים. ההבדל אינו תהומי ולא נראה שמצדיק קטגוריה שונה.

http://www.fiat.co.il/files/pdf/Qubo1_12_15.pdf

http://www.fiat.co.il/files/commercial_models/doblo/Dublo_perssonal_A3_20_07_2015-5.pdf

פורסם
אז זה סוגר את התלונה כ"לא מוצדקת"?

לא, אבל התייחסותי היתה לנושא הקטוגריה.

אם הלקוח היה מבין זאת הוא לא היה ממתין שעה סניף ומבזבז את זמנו.

לחלופין, הוא היה ממתין לדובלו בהבנה שההמתנה מוצדקת ולפי דרישתו.

לגבי החזרת הרכב, תלונתו מוצדקת לדעתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בוא רגע נבין מה היה:

הזמין דובלו, קיבל קובו. אותה קטגוריה, אבל יותר קטן. דרש בצעקות שיביאו לו דובלו כי זה מה שהזמין. הביאו מסניף אחר כי לא היה במקום. הוא חיכה שעה.

בהחזרה נציג הקליד בטעות מספר רכב אחר. תיקנו את זה. המתין 20 דקות.

מכאן ועד ל:

מצטער לשמוע על החוויה שלך באמת חוצפה

וגם:

אתה בישראל !! נכון לצערי יש דברים כאלו בכל תחום ...

וגם:

מצטער בשבילך לשמוע את החוויה שעברת

המרחק גדול. גדול מאוד לטעמי.

אפשר לחשוב ששיחררו אותו מבית יולדות עם תינוק שלא שלו ואחרי שבוע התקשרו לספר על הטעות.

הכי טוב להגזים כמה שיותר. אבל זה אני.

ולרגע אני לא אומר ששלמה 'צדיקים'. אבל חליק. פרופורציות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

700 ליטר זה לא עניין של מה בכך, נכנסות שם כמה גופות :-)

התלונה מוצדקת או לא, כתלות במה הופיע באותיות קידוש לבנה באתר בעת ההזמנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הוא הלקוח ונשאר לו טעם מר בפה.

אבל הפרופורציות לטעמי מופרזות.

לשעבר:

פורסם

לומר שזו אותה קטגוריה זה כמו לומר שהאיביזה והלאון באותה הקטגוריה. למי שצריך להוביל, ההבדל בין שני הדגמים משמעותי מאוד. סתם תרגיל של חברות השכרה, קונים דובלו אחד (בהגזמה) מפרסמים אותו אך כותבים דובלו או רכב דומה ואת שאר המלאי ממלאים בדגם נחות וזול יותר.

פורסם

הכי טוב להגזים כמה שיותר. אבל זה אני.

ולרגע אני לא אומר ששלמה 'צדיקים'. אבל חליק. פרופורציות.

כמה נקודות:

1. לא זכור לי שתיארתי את החוויה כקטסטרופלית (גם בבחירת הכותרת ניסיתי להיות עדין, ולא לכתוב שירות גרוע, זוועתי וכדומה). סך הכל הרגשתי שניסו עליי שיטת "מצליח" והשירות לא היה מוצלח, אז הכל בפרופורציות הנכונות.

2. להגיד שהדובלו והקובו זה אותה קטגוריה זה כמו להגיד שהסוויפט והאלטו זה אותה קטגוריה, או הלאון והאיביזה. אגב, כשהגעתי לסניף, במקרה עמדה שם דובלו של אחד הלקוחות צמוד לקובו, ומאחור זה נראה בערך כמו הישבן של ביונסה ליד הישבן של קמרון דיאז.

אגב, הבדל של 700 ליטר (כ-25%) זה לא תהומי? זה מאוד תהומי, בטח כשמדובר ברכב מסחרי (לשם ההמחשה, מדובר בכמעט 1.5 תאי מטען של האוקטביה).

3. יכול להיות שגם אני טעיתי, מודה. אולי במקום לצאת מנקודת הנחה שמישהו יקרא את הבקשה שלי או שהם לא ינסו לתת לי רכב קטן יותר, הייתי צריך להתקשר אליהם ולוודא מראש. מצד שני, כשהמגרש שלהם בראשון מלא בקובו (ספרתי לפחות 5-6 כשהייתי שם), אבל אין אפילו דובלו אחד פנוי, אז זאת קצת הטעייה מצידם להציג באינטרנט את הדובלו כרכב המייצג את הקטגוריה, במקום את הקובו.

• תוכן חדש...