Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שחצה את כביש החוף פעמיים עם עיניים סגורות ולא נדרס- מה המסקנה? שיש לו מזל!!

חברות ההשכרה מנסות לענות על הבקשות של הלקוח.

יוצא- טוב. לא יוצא- גם טוב, נותנים רכב מאותה הקטגוריה.

זה המצב, לא יותר לא פחות.

כמובן שדרך ההץנהגות של נותן השירות מאוד עוזרת למנוע בלאגן.

עידן

יופי של דוגמא , ממש קשורה לטופיק.

אני דיברתי על השירות שנתנו לו.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו יכולים להציע לו את הרכב שביקש בלי להגיע לשלב של הצעקות ולהגיע למנהל.. אבל ככה זה בישראל צריך לסחוט את הלקוח עד שהוא מאבד את זה כדי להשיג את מבוקשו.. הבעיה היא השירות (הם מציעים שירותי השכרה ורצוי שהשירות יהיה ראוי לכסף שמשלמים להם הרי אתם לא מקבלים את הרכב בחינם) ואם עסק הגיע למצב של צעקות ושיחה עם מנהל ולקוח לא שמח הם נכשלו חד משמעית.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

בתור אחד שעבר חודשיים כנהג בסניף השכרה של שלמה-סיקסט, אוכל לציין שבאמת שני הרכבים נכללים באותה קטגורית השכרה ומתומחרים באופן שווה.

אין ספור פעמים התמודדנו עם לקוחות שטענו שהזמינו רכב X וקיבלו רכב Y, אפילו ששני הרכבים מאותה קטגוריה ואין התחיבות לרכב ספציפי, אלא לקטגורית רכב.

בסופו של דבר, דעתי היא שאם היית רושם בהזמנה במפורש את סוג הרכב שאתה מעדיף, ולא "רכב כמה שיותר גדול" הם היו מבינים את הבקשה וכן מנסים לבוא לקראתך.

מה גם שלהתקשר יום לפני לסניף ולשאול אם קיים הרכב בסניף, היה עוזר להם להתכונן לקראת ההגעה שלך למחרת, כי הם בסופו של דבר אלה שיטפלו בך, ולא האתר אינטרנט שהזמנת ממנו.

יצא לי לא מעט בתקופת העבודה לנסוע לסניפים (גם רחוקים לפעמים) כדי להביא רכבים ספציפים שלקוחות ביקשו, ועבודה שבשעה הם הצליחו לארגן את הרכב המבוקש.

• תוכן חדש...