Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את הרכש החדש, סה"כ נראה טוב.

יצא לי לבחון את הלחץ וניקוי על מגוון משתחים באזור הגינה.

דגם המכונה הוא LAVOR Vertigo 25.

1. מה הזמנים הממולצים לעבודה עם המכונה כדי לא לגרום נזק למנוע?
  2. מה המרחק המומלץ לשטיפת הרכב ללא פגיעה בפח? (ומה קורה ובמידהאני עובר על קטע שהתקלף הצבע מאבן)
  3. עבודה נכונה עם המקציף?

20160301113710.jpg

תודה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אני לא מכיר את המוצרים של LAVOR אבל בכל זאת ישנו דמיון, בסופו של דבר הכל על אותו העיקרון.

לגבי זמני העבודה- בדוק בביקורות /אתר היצרן. אין סיבה שנתון כזה לא יהיה מפורסם.

לעניין מרחק השטיפה, כאן אני חולק על מכוני השטיפה שעובדים בלחץ מקסימלי ובמרחק מינימלי.

אני נוהג לעבוד במרחק של כחצי מטר מהפח (גם מבחינת יעילות העבודה, היות ואני משתמש בראש "מניפה" רחב, ולא משהו נקודתי).

הלחץ אצלי הוא לא גורם ניקוי העיקרי, אלא הסבון והקרצוף. מכונת השטיפה כשמה כן היא - שטיפה, ולא ניקוי.

אין ספק שבלחץ גבוה, ובמרחק קטן היא תנקה יפה מאוד, אבל לא בכל מחיר. אני לא מוצא סיבה לעבוד בלחצים גבוהים מאוד לאור צורת העבודה שלי. אבל איש באמונתו יחיה. (אני בערך על אמצע הסקאלה של הבורר במניפה אגב)

בנוגע להקצפה, העניין משתנה מאוד בין מכונה למכונה, ובין מקציף למקציף, ולכן הצעתי היא פשוטה - ניסוי וטעייה.

תתחיל במעט סבון, ותוסיף כל פעם מעט עד שתגיע לתוצאה המבוקשת. (ואם לא בשטיפה הנוכחית, אז בשטיפה באה). אני כבר לא מודד, אני ממלא מים + סקוויז שמפו, ניעור קל ויאללה לעבודה.

אגב, בדוק אם המוצר שלך הגיע עם פילטר בכניסה לחיבור המים, יעזור למכונה להאריך חיים עם המים הקשים שלנו כאן.

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

מכונות מסגנון זה לא מומלץ לעבור 30 שניות של עבודה רצופה. לאחר מכן עושים עצירה של 5-10 שניות וממשיכים.

פורסם
אני לא מכיר את המוצרים של LAVOR אבל בכל זאת ישנו דמיון, בסופו של דבר הכל על אותו העיקרון.

לגבי זמני העבודה- בדוק בביקורות /אתר היצרן. אין סיבה שנתון כזה לא יהיה מפורסם.

לעניין מרחק השטיפה, כאן אני חולק על מכוני השטיפה שעובדים בלחץ מקסימלי ובמרחק מינימלי.

אני נוהג לעבוד במרחק של כחצי מטר מהפח (גם מבחינת יעילות העבודה, היות ואני משתמש בראש "מניפה" רחב, ולא משהו נקודתי).

הלחץ אצלי הוא לא גורם ניקוי העיקרי, אלא הסבון והקרצוף. מכונת השטיפה כשמה כן היא - שטיפה, ולא ניקוי.

אין ספק שבלחץ גבוה, ובמרחק קטן היא תנקה יפה מאוד, אבל לא בכל מחיר. אני לא מוצא סיבה לעבוד בלחצים גבוהים מאוד לאור צורת העבודה שלי. אבל איש באמונתו יחיה. (אני בערך על אמצע הסקאלה של הבורר במניפה אגב)

בנוגע להקצפה, העניין משתנה מאוד בין מכונה למכונה, ובין מקציף למקציף, ולכן הצעתי היא פשוטה - ניסוי וטעייה.

תתחיל במעט סבון, ותוסיף כל פעם מעט עד שתגיע לתוצאה המבוקשת. (ואם לא בשטיפה הנוכחית, אז בשטיפה באה). אני כבר לא מודד, אני ממלא מים + סקוויז שמפו, ניעור קל ויאללה לעבודה.

אגב, בדוק אם המוצר שלך הגיע עם פילטר בכניסה לחיבור המים, יעזור למכונה להאריך חיים עם המים הקשים שלנו כאן.

בהצלחה.

זה המקציף שקניתי http://www.ebay.com/itm/281256251133?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=580302813519&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מקציף לא רע!, ישנה בעיה אחת, שהוא מתחבר לאקדח המיכל פשוט לא ישר, בגלל שהקונקטור שהגיע עם המקציף חובר בזווית לא נכונה.

מה ניתן לעשות עם זה?

פורסם

אצלי הידקתי את המתאם, היה לי עוד בשר

תבדוק מה המצב אצלך, אם זה אפשרי

אם לא, אין מניעה מלעבוד כך, רק פחות נוח

M-TECH E46

פורסם

על רכב קטן (פאביה) כמה מ"ל Honedew ביחס למים? (המכיל 1 ליטר).

אני עובד לרוב בצל, האם ישנה מניעה לבצע pre-wash ולנקות את החישוקים בזמן שהקצף עדיין על הרכב?

לוקח לי בערך 10 ד' לעבור על החישוקים בצורה דיי יסודית.

• תוכן חדש...