Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדקתי יונדאי i30 2009 עם 109,000 יד ראשונה ליסינג שנייה פרטית. לדברי הבוחן כל הנזקים הם בלאי טבעי וכל נראה לו בסדר מה דעתכם?

j3zthnuznmi4.jpg

עריכה אחרונה על ידי GalA
פורסם

צריך לבדוק למה נורית abs דולקת,מה שעוד יכול להיות בעייתי זה מעבר דחיסה למערכת קירור,יכול להיות בעיה באטם ראש מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הנורה הבוחן אמר שכנראה שכשהוחלף מצבר לא איפסו משהו וצריך לעשות עדכון תוכנה לגבי הבעיה עם הקירור אני יכול לבקש פירוט נוסף על מה שאמרת? גורמים, ממהר נובע, על מה ספציפית להסתכל במוסך שאוכל להכווין את המוסכניק.

תודה רבה רבה על הבנות.

מלבד זה אין משהו אקוטי נכון? שלדה גיר ומנוע בסדר?

פורסם (נערך)

אין משהו חריג לגבי השילדה,לגבי השהיות בגיר לרוב הם רושמים זאת,האם שמת לב למשהו חריג?

לגביה abs אם זה כול כך פשוט שהמוכר יסתדר את זה.

לגבי אטם ראש יש פה הסבר:

http://www.hondaclub-il.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=547

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר מאוד רגיש לאי החלפת שמן בזמן ומקורי בלבד. אם יש חבטות/נקישות/רעשים מהגיר בזמן כניסת ההילוכים ו/או בזמן הנסיעה עצמה הייתי מוותר על התענוג.

לי יש רכב כזה- החלפת שמן גיר +ניקוי בורג מגנטים פעם ראשונה לאחר 3 שנים ולאחר מכן- חובה כל שנתיים ללא תלות בק"מ.

אם אין תיעוד לטיפול כזה- פשוט וותר..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...