Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס CLS 2006 לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס cls 2006 לא מניעה,אין סטרטר

אין אפשרות לגשת למצבר שנמצא בתא המטען(לעשות ריסט) הוא לא נפתח ואין לי את המפתחות

זאת התקלה שהוא מראה

IMG-20160225-WA0039.jpg

פורסם

IMG_6419.jpgIMG_6422.jpg

אני לא מכיר את הדגם הנ"ל אבל ברוב הדגמים של מרצדס יש נקודת שירות לחיבור כבלים בתוך תא המנוע.

בכדי לחבר את הפלוס יש להזיז את הפלסטיק האדום (צילמתי שתי תמונות בשני מצבים) ואת המינוס לנקודה המסומנת בעיגול לבן בתמונה השנייה מצד שמאל.

בקשר למפתח, במפתח שאתה מניע איתו את הרכב יש קפיץ קטן, איפה שמתחבר מחזיק המפתחות, תזיז אותו ותשלוף מיתוכו את המפתח. זה אמור לפתוח את תא המטען.

בהצלחה.

פורסם
אתה צריך כבלים ומצבר להניע את הרכב רצוי שהרכב שאתה לוקח ממנו כבלים יהיה מונע גם כן

ועל הדרך יהיה סיכוי גבוה לנזק לחשמל הרכב.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]452679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]452680[/ATTACH]

אני לא מכיר את הדגם הנ"ל אבל ברוב הדגמים של מרצדס יש נקודת שירות לחיבור כבלים בתוך תא המנוע.

בכדי לחבר את הפלוס יש להזיז את הפלסטיק האדום (צילמתי שתי תמונות בשני מצבים) ואת המינוס לנקודה המסומנת בעיגול לבן בתמונה השנייה מצד שמאל.

בקשר למפתח, במפתח שאתה מניע איתו את הרכב יש קפיץ קטן, איפה שמתחבר מחזיק המפתחות, תזיז אותו ותשלוף מיתוכו את המפתח. זה אמור לפתוח את תא המטען.

בהצלחה.

המפתח שדיברת עליו בקפיץ לא פותח תפגש כנראה ששמו את המפתח הזה רק בשביל המחזיק מפתחות

מה שאבא שלי עשה זה חיבר מטען לפלוס של האלטרנטור ולמינוס של השלדה וזה עבד

תודה רבה

• תוכן חדש...