Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4- נורת SERVICE

Aviad Ben Hamo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חיפשתי תשובה ברחבי הרשת אך לא מצאתי, אודה לעזרת המומחים.

יש לאישתי C4 2010, במהלך הנסיעה [בהחלפת הילוך לרוב] הרכב נבלם, מגביל את המהירות, נדלקת נורת SERVICE בשעון החיווי + האות S עם סימן של שלג [או שמש?] מהבהבים - העלתי בתמונה.

אי אפשר לפתח מהירות והטורים גבוהים עד הנעה מחדש.

לאחר כיבוי והנעה מחדש הנורה נעלמת ואפשר לנסוע רגיל. לעיתים זה קורה אחת לנסיעה ולעיתים יותר.

הרכב עבר בדיקה ותוצאות הבדיקה היו טובות, בחלק של הגיר כתוב "נקישות בגיר"

לקחנו למוסך בירושלים בחשש שיש תקלה בגיר, הוא אמר שתמיד רושמים את זה בבדיקות ועשה נסיעה ובדיקה ברכב ואמר שהגיר מצוין.

בעבר מצאתי ברשת תגובה שאומרת שיש תקלה ידועה ברכבי סיטרואן וזה שהמחשב מתנתק וצריך לבצע לו "ריסט" על ידי כיבוי והנעה מחדש.

בספר הרכב לא כתוב משהו ספציפי על נורת SERVICE וזה בעצם מתריע שמשהו לא תקין.

האם מדובר בתקלה ידועה? יש למישהו רעיון מה עושים ומה מומלץ לבדוק?

IMG-20160117-WA0000.jpg

פורסם

הכי מומלץ לפנות למוסך שמתמחה בפיג'ו-סיטרואן (לא מורשה).

יש כמה מומלצים בפורום באיזור המרכז- אורן שירותי רכב, גבע, שאפט

פורסם

תודה. אנחנו מירושלים, פנינו פעמיים למוסכים והתשובה הכללית הייתה שאין בעיה ופשוט לכבות ולהדליק.

יש למישהו נוסף ניסיון או ידע לגבי זה?

פורסם

לאיזה מוסכים פנית? עם רכב כזה חייבים לטפל במוסך מומחה. רמז- מוסך שאומר לך לאפס ולהמשיך לנסוע הוא לא כזה, ההימור שלי הוא שהם לא ידעו מה הבעיה/ לא רצו להתעסק.

פורסם

מוסך ראן-דן בירושלים אלופים ברכבי פיג׳ו סיטרואן. אני באופן אישי נסעתי לשם מפתח תקווה כמה פעמים ומכיר עוד פורומיסטים שביקרו שם וממליצים בחום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

Stay Dirty

• תוכן חדש...