Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מנסה לסדר את הלפטופ של אבי (acer 5738z). המחשב ישן יחסית וחלש ויחד עם זאת מלא רוגלות וכו' ולכן החלטתי לפרמט את המחשב ובמקום ווינדוס 7 להתקין linux mint, כאשר השימוש העיקרי של המחשב הוא לגלישה ברשת. אני מניח שהמחשב יעבוד טוב יותר עם לינוקס ולשימוש הבסיסי של אינטרנט לא אמורה להיות בעיה.

יצרתי usb עם לינוקס עליו וניסיתי לגשת ל-bios כדי לשנות את סדר ה-booting אך להפתעתי גיליתי כי הוא דורש ממני סיסמא :shock:. המחשב אצלנו מיומו הראשון ואין לי מושג מי נעל אותו בסיסמא (לא התעסקתי עם המחשב לפני). ניסתי לפרק את המחשב והצלחתי להגיע לבטרייה הקטנה של השעון, הוצאתי אותה במחשבה שזה יאפס את ה-bios אך ללא הועיל. ניסתי גם דרך תוכנה שמתיימרת לפתוח את הסיסמה, גם זה לא צלח.

רעיונות מישהו?

מה ניתן לעשות במצב כזה?

האם ישנה אפשרות להתקין לינוקס דרך הווינדוס עצמו? (לא מפריע לי שיהיו 2 מערכות הפעלה ואבחר אחת מהן בעליה).

פורסם

תוציא את הסוללה הראשית של הלפטופ, גם את הסוללה של ה-CMOS.

תלחץ על כפתור ההפעלה (לפריקת מתח) ולך תכין כוס קפה בנתיים (תמתין כמה דקות).

חבר את הסוללות שוב וספר לנו אם הסיסמה נעלמה

פורסם

יש 2 דרכים לבצע BOOT בסדר אחר כשהביוס נעול.

לפתוח את הביוס או לעקוף את סדר הבוט הרגיל ע"י F10 או F11 או F12 או F2 (אמור להיות מוצג ב-POST, אם לא, חפש בגוגל איך לשנות חד פעמית את סדר הבוט דרך מסך ה-POST).

אם זה לא יעבוד, ישנה יותר מדרך אחת לאפס את סיסמת הביוס אצלך במחשב.

פורסם

במחשבים ניידים של דל, לא ניתן לפרוץ אלא דרך מרכז התמיכה העולמי לאחר שהוכחת בעלות על המחשב... מניסיון אישי. כך שלא תמיד יש פתרון פשוט

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בטח שניתן, עמוד 117.

http://it.scribd.com/doc/35474164/service-manual-Acer-Aspire-5738G-5738ZG-5738Z-5738-5338-5536-5536G-5236#scribd

עריכה, זה עבור המחשב של פותח השירשור, אבל כל יצרן מחוייב להכניס דלת-אחורית כזאת למחשבים שלו, כולל דל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

עדכון - להוציא סוללת CMOS, לא עובד (חצי שעה בחוץ וכמובן שהסוללה הראשית מנותקת).

ניסיתי לעבוד לפי המדריך ולקצר את הרגליים של ה-g78 (עד שמצאתי את זה ) כמו שמוסבר בהוראות הטכניות, חיבור מחדש של המחשב וכלום.

המחשב נדלק (שומעים את המאורר ויש אור כחול) אך שום תצוגה על המסך, ניסיתי לחבר מסך אחר דרך vga אך שום תמונה :|.

רעיונות מישהו ?

פורסם

בקישור שצירפתי ראה חלק ראשון Adding Plop To The Windows Boot Menu , זה יאפשר לך לעלות את המחשב מיו אס בי ללא גישה לביוס בכלל.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...