Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A4 מודל 2010 דגם 120 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל (AUDI A4) שנת 2010.

88,000 ק"מ.

לטענת בעל הרכב, הרכב במצב תקין ומטופל היטב .

בבדיקת קניה נמצאו הליקויים הבאים: (אשמח לקבל מכם המלצה האם מדובר בליקויים מהותיים )

מנוע:

1. מנוע שורף שמן , נזילות שמן, רעש חיצוני ממערכת עזר, לפרק חגורות ולבדוק, לתקן מערכת הזרקת דלק.

גיר:

נזילת שמן תיבת הילוכים.

כמו כן ישנם ליקויים לא מהותיים כגון, ברקסים, דיסקיות, כיוון פרונט, והחלפת שמשה.

מחירון הרכב המשוקלל: 88,000

מחיר מכירה: 81,000

בעל פה (לא רשום על טופס הבדיקה) הבודק אמר לי כי כל רכבי אוודי במודל הזה צורכים שמן בגלל הטורבו .

אך באוטו הספציפי הזה ישנה צריכת שמן גבוהה מהממוצע לדגם זה ובעתיד (יכול להיות חודש יכול להיות 3 שנים- אצטרך לעשות רינגים - עלות של כ 10-12 אלף ש"ח).

מה אתם אומרים ?

יכול להיות שבמכון הבדיקה מגזימים בכוונה ?

שווה לקחת את הסיכון ? מה דעתכם ? אשמח להמלצות ממישהו שהיה לו / למכרים שלו רכב דומה.

פורסם
שלום חברים,

מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל (AUDI A4) שנת 2010.

88,000 ק"מ.

לטענת בעל הרכב, הרכב במצב תקין ומטופל היטב .

בבדיקת קניה נמצאו הליקויים הבאים: (אשמח לקבל מכם המלצה האם מדובר בליקויים מהותיים )

מנוע:

1. מנוע שורף שמן , נזילות שמן, רעש חיצוני ממערכת עזר, לפרק חגורות ולבדוק, לתקן מערכת הזרקת דלק.

גיר:

נזילת שמן תיבת הילוכים.

כמו כן ישנם ליקויים לא מהותיים כגון, ברקסים, דיסקיות, כיוון פרונט, והחלפת שמשה.

מחירון הרכב המשוקלל: 88,000

מחיר מכירה: 81,000

בעל פה (לא רשום על טופס הבדיקה) הבודק אמר לי כי כל רכבי אוודי במודל הזה צורכים שמן בגלל הטורבו .

אך באוטו הספציפי הזה ישנה צריכת שמן גבוהה מהממוצע לדגם זה ובעתיד (יכול להיות חודש יכול להיות 3 שנים- אצטרך לעשות רינגים - עלות של כ 10-12 אלף ש"ח).

מה אתם אומרים ?

יכול להיות שבמכון הבדיקה מגזימים בכוונה ?

שווה לקחת את הסיכון ? מה דעתכם ? אשמח להמלצות ממישהו שהיה לו / למכרים שלו רכב דומה.

שווה לקחת אם תצליח להוריד במחיר עוד 10000 על תקלות שעוד מעט יצוצו.

פורסם

גם ככה השוק לא מליון דולר, והאודי הזו לא מציאה (לדעתי B4 חדישה יותר עם מנוע 2.5 עדיפה בהרבה),

בכדי שהקניה תהיה כדאית רצוי שהבחור יקלף עוד סכום משמעותי מהמחיר.

פורסם
גם ככה השוק לא מליון דולר, והאודי הזו לא מציאה (לדעתי B4 חדישה יותר עם מנוע 2.5 עדיפה בהרבה),

בכדי שהקניה תהיה כדאית רצוי שהבחור יקלף עוד סכום משמעותי מהמחיר.

דווקא אני חשבתי שאוודי הולך מעל המחירון.......

פורסם
דווקא אני חשבתי שאוודי הולך מעל המחירון.......

אז צפויים לך חיים טובים וארוכים ולעולם לא תמות. לכל היותר ישלחו לך מחליף.

פורסם
בעל פה (לא רשום על טופס הבדיקה) הבודק אמר לי כי כל רכבי אאודי במודל הזה צורכים שמן בגלל הטורבו .

שאלותיי לבודק:

1. מהי צריכת השמן הנורמלית של רכבי אאודי?
  2. האם הצריכה הזאת מאפיינת את כל קו המנועים של אאודי?
  3. מהי, למיטב הבנתו, צריכת השמן של הרכב הנבדק?
  4. על סמך מה הוא מבסס את קביעתו?

שיענה על אלה, לפי זה כבר תוכל להבין האם לממצאים שלו באמת יש אחיזה במציאות או שלא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך הוא מדד את תצרוכת השמן?

גיר ידני או אוטומטי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מניח שהוא מדבר על גרסת הכניסה של ה-A4 הקודמת, עם מנוע 1.8T עם הספק של 120 סוסים ומשודך לתיבה רציפה (מולטיטרוניק או משהו כזה).

אכן, מדובר בדגם הנ"ל.

פורסם

אם כך, איך זה שמתוך 120 מודעות ב-יד2 של הרכב הנל משנת 2008 ומעלה אין אפילו מודעה אחת של אוודי שנמכרת במחיר מחירון - אלא כולם מבקשים לפחות 10 מעל המחירון.

אז צפויים לך חיים טובים וארוכים ולעולם לא תמות. לכל היותר ישלחו לך מחליף.
פורסם (נערך)

יש מצב שאולי אתה לא מסתכל על המחירון הנכון? או אולי לא מחשב נכון את התוספות? באמת שהרכבים הנ"ל בעלי מקדם הגעה גבוה, על פניו הרבה רכב לשקל, אבל ההגעה ליעד לא תמיד מובטחת והאחזקה לא פשוטה, מה שגורם לביקוש דומה לזה של הביקוש לקרח באנטרטיקה.

על פניו, הרכב הזה ספציפית לא נראה מציאה גדולה.

לקח שלמדתי עם השנים: המחיר שאדם מפרסם ביד 2 או מבקש בטלפון, לעומת המחיר שתסגור איתו לאחר שבאת וספרת לו כסף מול הפרצוף הוא כמעט תמיד נמוך מהותית.

כל מי שאמר לך בטלפון "לא מוריד שקל מ 90 אלף", נראה מה הוא יגיד כשתבוא עם 80 מזומן ותבקש ממנו ללחוץ יד,וכאן אני מתכוון לרכב יד ראשונה שעבר בדיקה חלקה.

אתה חייב לזכור שמי שקנה רכב חדש ב 250 אלף ש"ח הוא לא ממש רעב ללחם, ולרוב בטרייד אין יציעו לו פחות, אבל עדיף לו להעיף לבד ולקנות חדש (ולקבל הנחות וצ'ופרים כמו שצריך- וברכבי יוקרה יש לא מעט) והוא לא יריב איתך על קצת לפה או לשם. מי שכבר יד שניה ז"א שמלכתחילה לא היה לו את הסכום לחדש - כבר יתנהג אחרת.

לסיכום, חפש כלה אחרת, יד 1 בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Achtung
פורסם
יש מצב שאולי אתה לא מסתכל על המחירון הנכון? או אולי לא מחשב נכון את התוספות? באמת שהרכבים הנ"ל בעלי מקדם הגעה גבוה, על פניו הרבה רכב לשקל, אבל ההגעה ליעד לא תמיד מובטחת והאחזקה לא פשוטה, מה שגורם לביקוש דומה לזה של הביקוש לקרח באנטרטיקה.

על פניו, הרכב הזה ספציפית לא נראה מציאה גדולה.

לקח שלמדתי עם השנים: המחיר שאדם מפרסם ביד 2 או מבקש בטלפון, לעומת המחיר שתסגור איתו לאחר שבאת וספרת לו כסף מול הפרצוף הוא כמעט תמיד נמוך מהותית.

כל מי שאמר לך בטלפון "לא מוריד שקל מ 90 אלף", נראה מה הוא יגיד כשתבוא עם 80 מזומן ותבקש ממנו ללחוץ יד,וכאן אני מתכוון לרכב יד ראשונה שעבר בדיקה חלקה.

אתה חייב לזכור שמי שקנה רכב חדש ב 250 אלף ש"ח הוא לא ממש רעב ללחם, ולרוב בטרייד אין יציעו לו פחות, אבל עדיף לו להעיף לבד ולקנות חדש (ולקבל הנחות וצ'ופרים כמו שצריך- וברכבי יוקרה יש לא מעט) והוא לא יריב איתך על קצת לפה או לשם. מי שכבר יד שניה ז"א שמלכתחילה לא היה לו את הסכום לחדש - כבר יתנהג אחרת.

לסיכום, חפש כלה אחרת, יד 1 בלבד.

נדיר למצוא רכב כזה יד ראשונה.

אני כבר יותר משנה מחפש ולא מוצא..

צריך להבין שזה לא מאזדה וטויוטה שכל יום נכנסים ללוח עוד 20 רכבים.

מדובר ברכב עם ביקוש מאוד מאוד גבוה, וגם אם ביד 2 מדי פעם צץ רכב עם נתונים טובים- הוא נמכר עוד באותו היום..

מכאן נובעת ההתפשרות על יד, ק"מ, ואפילו על מצב מכני ובדיקה לא מי יודע מה...

פורסם

התחושה היא שהכנסת את עצמך לפינה שקשה לצאת ממנה. אתה בא כאן לרבנות הראשית ומבקש להכשיר שרץ, על אף שככל הנראה אחד מגדולי הפוסקים כאן (לא אני) נתן לך הנחיות די קונקרטיות איך להגיע למסקנה הפשוטה שהוא ככל הנראה טרף ואחרים רק הזכירו לך ששרץ זה שרץ. או שתרכוש שרות מיד 2 שיתקשרו אלייך מיד כשבאה אחת מתאימה, או שתחפש סופרב DSG6 או טיפטרוניק מפוארת. יותר גברת, קצת פחות אדרת, אבל עסקה מעולה.

• תוכן חדש...