Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת הילוכים dsg7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נוסע על vw golf 1.2 tsi עם גיר dsg7.

לאחרונה הגיר התחיל להעביר לי הילוכים בצורה מהירה מדי.

זאת אומרת, 0 קמ"ש - הילוך ראשון.

1 קמ"ש - הילוך שני.

10 קמ"ש - הילוך שלישי.

25 קמ"ש - הילוך רביעי.

40 קמ"ש - הילוך חמישי.

וכן הלאה...

עוד בעיה שהתגלתה בשבוע האחרון, כשאני עוזב את הגז הרכב נעצר בצורה מהירה מאוד, זה יכול להגיע מ50 עד לעצירה מוחלטת ב9-11 שניות (בלי ברקס!).

מה יכולה להיות הבעיה?

ניר.

פורסם

לגבי העברת ההילוכים - גם אצלי זה ככה. הילוך שביעי כבר סביבות 70-80 קמ"ש.

הילוך ראשון מועבר מייד עם תחילת הנסיעה (איך שאתה מרגיש שהגיר השתלב).

לגבי הבלימה - זה מוזר מאוד, בהינתן ואתה נוסע על כביש ישר.

אתה לא נוסע עם בלם ים מורם במקרה, נכון? ;)

הייתי הולך לבדוק את עניין ההאטה במוסך.

פורסם

נשמע תקין לחלוטין, אל תשכח שעם הזמן הגיר (מחשב הרכב) לומד את סגנון הנהיגה ומבצע אופטימיזציה למטרת חיסכון בדלק , בהאטה - תקביל את הורדת ההילוכים לגיר ידני - הורדת ההילוכים בולמת את הרכב, אם השינוי נראה לך קיצוני ולא סביר גש למוסך לבדוק

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
נשמע תקין לחלוטין, אל תשכח שעם הזמן הגיר (מחשב הרכב) לומד את סגנון הנהיגה ומבצע אופטימיזציה למטרת חיסכון בדלק

עד כמה שידוע לי גיר DSG הוא לא גיר "לומד".

פורסם

בניגוד למה שחלק רשמו הגיר הנ״ל לומד את אופי הנסיעה שלך, לדוגמא שאני נוסע בפקק 20 דק לאחר שמשתחרר הפקק הרכב סוחב את ההילוכים יותר מהרגיל אבל לאחר כמה דקות הוא חוזר להתנהל בצורה רגילה.

מה שאתה מתאר זה מהסיבה האפשרית שאתה לוחץ חזק על הגז כל הזמן לכן הרכב למד להעביר לך הילוכים מהר.

במידה ותשים את הגיר על מצב s ההילוכים ימשכו יותר מהרגיל ולמעשה לא תצליח להגיע להילוך 7 גם ב100 קמש..

ובמידה הרכב בולם בצורה קיצונית לאחר עזיבת הגז פשוט תוריד את ההנדברקס

פורסם
אתה בטוח שלא התחלת לנסוע עם s במקום d?

בטוח.

נשמע תקין לחלוטין, אל תשכח שעם הזמן הגיר (מחשב הרכב) לומד את סגנון הנהיגה ומבצע אופטימיזציה למטרת חיסכון בדלק , בהאטה - תקביל את הורדת ההילוכים לגיר ידני - הורדת ההילוכים בולמת את הרכב, אם השינוי נראה לך קיצוני ולא סביר גש למוסך לבדוק

בן כמה הרכב וכמה קילומטר הוא עבר?

בן 5, עבר 100,000.

בניגוד למה שחלק רשמו הגיר הנ״ל לומד את אופי הנסיעה שלך, לדוגמא שאני נוסע בפקק 20 דק לאחר שמשתחרר הפקק הרכב סוחב את ההילוכים יותר מהרגיל אבל לאחר כמה דקות הוא חוזר להתנהל בצורה רגילה.

מה שאתה מתאר זה מהסיבה האפשרית שאתה לוחץ חזק על הגז כל הזמן לכן הרכב למד להעביר לך הילוכים מהר.

במידה ותשים את הגיר על מצב s ההילוכים ימשכו יותר מהרגיל ולמעשה לא תצליח להגיע להילוך 7 גם ב100 קמש..

ובמידה הרכב בולם בצורה קיצונית לאחר עזיבת הגז פשוט תוריד את ההנדברקס

היי. תודה על התשובה.

זה לא נראה כ"כ הגיוני שהוא מגיע להילוך שביעי ב60 קמ"ש, לא משנה כמה הוא "ילמד" את הנהיגה שלי.

לפני הבעיות שיש כרגע ברכב, על מצב S הגיר העביר הילוך ב4,000 סל"ד, היום, הוא מעביר הילוך ב2,500 סל"ד.

לא כ"כ הגיוני.

בנוגע לעצירה הקיצונית, אני לא רוצה לעצור עם הנדברקס, הייתי מעדיף לדעת למה זה קורה ולטפל בבעיה.

פורסם
אמרת dsg אמרת הכל! ברוך הבא למועדון המאוכזב והמאכזב!

מה אתה רוצה מהגיר הזה? הכי נוח ויעיל שיש. ממליץ לך לנהוג עליו באופן קבוע ואחרי זה כבר לא תוכל לחזור לגיר רגיל.

פורסם

+200

זה גיר מעולה.

למרות שהוא לא מוגדר לומד, למעשה הוא משנה התנהגות בהתאם לשימוש קבוע ברכב.

העברתי את הרכב לאשתי לחודש, כאשר לקחתי חזרה הוא הרגיש מאד משונה ומעביר הילוכים לאט.

לאחר יומיים הוא חזר לעצמו.

אני מחכה ליטי חדש \ 7 מקומות שיגיע וקונה רק DSG.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...