Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיביזה זה ככה גם עכשיו, בפולו עדכנית פשוט לוחצים על המכסה והוא נפתח ואפשר לסובב את הפקק וזה הרבה יותר נוח.

לא היה דיבור על תמונות פנים משהו?

מיכל הדלק של האיביזה לא נעול במפתח ולא צריך מפתח כדי לתדלק.

פות"ש תתחדש, דיל אטרקטיבי מאוד ושיטת ה-"שלם וקח" נשמעת לי אחלה דבר בתור מישהו שמאוד קשה לו עם דחיית סיפוקים 8).

פורסם
אני חושב שאתם מתבלבלים. לא שמתי לב לזה אבל חזרתי מהקריון לפני כמה שעות... בבדיקה הבטחונית בודקים בגאז ( תמיד ) לא זכור לי שיצאתי לפתוח לו תבאגז

גם בסוכנות פשוט לחצנו על הכפתור לחיצה פנימה והבאגז נפתח

לגבי המיכל דלק כן צריך את המפתח ( אז מה גם באיביזה היינו נועלים אותו תמיד)

מעולה אם ככה! בדגם הבסיס באירופה זה רק עם המפתח, יפה שפה זה כן עם לחצן.

פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=ngMbKzWkY9Q

בתאוצה הרכב ניצח את כל המתחרות עם מנוע 1.0. כנראה שהיה יתרון משקל כי מדובר בגרסה הפשוטה ביותר בלי מזגן ואבזור.

הגרסה הבסיסית בבריטניה היא עם מנוע 1.2 כמו בארץ

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

פות"ש תתחדש, דיל אטרקטיבי מאוד ושיטת ה-"שלם וקח" נשמעת לי אחלה דבר בתור מישהו שמאוד קשה לו עם דחיית סיפוקים 8).

באיביזה שלי מודל 2014 המיכל דלק נעול עם מפתח וכן, כמה שזה מרגיז צריך מפתח כדי לפתוח אותו לתדלק.

אגב תתחדש! הרכב חמוד ביותר!.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הגרסה הבסיסית בבריטניה היא עם מנוע 1.2 כמו בארץ

נכון. לאנשים היו ספקות לגבי הביצועים של מנוע 1.2. רציתי להראות שהרכב קצת יותר מהיר מכל האלטרנטיבות ב-60 אלף. סאנדרו יותר זולה, מאובזרת, מרווחת ומהירה בהשוואה למתחרים.

פורסם

העקר שהאתר קורא ל-i10, פנדה ואלטו סופרמיני. ערבבו מין בשאינו מינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בדקתי את מחירי המכוניות באנגליה, התיחסתי לכותרת הסרט. יש איזו בעיה בהגדרות. קרא לזה cheap cars או cheapest cars, אבל ההגדרה של סופרמיני לשלוש המתחרות צורמת לי. אבל אולי בשוק האנגלי הן נחשבות סופרמיני (ואז מהי מיני?).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו במבחן הזה לא נראה לי הגיוני.

זמני תאוצה 0-100:

פנדה 14.2 שניות.

אלטו 14.0 שניות.

i10 14.9 שניות.

סנדרו 14.5 שניות.

WTF?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יודע מה יש בדגם החדש, אבל ב-AM5 הוא נעול וצריך מפתח כדי לפתוח אותו.

פות"ש - תתחדשו! יכול להיות שנפגשנו אתמול ברמזור בת"א בשעה יחסית מאוחרת בלילה?

ראיתי את אותו הרכב בדיוק עם אותם ג'אנטים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הגבול בין מיני לסופר-מיני, לפחות באנגליה, הוא מטושטש. אפשר למצוא התייחסות זהה לשתי הקטגוריות כאילו היו קטגוריה זהה.

באמריקה הצפונית ההתיחסות גם כן דומה, רק מטעמים שונים (פיאסטה ופיאט 500 שתיהן subcompact).

לגבי הוידאו, אם היונדאי היא 1.25 זה דווקא מסתדר (הסנדרו הבסיסית שלא נמכרות פה קלה יותר).

:idea:
פורסם (נערך)

גם בפיג'ו 208 צריך מפתח למכסה הדלק , לדעתי זה לא נורא כל כך ואולי אפילו דבר טוב , מכיוון שזה גורם לך בכל תידלוק גם לכבות את האוטו וגם להוציא את המפתח מהסוויץ' וזה הרגל בריא יותר לטעמי . אולי למי שמתדלק בשירות מלא זה מפריע , אבל מי שמתדלק בשירות מלא כנראה שלא יסע בסופר מיני.

נ.ב ב208 גם לא ניתן להוציא את המפתח עד שתסגור את המכסה כראוי, ואז זה בכלל מצויין.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...