Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,קניתי i10 משנת 2009, בבדיקה נאמר לי שאין שום בעיה בטיחותית או גדולה, אך הייתי שמח לקבל הסבר על הבעיות שנמצאו כדי לדעת כמה דחוף לתקן ומה העלות בערך.

מיתלה קידמי - מרווחי יותר.

מערכת תיזמון - רעש שסתומים. המוכר אמר שהחליף רצועת תזמון ב90000 ק"מ (לא בדקתי אישית), כרגע האוטו ב96000 בערך. אז איך יכול להיות שיש כבר בעיה? או שהבעיה הזו אינה קשורה לרצועה? עד כמה חשוב לטפל בזה במהירות?

תיבת הילוכים אוטומטית - שמן כהה, בלאי דיסקיות, נקישות יתר. כמה קריטי ומה העלות בערך?

תודה

פורסם

2 הדברים האחרונים נשמעים כמו הכסתחים הרגילים של מכוני הבדיקה. לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי.

מדובר אצלך במנוע 1100 נכון ? כי בו יש רצועה לעומת 1250 בו יש שרשרת.

ידוע מתי הוחלף שמן גיר ?

לגבי המתלים צריך לבדוק למה הם התכוונו בדיוק.

Stay Dirty

פורסם

המנוע 1250 דווקא, מה זה אומר עכשיו מבחינת הבדיקה הזו? :)

לא ידוע מתי הוחלף שמן גיר.

כיצד לבדוק? ללכת למוסך שבו טופל?

הרכב טופל במוסך מורשה. האם בכל מוסך מורשה של יונדאי יתנו לי את ההסטוריה או רק במוסך הספציפי שבו טופל הרכב?

10x

פורסם

מדובר במנוע G4LA עם 77 כ"ס? אם כן, מדובר בשרשרת מה שהופך את המוכר לחרטטן, לכן כדאי באמת לקפוץ למוסך מורשה ולשלוף היסטוריית טיפולים.

בכל מורשה אמורים לתת לך את ההיסטוריה. קפוץ לקרוב לביתך.

אחרי שתקבל אותה ותעלה לכאן נהיה יותר חכמים ונדע איך להמשיך הלאה מבחינת יישור קו.

Stay Dirty

פורסם

אולי זה אפשרי מבחינת תאימות אבל הכל צריך להיות מצויין ברשיון הרכב ותבדוק באמת שמספר המנוע פיזית תואם למיספר שלו ברשיון רכב.

לגבי המתלים ה i10 סובל לא מעט מבעיות פרונט קידמי ויש לו היסטורייה יפה של כשלים חוזרים ונישנים בטסטים על עניין זה. עוד מהתקופה שאשתי עבדה באלדן אני זוכר כמה הם קיללו את הרכב הזה בכל חזרה שלו מטסט.

פורסם

אפשר בקלות להבחין איזה מנוע זה ע"י הסתכלות זריזה.

הפלאגים במנוע 1100 ממוקמים בדיוק כמו בגטס דור ראשון. לעומת 1250 שהוא שונה לגמרי.

maxresdefault.jpg

אבל הכי פשוט שתבדוק מה רשום ברשיון רכב.

Stay Dirty

• תוכן חדש...