Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בכל מקרה, מה אתם אומרים על הסקודה פאביה החדשה? שווה את המחיר?

ראיתי כמה טסט דרייבס מהארץ ומחו"ל ויש רק תגובות טובות עליה, מה אתם חושבים?

ד"א, פתחתי אשכול לגבי צריכת הדלק של מאזדה 3 לפני כמה ימים, ובכן, זה לא רלוונטי יותר כי התחרטתי ואני לא הולך לקנות את ה3 אז תודה רבה לאלה שהגיבו לי שם.

פורסם

לדעתי יש חלופות טובות יותר,המושבים הקדמיים נוחים, אך מאחור זווית הגב לי לא הייתה נוחה, איכות חומרים פשוטה והעצוב לדעתי ניראה מיושן.

בדקת את הפיגו 208?סיאט איביזה עם מנוע1.0?

לא רשמת את התקציב המקסימלי אבל כך בחשבון שב110 אלף יש לך אץ הסיטרואן c4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני שלושה ימים קיבלתי את שלי.

רכב מצויין, יש לו כח והרבה.. העיצוב נראה אכן מיושן, אבל לקחתי חבילת צבע שפשוט משדרגת את הרכב.

בהתחלה סגרתי את האיביזה, אבל ביטלתי כי סגרתי את הפאביה בדגם סטייל במסגרת המבצע מכירות של צ'אמפיוס מוטורס בהבדל של 12K עם מנוע 1.2 ואבזור כולל, לעומת האיביזה שהיא קצת קמצנית באבזור.

לגבי פג'ו, אף פעם לא אהבתי צרפתיות (אכלתי פעם חרא מ 206 שהיתה לי) ועכשיו הם מחקים את סיאט במבצעים שלהם שעוד יותר יגרמו לאי שמירת ערך נורמלית..

הפאביה והמזדה 2 הן בהחלט שתי הסופר מיני הטובות בקטגוריה, ואם יש לך תקציב של 100+ בלב שלם לך על אחת מהן

פורסם

אני ממש לא בקטע של צרפתיות והאמתי שאני מתלבט בין הפאביה למאזדה 2, הבעיה שהמאזדה יקרה יחסית לפאביה.

כמו כן אם אני לוקח את הפאביה אני לוקח את הסטייל ו2 צבעים, כמה זה עלה לך אחרי הנחה של 12 אלף?

לגבי המושבים מהאחורה זה ממש לא משנה לי כי אני לא הולך לשבת שם, אני בן 24 סטודנט לא כזה אכפת לי כמה מקום יש מאחורה, העיקר שיהיה לי נוח במושב הנהג.

בקשר ליושן, למה בדיוק התכוונתם שניכם?

לצורה מבחוץ או לבפנים?

פורסם

מבחוץ,בפנים דווקא ניראה טוב,אבל כאמור זה עניין אישי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מבחוץ,בפנים דווקא ניראה טוב,אבל כאמור זה עניין אישי.

כמובן, זה טעם אישי.

אני ממש אהבתי את זה שאפשר לבחור 2 צבעים שזה מוסיף ממש הרבה לחיצוניות.

לגבי צריכת הדלק, מישהו בדק ?

פורסם

עוד שאלה קטנה, שמעתי שבדגמים הקודמים ובכלל ברכבים גרמניים יש בעיות עם הרצועה/שרשרת טיימינג,

הבעיה הזו קיימת גם בפאביה החדשה או שסידרו את זה איכשהו? כי זה ממש יקר להחליף.

פורסם

סידרו את זה.

פורסם
אני ממש לא בקטע של צרפתיות והאמתי שאני מתלבט בין הפאביה למאזדה 2, הבעיה שהמאזדה יקרה יחסית לפאביה.

כמו כן אם אני לוקח את הפאביה אני לוקח את הסטייל ו2 צבעים, כמה זה עלה לך אחרי הנחה של 12 אלף?

ל

ההנחה היתה סביבות 8 וחצי אלף ש"ח במסגרת מבצע שבוע המחירות של צ'אמפיונס שהיה באוקטובר. קצת פחות מ 104K על הכביש. אני מניח שהיום זה יהיה טיפה יותר.

12K היה ההבדל בין הסיאט לפאביה, במחיר שקיבלתי הרגשתי שקיבלתי רכב מאובזר יותר וחזק יותר בעסקה טובה יותר (כי בסיאט מחיר המבצע הוא די שקרי, כי המבצע הוא תמידי ושוחק את המחירון)

פורסם

אני מאוד ממליץ על הרכב, מאוד מרוצה מהכוח, מהמנוע, מהיציבות, הרגשת הביטחון, וגם צריכת דלק טובה.

אחד החסרונות הגדולים של הרכב זה שמרגישים כל דבר בכביש, והפלסטיקה מעט פשוטה.

לגביי העיצוב אני מאוד אוהב גם פנימית וגם חיצונית (עניין של טעם אישי).

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מסכים עם קודמי, המתלים ממש קשים, ובידוד הרעשים לא מצטיין מעל 100 קמ"ש אבל חוצמזה הכל סבבה.. לכל רכב יש יתרונות וחסרונות, ולכל נהג יש את הפרמטרים שחשובים לו יותר או פחות.. תראה מה הכי חשוב לך ובהתאם תחליט

פורסם

פשוט אני יגיד לכם מה, שמעתי פשוט שגרמניות שקשורות לפולקסווגן מתחילו לעשות הרבה בעיות ומתחילות לצוץ הרבה תקלות אחרי זמן מסויים, כמו כן החלקים והטיפולים מאוד יקרים ביחס למתחרות היפניות וגם היחס מצד צ'מפיון מוטורס גרוע, אבל זה לפחות מה שאני שמעתי מחבר שעבד בצ'מפיון, אשכרה אמר לי אל תיגע בגרמניות.

אני פשוט לא מצליח למצוא משהו אחר שנראה לי טוב ושווה את הכסף.

מנ אתם חושבים?

פורסם

בהתחלה בהחלט היו בעיות עם הגיר והשרשרת,היום שומעים על בעיות גיר פחות.

אי אפשר להגיד שזה שיא האמינות,אבל לא כמו שהיה בהתחלה.

פורסם
בהתחלה בהחלט היו בעיות עם הגיר והשרשרת,היום שומעים על בעיות גיר פחות.

אי אפשר להגיד שזה שיא האמינות,אבל לא כמו שהיה בהתחלה.

אתה מדבר על הדגם היוצא או החדש?

פורסם

בהתחלה הכוונה ל2011.

• תוכן חדש...