Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לאיביזה מערכת מולטימדיה,גם לה יש aux עם usb.גם לה מערכת שהיית תאורה ביציאה.

ויש לה בנוסף 4 חלונות חשמל לעומת 2 בפיגו.

אז מה לא מדויק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בינינו, המחיר לא כזה שוס, כי אמנם המכונית עברה מתיחת פנים בשנה שעברה אך דומה שהיא נמצאת עמנו יובלות ועידנים.

רכב אפור למראה, די נוח אבל לא מבריק על הכביש - ובוודאי שאין לו DNA סיטרואני כמו ל-C5, לדגמי פיקסו או לקקטוס.

שימו את עצמכם בנעלי הקונה הפוטנציאלי וחישבו אם הייתם רוכשים את הרכב הזה ב-110 אלף שקלים מכספכם שלכם.

אולי מיד ראשונה של ליסינג, 0 ק"מ ב-90 אלף שקל, רכישת הרכב הזה היתה כדאית יותר. קל וחומר שנושא נפילת הערך שלו כמשומש היה מקבל פרופורציה סבירה יותר.

באופן עקרוני, שווי מכירה עתידי הוא שיקול שולי עבורי כאשר מדובר ברכב מעניין, עם ערך מוסף בדמות יחודיות או הנאה מנהיגה. כנראה שארכוש לרעייתי קקטוס טורבו חדש. לא יודע כמה הוא שווה כיד שנייה. זה גם לא משהו שיניא אותי מהרכישה (מה גם שהרכב חדש לגמרי בשוק).

אבל ב-C4, מכונית רציונלית שקונים עם השכל ופחות עם הרגש, יש מקום להתחשבות גם בפרמטרים כאלו.

יש קקטוס טורבו?

מנוע 1.2 ליטר עם 3 צילינדרים ותיבה ידנית זה הדגם היחיד שאני מכיר.

(1.2 טורבו בנזין ותיבה אוטומטית לקקטוס זה יהיה מרענן ומבורך)

פורסם

כן, זה חדש. יש שרשור גדול בנוגע לזה. הקקטוס טורבו עולה רק כ 5000 ש״ח יותר מהרגילה, ולדעתי- אחת הקניות המשתלמות היום.

פורסם

פה ושם כותבים או ניזונים משמועות

על אמינות רכבי סיטרואן/פיג'ו וגם רנו (חברות צרפתיות).

המייצרות את רכביהם במדינות שונות ברחבי אירופה.

אך אין כל חדש תחת השמש במכירות הטנדרונים.

כל עוד משווקת בישראל סיטרואן ברלינגו,

היא תמשיך להיות המכונית הנמכרת ביותר בקבוצתה.

מהרכב סיטרואן ברלינגו נמסרו: 2,015 טנדרונים.

כן כן, רכב צרפתי בסגמנט שבו האמינות חשובה יותר מכל.

ומי מדורגת מיד אחריה - רנו קונגו שמסרה 1,437 טנדרונים.

פורסם

אם כל הכבוד לברלינגו ולקנגו (ולקונקט ולדובלו) הם כולם של יצרנים אירופים.

לאף יצרן מהמזרח אין טנדרון עבודה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

חוץ מטנדרון אשר מופיע בסמלון שלי. אבל גם הוא, למרות הסמל של ניסאן, מגיע עם מנוע של רנו ומורכב בספרד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם כל הכבוד לברלינגו ולקנגו (ולקונקט ולדובלו) הם כולם של יצרנים אירופים.

לאף יצרן מהמזרח אין טנדרון עבודה.

במקום הטנדרונים, למלוכסנים יש במקום זה מיקרו-מיניואנים סטייל סובארית של פעם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חוץ מטנדרון אשר מופיע בסמלון שלי. אבל גם הוא, למרות הסמל של ניסאן, מגיע עם מנוע של רנו ומורכב בספרד.

אם אני לא טועה, הניסן שלך יותר מקבילה לג'אמפי מאשר לברלינגו.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

היא מקבילה לברלינגו, רק עם בגאז' גדול יותר/ אפשרות ל 7 מקומות מלאים בהתקנה מקומית. גם ברלינגו קיים עם מקומות ישיבה נוספים.

מחיר של ניסאן nv 200 פחות מ 150 אלף שקלים, ג'מפי עולה 200 אלף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יש לך תמונה? או לפחות איך קוראים לזה תחת הסמל של שברולט?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אני שמח לראות שלובינסקי התעוררו מהתרדמת שלהם וחתכו מחירים.

אם צ'מפיון מוטורס ועוד הרבה אחרים יכולים להוריד מחירים ולהעלות את המזבלה שלהם לכבישים בכמויות היסטריות, גם לובינסקי יכולים. עם המנוע 1.2T החדש והתיבת 6 הילוכים הפלטנרית, יש להם קלף מנצח.

למרבה הפלא ובניגוד לתדמית הרווחת משנות ה 80 וה-90, בעשור וחצי האחרונים התקלות שרואים במכוניות הללו רחוקות מלהיות תקלות אלקטרוניקה (קרי: מחשבים או חיישנים), אלא בעיקר תקלות "ברזלים ופלסטיקים". אחוז התקלות האלקטרוניות נמוך מאוד בתהחשב בכך שמדובר במכוניות מודרניות עתירות מיחשוב - וגם ביחס למתחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...