Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי סובארו XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש רכב חדש למשפחה

מתלבט בן ניסאן קשקאי לבין סובארו XV

הנטיה שלי לקחת את הידני סובארו. אבל יש לזה שוק?

יהיה אפשר למכור אותו אחרי?

תודה

אסף

פורסם

כמו כל דבר, גם הסחירות נגזרת מעקומת הביקוש מול ההיצע. מנסיוני ב-7 השנים האחרונות (אחרי שנטשתי את הליסינג), הביקוש למכוניות ידניות משומשות הרבה יותר גדול מההיצע. את שתי המכוניות הידניות הקודמות שלי מכרתי תוך יומיים ושבועיים (בהתאמה) במחיר מצויין.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא ממש יודע לגבי סחירות כמשומש.

אך לדעתי הסובארו עדיף, לפי כל מה ששמעתי עליו וקראתי וראיתי ברשת.

משום מה אפילו שסובארו לא כוכב מכירות בארצנו אנשי המכירות בסוכנויות סובארו לא ממש יוצאים מגידרם למכור, לא יודע למה.

כרגע אגב אני בתהליך של למכור את ה I20 שלי וכנראה להזמין XV, בעיקר בזכות המראה שלו ויכולות השטח שלו.

כנראה שאלך על ה 1600 אוטומט.

ולגבי סחירות ידניות, אדע בקרוב כי הI20 שלי ידנית, לאחר יומיים פרסום ביד 2, 3 טלפונים, אחד בא לראות....נראה רציני....נראה.

אתה גם יכול לבדוק טרייד אין, אם כי בסובארו הם קצת שוחטים ללא הצדקה לדעתי וגם לא מציאים הנחה על החדש.

• תוכן חדש...