Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו חופן מכוניות מירוץ וספורט טהורות גזע ממגוון קטגוריות ממולאות בנהגי מירוץ, פזרו בנדיבות על כביש הררי יפני מפותל, הפעילו מצלמת ווידאו ותנו לכיף הזה לזוז...

מגזין MOTORHEAD היפני עשה את זה ולכם נשאר להישען ולראות את הווידאו כאן ופשוט להריץ אותו בראש בפעם הבאה שתשתרכו באטיות מאחורי רוכבי האופניים בנס הרים.

2.jpgHOME PAGE1.jpgOPEN1.jpg

1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

המגזין של קארזפורום נתן גז והעביר הילוך - כמות החומר שהוא מספק לאחרונה משדרגת את האתר.

יפה, יפה מאוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
המגזין של קארזפורום נתן גז והעביר הילוך - כמות החומר שהוא מספק לאחרונה משדרגת את האתר.

מסכים עם החלק הראשון, לצערי הרבה פחות מסכים עם החלק השני מבלי חלילה לפגוע בנוגעים לדבר.

חומרים מהסוג שבשרשור הזה בהחלט מעשירים ומשדרגים את התוכן.

תכנים מסוג "הדלקת אורות, בעד ונגד" משדרגים את האתר בערך כמו פתיחת דיון "אי עצירה בתמרור עצור, בעד ונגד".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין ספק שנעשים גם כמה ניסויים. כמו הלינק בשרשור הזה ועניין האורות.

אבל קורה פה משהו ואני חושב שבסך הכל זה טוב. תוכן הוא המלך.

פורסם

בהתחשב בכך שהשרשור הזה מערער את ההגמוניה של הפינה שלך, הביקורתיות שלך מתקבלת ;-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם שאלות מפגרות כמו האם כדאי להדליק אורות ביום יוצרות דיון מעניין (ואופציה להיכנס לטבלת אקסל) אז מה רע?

לא כל דבר צריך להיות הטופ שבטופ מהטובים והמיוחדים בעולם. בד"כ התגובות בנושאים כאלה אוטופיים מסתכמות ב"וואוו איזה יופי" ו-"שיט למה נולדתי בישראל" עם בקושי שאלה עניינית אחת בנושא ותחושה כללית של כאב לב.

מה לעשות שהתרבות המוטורית פה מעודדת רק דיונים על כמה נורת H4 חוסכת ואיזה פחון תאילנדי מגיע עם הכי הרבה איבזור?

מספיק שבפורום שיפורים אנשים עושים מעצמם צחוק כל שני וחמישי עם נושאים "מי הכי חזק? הונדה או רובר?"

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בהתחשב בכך שהשרשור הזה מערער את ההגמוניה של הפינה שלך, הביקורתיות שלך מתקבלת ;-)

דווקא עם התוכן של השרשור הזה אין לי שום בעיה ואף ציינתי זאת קודם.

חוץ מזה, הלוואי שיעברו את ההגמוניה שלי כמה שיותר, בטוח שיהיה מעניין.

ובכל אופן אני כנראה בעמדת מיעוט וזה בסדר גמור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה יופי לראות,יש חשק לקחת את הספייס סטאר לסשן נהיגה גם כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחזור ותעדכן מה הייתה צריכת הדלק ;-)

פורסם

אני חושב שלטווח ארוך נכון לפרסם כאלו דברים. בכלל הייתי חושב על משהו קבוע שנחכה לו - נניח כל יום ראשון בשעה 20:00 קטע וידאו או משהו כזה.

A3

A4

פורסם

כל הכבוד לכם על התוכן הזה , בכלל כל תוכן שאתם מעלים בין עם זה ביקורות לרכבים ובין עם זה חדשות למיניהם זה ממש נחמד ומוסיף המון.

תודה לכם.

2017 Type R

• תוכן חדש...