Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרו את הגז..

tomy669
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג מה הטכנאי שם בברז/צינור/שסתום הגז כדי למנוע מעבר של הגז לדירה? נראה לי שזה פשוט פקק השאלה איפה, בין מה למה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאני מכיר, הוא מנתק את הצינור שלך מהשעון ושם על השעון מופה עם פלומבה.

לידיעתך-זה פלילי להתחבר פירטית חזרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בזכות טכנאי שניתק ככה את הגז לאבא שלי הקשיש הצלחתי לשכנע אותו להתנתק מהגז ולעבור לבשל בחשמל.

הניתוק היה אחרי הפעם השנייה שטכנאי ביקש להזיז את ברז הגז ולקחת 250 שקל על העבודה ואבי סרב, בגלל שהוא רצה להזיז את הברז לנקודה שהטכנאי הקודם טען שהיא לא תקינה ולקח 250 שקל להזיזה למיקום הנוכחי. אבי עמד בסירובו והגז נותק על ידי הטכנאי ואני מודה לו על כך.

ככה מתנהלות חברות הגז.

פורסם

עבירה פלילית????

בהשוואה לכל הדיירים זה נראה אותו דבר, כאילו הכל מחובר כרגיל.

אז זהו שהחוצפנים סגרו את הגז כי קבעו לי בדיקה עם טכנאי בין טווח של 3 שעות וציפיתי שהטכנאי יתקשר חצי שעה לפני כמקובל. אז לא הייתי בבית והוא פשוט סגר את הגז בלי הודעה או התרעה מוקדמת.

פורסם (נערך)

אחד מהדברים הטובים (הרבים) שהשיפוציק עשה בדירה שלי היה לקצץ צינור גז בלי לאטום אותו, ולקבור את הקצה תחת הרצפה. הטכנאי שהגיע מצא מערכת פתוחה ולא חיבר את הכיריים.

כנראה שבפזגז חיפה מדברים כבר שנתיים וחצי על הטיפוס המוזר שויתר על הגז אחרי שהשקיע במערכת 1500 ש"ח.

במקום הגז קנינו כיריים אינדוקטיביים (תשתית תלת פאזית הוכנה בלי קשר), ואשתי חוגגת בכל יום בישול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי החוק, התעסקות עם מערכת גז תעשה רק ע"י טכנאי מוסמך לכך -> אחרת זאת עבירה פלילית.

אל נושא זה מתייחסים היום ביתר רצינות לאחר מספר מקרים בהם אנשים נהרגו עקב טיפול שגוי בגז.

ברגע שלא היית בבית לקבלת פני הטכנאי שבא לצורך ביקורת - פעולתו מוצדקת.

הוא לא צריך לתת לך התראה לפני שהוא מגיע.

כרגע -> או שתלמד לחיות בלי גז או שתזמין טכנאי גז לביקורת נוספת, והפעם תטרח להיות בבית בפרק הזמן שהוגדר.

פורסם

אוקי אז 3 שעות מהחיים ילכו לי בשביל איזה דביל?! לא נראה לי הגיוני! זה מראה על בריונות וגובל בעבריינות! אם לא היה לי יונקרס הייתי מוותר על גז. המצחיק זה שחודשיים אני גר בבית ומשתמש בגז, רק אתמול עשיתי העברת זכויות של שעון הגז מיוזמתי ומחובתם לשלוח טכנאי לביקורת תקינות. קצת מצחיק לא?!

פורסם

כמו שכתבת - הם מחויבים לעשות בדיקת תקינות.

בנוסף לכך, חברות הגז מחויבות לבצע בדיקת תקינות כל 5 שנים לכל היותר.

במקום להתעצבן על טעות שלך, אולי תנסה לתאם טכנאי לימים/ שעות בהם אתה (או אדם אחר) נמצא בבית בכל זאת ?

פורסם
כמו שכתבת - הם מחויבים לעשות בדיקת תקינות.

בנוסף לכך, חברות הגז מחויבות לבצע בדיקת תקינות כל 5 שנים לכל היותר.

במקום להתעצבן על טעות שלך, אולי תנסה לתאם טכנאי לימים/ שעות בהם אתה (או אדם אחר) נמצא בבית בכל זאת ?

חייבים לעשות אך למה לסגור? אגב בשנתיים האחרונות בוצעה בדיקה בוודאות ומאז לא בוצא שינוי בבית.

פורסם
לכל אלו שעברו לחשמלי, לאיזה יתרונות בבישול נחשפתם שאתם כל כך מרוצים ?

בישול מהיר, הכיריים מצטננים מהר מאד בסיום הבישול (ויש אזהרה על "להבה" חמה, קלים מאד למיקוי. וכמובן שאין להבה גלויה או גז נפיץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לכל אלו שעברו לחשמלי, לאיזה יתרונות בבישול נחשפתם שאתם כל כך מרוצים ?

1. לפני הכל - מאד קל לניקוי.אשתי מבסוטית בעיקר מזה. אין מה להשוות בכלל, זכוכית מחוסמת חלקה לגמרי - ההפעלה נעשית במגע אצבע.

2. 10 דרגות חום לעומת 3 בגז. והבישול הרבה יותר מדוייק, כל דרגת חום נותנת בדיוק את אותו חום בכל פעם שתשתמש.

3. שימוש יעיל יותר בחום - בגלל שהסיר במגע הדוק עם אלמנט החימום, יש הרבה פחות פליטה של חום לאויר החדר מאשר בגז.

4. פחות חברה להתעסק איתה. חשמל אתה ממילא צריך אבל על כאב הראש בהתעסקות עם חברת הגז אפשר לוותר. ראש שקט. לא עוד טכנאים שמזיזים ברזים וסוגרים לך את הגז :-)

5. מחיר - תתפלא אבל כשמשווים שימוש בחשמל לגז מרכזי, החשמל זול יותר !, במיוחד אם אתה מבטל את דמי השימוש המיותרים בגז שאתה מפסיק לשלם אם התנתקת.

זה היה ממש קיצוני במקרה של אבא שלי, הוא כמעט ולא השתמש בגז אבל שילם כל חודש 40 שקל דמי שימוש על כלום.

6. אם אתה שוכר דירות או עובר דירות באופן תכוף - שוב אתה חוסך בילבול מוח עם חיבור והתנתקות לחברת הגז, ותשלום של פיקדון בגובה 800 שקל (זה מה שדרשו מאיתנו כשעברנו דירה).

7. כל מיני טכנולוגיות כמו טיימר לבישול, הגנה מהפעלה אקראית של ילדים וכו.

8. חשמל הרבה יותר בטוח מגז נפיץ שזורם בצינור בתוך הבית.

כל האמור כאן מתייחס לכיריים קרמיות חשמליות של סמסונג במקרה שלי, שנקנו לפני 8 שנים.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

בהחלט. הכיריים הגיעו שלושה סירים, עוד שניים מהמאגר הביתי התאימו, בינתיים קנינו עוד מבחר די רציני: הסירים משמשים לטווח ארוך, המחבתות מצריכות החלפה פעם-פעמיים בשנה, אבל כך היה גם עם כיריים של גז. הבעיה היא ציפוי פנימי שיורד, או לכלוך שנדבק להיקף עם הזמן ולא יורד גם בניקוי די אגרסיבי (ואם הוא יורד גם הצבע יורד אתו והמתכת נפגמת). חוץ מזה אשתי נוטב לקנות סירים סמסצכים, וכמובן יש העניין של סט נפרד לפסח.

במחסן יש מאגר סירים שיספיק לשלושת הבנים כאשר יקימו בית, אלא אם גם הם יבשלו באינסקציה.

המעצבן ביותר הוא הצורך לחפש את סמל הסליל על כל כלי שקונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...