Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרו את הגז..

tomy669
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חייבים לעשות אך למה לסגור? אגב בשנתיים האחרונות בוצעה בדיקה בוודאות ומאז לא בוצא שינוי בבית.

שוב. כי זה החוק הוא חייב לסגור לך את הגז מרגע ש"לא אפשרת" לו לערוך את הבדיקה.

ראה מאתר משרד התשתיות:Untitled-1.jpg

שלא תבין לא נכון. אני לגמרי איתך בקטע של הכעס.

רק השבוע כתבתי כאן, בנושא אחר, שההצמדות האובססבית לחוק היבש, גם כשהסטייה הקטנה ממנו, בטוח שלא תפריע ולא תפגע, חלילה, באף אחד, לא מעידה על חוכמתו של המתעקש.

רק רציתי להזהיר, שהאובססיה הזו שלהם, עלולה לפגוע בך עוד יותר, אם תלך איתם "ראש בראש". לפעמים עדיף "להתיישר" ולוותר...

וכנראה שבאמת ניתקו אותך כמו שאיציק אומר. כשאני התעקשתי איתם לפני כמה שנים, ניתקו אותי כמו שאני תיארתי (סופרגז בהרצליה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סגירת הגז באה להבטיח כי הבדיקה אכן תיעשה

אצלך היא אמורה להתקיים פעם בשנה כיוון שיש לך יונקרס.

בקיצור תאם מועד , דאג שמישהו יהיה בבית וסגור את הפינה

מדובר במשחק באש תרתי משמע!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיקה של יונקרס היא לא מטעם חברת הגז אלא בדיקה פרטית שלי. הבעיה היותר רצינית היא שהם אפילו לא השאירו פתק על הדלת.

פורסם

היונקרס מהדגם החדש (קיים כבר כמה שנים), שלא דורש איוורור, מחייב בדיקה פעם ב-5 שנים.

בדיקה של יונקרס היא לא מטעם חברת הגז אלא בדיקה פרטית שלי

חברת הגז עושה זאת כחלק מהבדיקה השגרתית.

פורסם

נכון, יש לי יונקרס טורבו כך שאחת ל5 שנים מתבצעת בדיקה ע"י חברת הגז יחד עם בדיקת תקינות.

בדיקה של יונקרס היא לא מטעם חברת הגז אלא בדיקה פרטית שלי. הבעיה היותר רצינית היא שהם אפילו לא השאירו פתק על הדלת.

היונקרס מהדגם החדש (קיים כבר כמה שנים), שלא דורש איוורור, מחייב בדיקה פעם ב-5 שנים.

חברת הגז עושה זאת כחלק מהבדיקה השגרתית.

פורסם
דפקתם פה וואחד רשימת יתרונות, ובשקט בשקט נכנסו פה כמה מילים בשושו, שכשעושים מאזן, מבטלות (לטעמי) חלק מהיתרונות.

להחליף את הסירים? להחליף סירים כל תקופה כי נדבק לכלוך והצבע התקלף? למה להשתמש בסיר צבוע?

מדובר במחבתות עם ציפוי פנימי בטפלון או חומרים יותר מודרניים. אם משהו נדבק יש בעיה של ניקוי שמקלף את הציפוי. כמוכן - מחבתות כאלה תמיד מגיעות בצבעים ושמן שניגר בצדדים קשה לניקוי. צריך להביא בחשבון שגם ניקוי במדיח בעייתי כיון שחומרי הניקוי במדיח מאוד אברזיביים.

בכיריים הקרמיות המקינטה המשיכה לעבוד כמו על הגז.

אין למצא מקינטה עם תחתית מתאימה לאינדוקציה ?

הבן שלי הביא מאיטליה מקינטה קטנה של בריקה שמתאימה לכיריים אינדוקטיביים. מספיקה ל-3 כוסות אספרסו קטן. אני מניח שיש גם כלים יותר גדולים, אבל צריכת האספרסו אצלנו לא גדולה. אני מניח שחיפוש באמאזון יפור את הבעיה.

קראתי שיש משטחים עם מתכת פרומגנטית שמניחים על ה"להבה" של כיריים אינדוקטיביים והם מבצעים את ההמרה משדה מגנטי לחום, וניתן להניח עליהם כל סיר. לא ראיתי את המוצר בעיניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כיריים חשמליות הם המוצר הכי זול שנמכר בחנויות ב 100 - 150 שקל לפלטה בודדת. הם מחלידות, קשות לניקוי, הטמפרטורה מאד לא מדוייקת וקל מאד לשרוף את האוכל עליהן, וזה כנראה מה שהיה לך בדירה השכורה.

כיריים חשמליות קרמיות זה כבר עולם אחר, קודם כל מדובר בפלטה מזכוכית מחוסמת, רק זכוכית והמבערים יושבים מתחתיה! מה שמקל מאד על הניקוי, ההפעלה היא באמצעות מגע בדיוק כמו באיפון, קל מאד מדוייק מאד. גם האלמנטים של החימום במבערים הם מסוג איכותי הרבה יותר מזה שקיים בכיריים הפשוטות, וגם בקרת החום הרבה יותר מדויקת. 10 מידות חום מדוייקות לכל מבער. המחיר בהתאם - לדעתי מתחיל מסביבות ה 1000 שקל לכיריים איכותיות 4 מבערים.

[ATTACH=CONFIG]447658[/ATTACH]

באינדוקציה אין ממש מבער שמתחמם ומעביר את החום לסיר כמו בכיריים חשמליות אלא הוא מחמם את הסיר ישירות, אפשר לומר שהוא הופך את הסיר עצמו למבער. הרבה יותר חסכוני, ומחמם את הסיר הרבה יותר מהר מכיריים חשמליות או קרמיות.

שלא יתבלבלו פה, התמונה שצירפת היא של קרמיות ולא אינדוקציה.

באינדוקציה זה לא מאדים ורק שטח המגע שנוגע בכלי מתחמם אך לא ניתן לראות זאת כי המשטח אינו מאדים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

הבן שלי הביא מאיטליה מקינטה קטנה

היה לי לפסוס. זה ביאלטי.

וכפי שכתבתי קודם -אמאזון יכולה לסגור את הפינה. הנה קישור רק לביאלטי, כמובן שאפשר להרחיב את החיפוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...