Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו רוצים לקנות טלוויזיה טיפשה ואיכותית לסלון (לא פוסלים smart, אבל זה לא קריטי) בגודל של כ-40-45 אינץ', שתשמש אותנו מספר שנים טובות, אבל לא רוצים למשכן את הבית בשביל זה.

הטלוויזיה תיועד בעיקר לצפייה בסרטים, ומדי פעם צפייה בכבלים (חדשות, ערוצים וכדומה), כך שהדרישה היא קודם כל איכות תמונה טובה, אמינות ופונקציות בסיסיות (כניסת HDMI, USB, תמיכה בכתוביות וכדומה). אין צורך בסמארט, עכבר, תלת מימד וכדומה.

לפי בדיקה ראשונית שעשיתי, הטלוויזיות מתחלקות ל-3 קטגוריות:

1. מותגים זולים/מדבקה דוגמת Masimo, שם אפשר למצוא טלוויזיית סמארט ''40 בפחות מ-1500 ש"ח. לדוגמה:

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/masimo-le42fd.html

2. טלוויזיות סמסונג, LG, פיליפס וכדומה במחירים של כ-2000-2500 ש"ח (עבור 40-50 אינץ'):

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/samsung-40h5100.html

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=19061

3. טלוויזיות של המותגים מסעיף 2, אבל במחירים יותר גבוהים (3+ אלף):

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/samsung-43j5100.html

הנטייה כרגע היא לכיוון קטגוריה 2, עקב דברים שקראתי (גם כאן בפורום) לגבי אותם מוצרי מדבקה זולים. מצד שני, לשלם עוד 1000+ שקל כדי לעבור לקטגוריה 3 זה לא משהו שממש בא לי, מה גם שאני לא באמת יודע עד כמה ההבדל משמעותי/מורגש בין הדגמים השונים (המקסימום שאני יכול זה ללכת לאולם תצוגה ולהסתכל על המסכים מרחוק).

מישהו יכול להמליץ או לכוון לדגם טלוויזיה בגודל 40-45 במחיר של כ-2000 ש"ח (פלוס מינוס 500 ש"ח, רצוי מינוס) שיהווה פשרה אופטימלית בין עלות לאיכות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

קשה לכוון אותך. צריך לעשות סקר בחנויות ולראות את המכשירים בעיניים שלך, להתרשם מאופי התמונה המוצגת, שכן, בדומה לצליל ממערכת אודיו, מדובר בטעם אישי. צריך לעבור בכמה חנויות כיון שחלק מהמקומות מכונים את המכשירים בצורה מעט שונה על מנת לקדם דגמים מסוימים, וצריך לשים לב גם לזויות הצפיה - זוית שונה מזו שבה תשב מול הטלויזיה בסלון תתן צבעים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי נמנע מרכישת טלויזיה מיד שניה, לא יכול לדעת מה עבר עליה. לעומת זאת רעיון כלל לא רע לרכוש את הדגם מלפני כמה חודשים או שנה, זה שתקוע ליבואן במחסן ומפריע לו לאחסן מלאי חדש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קניתי לא מזמן את הlg מסדרת lf540y. אני קניתי את דגם ה-49 אינץ' אבל יש גם 43 בסדרה זו. נראה לי שהיא עונה בדיוק לדרישות שלך. טלוויזיה ללא סמארט, תלת מימד וכו', אבל איכות מסך טובה. יש כניסות usb, hdmi, וממיר dvt מובנה.

אצלי היא חוברה לnuc לכן פיצ'רים כמו סמארט לא עניינו אותי.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

יד שנייה פחות מדבר אליי בטלוויזיות (ההתעסקות והסיכוי ליפול בפח לא שווים את זה מבחינתי), לכן אני רוצה מוצר חדש.

בנוגע לסקר חנויות - עשיתי ואעשה, אבל יש כל כך הרבה משתנים שמקשים על השוואה רצינית (גובה תלייה בחנות, הגדרות של החנות, טלוויזיות שאין במלאי "כרגע" או בתצוגה ועוד), כך שאני רוצה לצמצם את ההתלבטות למספר דגמים בודדים, ואז כבר לעשות את ההשוואה ביניהם.

קניתי לא מזמן את הlg מסדרת lf540y. אני קניתי את דגם ה-49 אינץ' אבל יש גם 43 בסדרה זו. נראה לי שהיא עונה בדיוק לדרישות שלך. טלוויזיה ללא סמארט, תלת מימד וכו', אבל איכות מסך טובה. יש כניסות usb, hdmi, וממיר dvt מובנה.

אצלי היא חוברה לnuc לכן פיצ'רים כמו סמארט לא עניינו אותי.

תודה, זאת נראית אופציה מעניינת (ה-43 עולה כ-2200 ש"ח). היו לך דגמים אחרים שהתלבטת לגביהם?

פורסם

בסופו של דבר מספר יצרני הפאנלים - שזה מה שקובע את טיב התמונה - די מצומצם. אישית אני מרוה מאד ממכשיר סוני "40 שקניתי לפני כ-3 שנים ותלוי בסלון - תמונה חדה מאד בשידורי HD. אצלי משמש רק לצפיה ב-Yes כך שלא בחנתי איכות סרטים שירדו מהרשת.

פורסם

עד היום בערב יש בשופרסל מבצעים על טלויזיות, יש להם lg ו samsung 40-42 ב 1600-1700 ש"ח, אם יש לך חבר מועדון.

*אין לי שום קשר לשופרסל חוץ מזה שאני חבר מועדון.

פורסם

השנקל שלי:

א. בניגוד לדעה הרווחת טלויזיה לא קונים באמצעות צפייה בה בחנות. זה מצג שווא שיקרי. הדרך הנכונה לרכוש טלויזיה היא לעשות השוואה בין ביקורות מחו"ל על הדגם הרלוונטי.

ב. אני ממליץ להיצמד לדגמים מסדרה כמה שיותר גבוהה מהחברות המובילות (סמסונג, אל-ג'י, סוני, פאנאסוניק) ולא להתפתות לחברות הזולות.

ג. עדיף לקחת מסך קטן יותר אבל שמגיע מבית טוב ומסדרה גבוהה יותר.

ד. סמארט מייקר את הטלויזיה ולעיתים ללא סיבה. מצד שני טלויזיות סמארט כוללות לרוב יותר פונקציות לכיוון התמונה. אם סמארט הוא לא MUST (והוא לא) אז כדאי לקחת את הטלויזיה מהסדרה או הדגם הכי מתקדם לפני הכניסה לקטגוריית ה SMART.

ה. בדרך כלל דגם ישן (ובואו נזכור ש"ישן" זה גג שנה-שנתיים אחורה וזו כולה טלויזיה, כן? לא סמארטפון) מסדרה גבוהה יותר יהיה עדיף על דגם חדש מסדרה נמוכה יותר.

ו. סקר שוק סקר שוק וסקר שוק. הבדלים של מאות שקלים על אותו הדגם.

ז. לטעמי התקציב שלך מאוד גבולי לטלויזיה טובה במחיר שציינת. כנראה תאלץ להתפשר על 40-43" כדי לרכוש טלויזיה מסדרת ביניים של חברה גדולה ומוכרת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - הכל נכון, חוץ מזה שיש עניין של טעם אישי. מסכים לחלוטין שיש בעיה בהשואהת מכשירים בחנות, מדובר בצפיה בתנאים שונים לחללוטין מהבית ויש גם עניין של כוונון. ובכל זאת, כיון שסה"כ מספר הדגמים די מוגבל, סקירה שלהם כמה חנויות (רצוי כאלה הקשורותליבואנים שונים) תתן איזה ממוצע שיכוון יותר טוב.

רכישת טלויזיה על יסוד חות דעת מחו"ל שקולה לרכישת רכב בלי נסיעת מבחן - מה לעשות - הישבן שלי שונה מהישבן שלך, וכך גם העיניים והטעם שלנו בתמונה ובצליל של מכשירים אלקטרוניים. יש לי בבית חצי תריסר מכשירי טלויזיה, כולם מבתים יפאניים מוכרים (סוני, טושיבה, פאנאסוניק, שארפ), בכולן התמונה מספקת עד טובה (בעקר בתלות בגיל המכשיר, יש הדרדרות הדרגתית באיכות התמונה עם השנים). אישית אין לי כלל בעיה כיון שזמן הצפיה שלי בטלויזיה מצומצם, אבל לבני הבית האחרים אין שום תלונות.

פורסם

טעם אישי לא רלוונטי כשאין לך אפילו דרך לבדוק אותו (אלא אם בכוונתך לנטייה או אמונה וביטחון במותג מסויים).

טלויזיות שמחוברות בחנות דרך שלל מפצלים, ללא כיוון בסיסי, עם תאורה לא מחמיאה ובעיקר נמצאות במצב shop mode זרחני להחריד עם איזה סרטון הדגמה שעובד בלופ לא יכול לשקף דבר וחצי דבר על איכות הטלויזיה אותה אתה הולך לרכוש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, יורוקום עורכים בסוף השבוע הזה את המכירה השנתית שלהם.

מדובר במכירה שהם לא מפרסמים בעיתונות אלא רק בפייסבוק ובשכונה בה הם נמצאים.

היום זה היום האחרון - רחוב דב פרידמן 2 רמת-גן בקומת החניון שהופכת למעין יריד חיסולי מלאי. בין 19-22.

לענייננו - פנסוניק 42 אינץ דגם A410 נמכרת ב- 1990 ש"ח.

פנסוניק 40" נמכרת ב- 1790 ₪

הדגמים של פנסוניק עם 5 שנות אחריות מלאה שזה מאוד משמעותי.

טלויזיות של יונידן (סוג של מדבקה) מאיזור 1390 ש"ח.

מהכרות עם המכירות האלה שלהם משנים קודמות, השנה יש מחירים טובים להרבה מוצרים.

אני רכשתי ביום חמישי את ה- 42 של פנסוניק. מיועדת לחדר.

ו

פורסם (נערך)

מצטרף לאיתמר, לצופה הממוצע (וגם לצופה החובב) קשה עד בלתי אפשרי מצפיה בחנות, להחליט איזו טלויזיה טובה יותר, התוכן, החיבור, התאורה, ההגדרות לא רלוונטיות למה שיהיה בבית.

אמנם הטעם הוא סובייקטיבי אבל אין פה עניין של טעם, ביקורות מקצועיות נותנות מדד טוב לאילו טלויזיות הן איכותיות יותר או איכותיות פחות, מתוך כמה אפשרויות אפשר לבחור במותג מועדף או בפיצ'ר אחד שמצא חן.

הייתי ממליץ גם להיצמד ליבואן רשמי כדי לקבל אחריות ארוכה, לדוגמה בפיליפס מגטיט מדובר על אחריות של שנה אחת פלוס 200 שקלים דמי משלוח (ולא שנתיים ביבוא הרשמי, במותגים אחרים זה שנה אחת לעומת 3 שנים במשווקים המורשים).

זו לדוגמה אופציה טובה יותר:

http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7766988

עריכה אחרונה על ידי computer_freak
  • תוכן חדש...