Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי סוויפט אוטומטית, GLX 2012 אם זה משנה. קניתי אותה באפריל כשהייתה עם קילומטראז של 49,000 ועכשיו אני תיכף מגיע ל54. הבחורה שנסעה לפני על הרכב נסעה הרבה יותר ממני ועשתה טיפול 10,000 כל 15,000. הטיפול האחרון שלה היה בדצמבר שנה שעברה כשהקילומטראז היה על 45,000. השאלה שלי האם כדאי לי לעשות את הטיפול 10000 כעבור שנה(שזה בעצם החודש הזה) או לחכות שהאוטו יגיע ל60,000 ואז לבצע זאת? שזה יכול לקחת עוד 10-9 חודשים.

תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

טיפול עושים פעם בשנה או 15K, מה שמגיע קודם. במקרה שלך עברה שנה לכן תיאלץ להחליף שמן ופילטר שמן. מעבר לזה אולי פלאגים או פילטר אוויר, אולי נוזל בלם, תלוי בהיסטוריית הטיפולים.

כדי להוזיל את העלויות ולהקל על הכיס, תקנה את השמן והפילטר אצל אבי או אייפקס, בהתאם למיקומך בארץ. מה הוא? ומה דגם המנוע?

עריכה: בוקי זריז ממני.

Stay Dirty

פורסם

מנוע 1250. צריך גם דגם מנוע? אם כם, אוציא רישיונות. אז אני מבין שלא מומלץ מוסך מורשה בכלל?

אני גר באיזור באר יעקב, ראשון לציון.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...