Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאזור פ"ת

אני צריך לתקן את הגיר באחריות, יש לכם המלצה על מוסך מסויים? או אזהרה להמנע ממוסך כלשהו?

תודה רבה

פורסם

בירושלים יש את המוסך המרכזי בתלפיות ואת "מוסך המכונית", גם כן בתלפיות.

לי החליפו את המצמדים פעמיים, במוסך המכונית. טיפולים שנתיים אני גם עושה אצלם, יותר מ-10 שנים.

פורסם

בפ"ת יש לך את המוסך המרכזי עשיתי שם תיקון פחחות. עשו די טוב.

יש לך כמובן את המסך מרכזי בבני ברק. ם די קרוב אליך.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ההורים שלי בגולף החליפו פעמיים באחריות במוטוראפ פתח תקווה, אין להם טענות. הכל עבר חלק. בקצת שהייתי צריך מוסך יבואן דווקא מוסך ספטון בפתח תקווה עשו לי רושם יותר מקצועי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נסעתי עם האוטו של אמי (פולו) לעדכון פיקוד גיר במוסך בצומת בילו, אנשים נחמדים מאוד, אדיבים ואוהבים לעזור, ובגלל שנאלצתי להמתין 3 שעות קיבלתי נסיעת מבחן (בלי מלווה/שומר, וארוכה...) על קופרה 280. ובסוף על כל התהליך לא הוצאתי אגורה. מי אמר שאין אנשים טובים בעולם?

פורסם
בפ"ת יש לך את המוסך המרכזי עשיתי שם תיקון פחחות. עשו די טוב.

יש לך כמובן את המסך מרכזי בבני ברק. ם די קרוב אליך.

בפ״ת זה רק מוסך אודי וסקודה

המסך המרכזי עבר לראשון לציון

שווה לנסוע לראשון לציון?

איך מוסך השחר בחולון?

תודה רבה לכם

פורסם

חבר טוב שלי מטפל בשוטף בראשלצ. לטענתו שירות ומקצועיות מעולים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...