Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי ככה. זאת לא רמה הבכירה ביותר, נכון?

בגרסה הבכירה הקאנט ותריסי מזגן בצבע של המרכב. יש לה גם חיישן קדמי, מדבקות על מכסה מנוע וגג ועוד פיצ'יפקעס שאני לא זוכר. אבל הכי חשוב זה בד על הקטע הנתיק של המושבים וצבע שלהם שגם היה תואם למרכב. גם הג'אנטים בצבע של הגג, בזמן שברמה אחת לפני הם שחורים.

אצלך זה תואם. אצלי לא כל כך וזה עושה יותר מדי שחור מלמטה.

בזמנו ההפרש עמד על 3000 שקל ושכנעו אותנו שאין צורך בזה. היום אני מצטער שלא הוספתי. למרות שגם ככה האוטו מאובזר מהתחת.

רכב הדגמה כמובן היה ברמה הבכירה והבטיחו שאין הבדל חוץ ממדבקות. הסתבר שיש וקצת התאכזבנו כשקיבלנו את האוטו כי הוא נראה פחות מגניב ממה שציפינו.

הקטע הכי חזק מבחינת איבזור היה עם פנסים עוקבי פניה. אשכרה הלכתי למוסך לשאול למה פנסי ערפל עובדים לסירוגין.:loco:

בקיה אצלי גם יש, אבל הם עובדים עם איתות ולא עם הפניית הגה כמו ברנו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת היא שלא אמרו לי כלום על רמת גימור נוספת. יתכן והתוספות הקוסמטיות מוצעות כרכישה נוספת. חבל שלא הציעו לי חיישני חניה קדמיים, הייתי לוקח.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כרכישה נפרדת זה מגיע ל20K בזמן שכחבילה ההבדל היה 3.

חיישן קידמי התקנתי תמורת 1400 שקל בעדי מערכות. על הדרך התקנתי גם צ'יטה.

פורסם

החיישן הקדמי נפרד. זה לא לקסוס. במקורי אין מסך מרחק וכיוון. בקדמי יש מסך שיושב מתחת לשמשה מקדימה וכפתור ביטול ליד ההגה.

אני אצלם מחר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון לאחר הגעה ל-5000 ק"מ.

נקודות לחיוב -

צריכת הדלק נעה לרוב בין 1:13 ל-1:14 וכוללת בתוכה נסיעות בפקקי המרכז והשרון, לא רע בכלל לקרוסאובר. כמו כן אף על פי שמדובר במנוע חלש יחסית (1.2 טורבו עם 120 כ"ס) הוא סוחב טוב ולא מתקשה לטפס למהירויות שלילה (על פי גורמים זרים).

הרכב פרקטי מאוד למרות גודלו, והפיצ'ר שמאפשר להזיז את המושבים האחוריים על מסילה כדי להגדיל את תא המטען שימושי מאוד.

למרות שזה לא משהו שמצופה מהסגמנט, הרכב פונה ומתנהג לא רע, ודאי יחסית למשהו עם מרכז כובד גבוה יחסית.

כניסה והנעה בלי מפתח זה שוס ולא יודע איך הסתדרתי בלי זה קודם לכן.

נקודות לשלילה -

המערכת המקורית מעולה כשהיא מצליחה להתממשק עם הטלפון - הזרמת מוסיקה והוצאת שיחות מתבצעות בצורה אינטואיטיבית וקלה, והיא גם נשמעת טוב. הבעיה היא שהמערכת לפעמים מפסיקה להתממשק ולא ניתן לבצע שום דבר מהנ"ל, למרות שהטלפון והמערכת מראים על חיבור. זה קרה עם השיומי שהשתמשתי בו עד השבוע שעבר, ועד שלא איפסתי את המערכת להגדרות יצרן הבוקר לא הצלחתי לממשק גם את ה-moto x style שיש לי עכשיו, שהוא כבר לא איזה תוצר של המזרח הרחוק אלא מכשיר פלאגשיפ עדכני, לא לעניין בכלל. נראה אם הדבר הסתדר.

ה-hill holder דורש לחיצה ארוכה על הבלם ועזיבה כדי להכנס לפעולה במדרון תלול. אני מניח שזה לא באג אלא פיצ'ר, כנראה כדי להגן על המצמדים של הגיר הרובוטי, אבל כבר חטפתי התקף חרדה כשהרכב הדרדר כמה ס"מ לאחור בפניה להדסה עין כרם.

זו כבר התקטננות מצידי, אבל בבקר השליטה על המערכת שנמצא מאחורי ההגה יש גלגלת ושני כפתורים. הכפתורים שולטים על עוצמת הקול והגלגלת מעבירה תחנות ושירים, ולא להיפך, מאוד לא אינטואיטיבי.

בסה"כ מדובר באחלה של רכב שמתמודד יפה עם המתחרות בסגמנט. אם הייתי צריך לבחור היום בינו לבין המתחרות עדיין הייתי קונה קפצ'ור, אולי עם התלבטות קלה בשל הופעתה של גירסת הדיזל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז עברתי 10000 ק"מ בלי בעיות מיוחדות. המנוע נחמד וסוחב לא רע, צריכת הדלק היא בין 1:12 ל-1:13. הצלחתי להגיע לאיזו פשרה עם המערכת, וכשאני לא משתף איתה את אנשי הקשר הטלפון שלי מתממשק ללא בעיה, כולל מוסיקה.

עכשיו צריך למצוא דרך להתקין עליה את ניהול המנוע של הקדג'אר, כי שם הוא מגיע עם 130 סוסים

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן וסהלן, מעדכן אחרי שנה וקצת של בעלות ותוך כדי טיפול שנתי מתגלגל. למה מתגלגל? כי הרכב מאז יום א' מושבת במוסך של קרסו בגלל שבמהלך הטיפול השנתי התגלתה נזילת שמן מהטיימינג. לזכותם יאמר שלא הרגשתי בעיות עם הרכב והם עלו על התקלה במהלך הטיפול השנתי, אבל מצד שני רכב בן שנה שמושבת כמעט שבוע זה בהחלט לא פיקניק.

מעבר לגלולה המרה לעיל הרכב מילא את יעודו בהצלחה, טיפס מדי שבוע להדסה עין כרם והתמודד עם פקקי השרון בלי בעיה. טיפול שנתי עולה 1179 ש"ח וכולל החלפת פילטרים ושמנים.

פורסם

חיובי, מתנייד בקרוז 2014 אטמוספרית שעברה דבר או שניים בחייה. בהחלט גורמת לי להעריך את הרכבים שיש לנו במשפחה :)

פורסם
וואללה. לפחות כשאני שולח את הג'ולייטה לטיפול אני מקבל ג'ולייטה חלופית :-)

אגב, כשהכנסתי את הלקסוס של אשתי לטיפול לפני כשנה קיבלתי לקסוס זהה כחליפי (ואפילו משנתון מתקדם יותר). אבל שם באופן כללי יודעים לתת שירות, כשהייתי שם בטיפול קטן נתנו לי שובר לארוחת צהריים באחת המסעדות באיזור.

• תוכן חדש...