Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ידעתי ש-GM כבר הפסיקו לייבא לארץ את ביואיק אבל היום התברר לי ששברולט אופטרה , שמבחינתי רכב מתחת לכל ביקורת , הוא זהה בדיוק לביואיק אקסל בסין / בחו"ל .

איך ביואיק התדרדרו ברמה כזאת ?

איך לקחו דייהו והפכו אותה לביואיק ??

צירפתי תמונה של הזוועה

buick-excelle-fl-2-458x261.jpg

ממש מצער ...

פורסם

"Making up nearly 35% of those sales, China is Buick's largest market, selling more there than even the United States".

אתה יכול למצוא שם גרסאות לקרוז, לאסטרה, לקורסה , להולדן שונות .

קשה למצוא ביואיק שייחודית למותג מעבר ללה קרוס והGL8 שהוא דיי חדש ומיזם משותף לSAIC, זה נהיה כמעט מותג מדבקה.

דייהו הפכו להרבה דברים תחת מטריית GM.

פורסם

איך ביואיק התדרדרו ברמה כזאת ?

כן אה, מותג רכב כל-כך מפואר ומשגשג...

מצער?, מממ - לא ממש.

פורסם

הסינים מתמחים בלקחת מכוניות ולתייג אותן בצורה אחרת, או אפילו להעתיק אותן לחלוטין.

כשביקרתי שם ראיתי המון מכוניות מוכרות עם שמות אחרים לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסין ביואיק רץ מאוד חזק.

אפילו אופל קורסה נמכרת שם כביואיק.

אגב, רק לנחם את פותח השרשור, האקסל הנוכחית היא אופל אסטרה.

יש גם הפוך - ביואיק לה קרוס נמכרת בדרום קוריאה תחת המותג דייהו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הסינים מתמחים בלקחת מכוניות ולתייג אותן בצורה אחרת, או אפילו להעתיק אותן לחלוטין. כשביקרתי שם ראיתי המון מכוניות מוכרות עם שמות אחרים לגמרי.

כנ"ל.

אני לא חושב שאלו זיופים. ברובן אלו פשוט מכוניות שמורכבות בצורה מקומית, ובאותה עת מוצגות עם שם אחר מן המקובל במערב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בדיוק כמו 107/C1/Igo: הרבה דגמים מקבלים שמות שונים בשווקים שונים. לא זוכר בע"פ, אבל יש כל כך הרבה דגמים שנקראים בשמות ואפילו מותגים שונים במדינות שונות, למרות שיורדים מפס הייצור. כניסה לערך בויקיפדיה של הרבה דגמים מזרח אסיאניים תניב רשימת שמות מגוונים לאותו דגם. וד"א - דגמי אופל נמכרים באנגליה בשם ווקסהול. למה? היסטוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

GM לוקחים דגם ומדביקים לו את המותג שימכר הכי בשוק היעד.

לדוגמא:

אופל קסקדה נמכרת באירופה וגם בישראל:

Opel-Vauxhall-Cascada.jpg

באנגליה רכבי אופל הם תחת המותג ווקסהול, לפניכם הגרסה המתאימה של הקסקדה:

CASCADA_768x432_8.jpg

בארצות הברית, היא נמכרת תחת המותג ביואיק:

2016-Buick-Cascada-Convertible-001.jpg

באותה הקלות, GM יכלה לקרוא לא גם BUICK SKYLARK בארה"ב, זה לא משנה כשמדובר במותג מדבקה.

המטרה היא למכור כמה שיותר רכבים, והשוק הסיני אוהב מאוד את ביואיק.

בניגוד לC1, 108 ואייגו, שנמכרות באותו השוק במקביל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

מה שרציתי להדגיש הוא שבהרבה מקרים אין קשר בין המותג שרכב נושא ליצרן המייצר אותו, וכי המיתוג משתנה לא רק אצל אותו יצרן אלא גם בין יצרנים שונים בהתאם לשוק. אצלנו ה-C1 ממותגת מעט מתחת ל-108, ושתיהן מתחת לטויוטה, למרות שמדובר ברכב זהה - די מתאים ל"מעמד" המותגים בשוק הישראלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שיש תשלובות בעולם הרכב , אבל בכזה הפרש של מותגים ?

זה כמו שמרצדס תיקח סקודה אוקטביה ותדביק עליה סמל של מרצדס .

פשוט בא לי למכור את הביואיק שלי ולהחליף תמונת פרופיל ! :wink:

פורסם

מרצדס כבר לקחו רנו קנגו והדביקו עליו סמל מרצדס.

ואם באוקטביה עסקינן, אז אאודי A3 כבר חולקת איתה את אותה פלטפורמה ואת היצע המנועים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני יודע שיש תשלובות בעולם הרכב , אבל בכזה הפרש של מותגים ?

זה כמו שמרצדס תיקח סקודה אוקטביה ותדביק עליה סמל של מרצדס . זה בערך כל הרעיון מאחורי אאודי, השלדות והמנועים בהרבה גרסאות זהים לחלוטין לרכבים ממותגים פחות יוקרתיים של הקונצרן. אנשים עדיין קונים אאודים למרות שבהרבה גרסאות כניסה אתה מקבל באמת אוקטביה או סופרב +סמל מגניב- ומשלם עליו פי 3.

פשוט בא לי למכור את הביואיק שלי ולהחליף תמונת פרופיל !:wink:אין משהו אחר שהביואיק ידעת לעשות חוץ מלהיות בעלת סמל?

/////

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...