Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן, אבל בהודעתך כאן אתה לא מחיל (בשונה מאחרים) טענות מהותניות על טיבו של החומר האנושי במפעל, רק על בסיס הלאום או אפילו המוצא האתני שלו. שתי המדינות בדוגמה שלך אירופיות.

מדינות כמו סין ואפילו הודו יודעות, כשהן רוצות, לעשות דברים שאף מדינה אירופית לא תשיג בחלומות הכי פרועים שלה. בטוחני שהן יידעו לייצר (כל שכן להרכיב) מכונית ראויה לשמה.

אבל אנשים כאן מכירים את המדינות הללו ממוצרי שוק הפשפשים או מתרמילאות. אני ממליץ להם לדבר עם אנשי עסקים שעושים עסקאות עם חברות הודיות או סיניות, למען קבלת פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהגעתי לארץ האפשרויות הבלתי מגבלות, החלום שלי היה להיות בעלים של איזה BMW. התחלתי לחפש אחר אחת ואנשים מכל הכיוונים התחילו להגיד לי ש BMW מקסיקנית/אמריקאית זו לא BMW בווארית ושהרכבים האלה בעיתיים ויקרים לתיקון.

בינתיים לא יצא לי לבדוק אם זה נכון או לא, אבל הנה כתבה אחת שמספרת על פולקסווגן:

http://oppositelock.kinja.com/why-german-made-is-better-than-north-american-made-1170410023

למי שאין כח לקרוא, תקציר. לפחות לפולסווגן, יש הרבה ריקולים שתקפים רק למכוניות שמיוצרות לשוק הזה. רוב הקריאות, ככל הנראה, הן בגלל בקרת איכות/איכות הרכבה ירודים יחסית.

כמו שבארץ "רכב צרפתי זה חרא" לא מנע ממני לקנות פג'ו, הסיפורים האלה לא ימנעו ממני לקנות BMW, אבל צריך להתכונן בהתאם.

פורסם

מי ישמע בבוואריה עובדים במפעלים רק בעלי חזות ארית עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בטוח שזה קשור.

הייתי בעלים של סיוויק 2006 שהורכבה בתורכיה ואיכות ההרכבה הייתה אחלה. אפס קרקושים, גם בכבישים הכי משובשים של מע"צ.

פורסם
מי ישמע בבוואריה עובדים במפעלים רק בעלי חזות ארית עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות.

לפי הסרטונים ב-YouTube בכל נקודה קריטית בפס הייצור נמצא בווארי מבוגר שמפקח על העסק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם עשו לך התקנות בארץ, כנראה שזו הסיבה לקירקושים.

הטענה היא שרוב הפועלים של VW הם בכלל מהגרים מטורקיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רגיש לאיכות הגימור ובמשך השנים שמתי לב לכמה עובדות מענינות .

מכוניות קיה ויונדאי מורכבות די יפה .

למכוניות שמורכבות בארצות הברית יש גימור לא מושלם - מרווחים לא שווים בדלתות ומרווחים שלא אמורים להיות .

המכוניות שמורכבות בהודו נראות יפה מאוד ואיכות ההרכבה שלהן לא רעה .

המכוניות מגרמניה גם כן מורכבות ברמה גבוהה .

• תוכן חדש...