Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 531, תהיות וסתירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע למה אין מעבר מכפר סבא לכביש 531 (במעבר התת קרקעי שמוליך ל 4 דרום יש יציאה ל 531 ) והיא עדיין לא פתוחה. האם יש כוונה לסיים ולפתוח?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבדוק היום בערב אם סרטון הנסיעה כולה נשמר ואם כן, אדווח על הזמן המדויק. אני מניח שאם במקום 32 דקות שהצהרתי עליהם, אגלה שעשיתי את זה ב 34 דקות, לא נלך לבית משפט.

אני גם אעלה את הסרטון של היציאה מהחניון והסרטון של הכניסה לחניון בפארק במדע בתקווה שתאמין לי שלא ערכתי את השעה והתאריך של הסרטונים ובתקווה שלא יזמינו לי משטרה על הנהיגה בקטעים האלו,

הכל בסדר [emoji2]

פורסם
מישהו יודע למה אין מעבר מכפר סבא לכביש 531 (במעבר התת קרקעי שמוליך ל 4 דרום יש יציאה ל 531 ) והיא עדיין לא פתוחה. האם יש כוונה לסיים ולפתוח?

יש חתיכת עבודה כדי לחבר את 531 עם כביש 4 (בין היתר צריך להניח גם את פסי הרכבת), אז בנתיים פתחו את הקטעים משני הצדדים, הבעיה היא שבנתיים בקצוות יש פקקים עצומים, בייחוד בשעות העומס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש חתיכת עבודה כדי לחבר את 531 עם כביש 4 (בין היתר צריך להניח גם את פסי הרכבת), אז בנתיים פתחו את הקטעים משני הצדדים, הבעיה היא שבנתיים בקצוות יש פקקים עצומים, בייחוד בשעות העומס.

לא הבנת . אם אתה נוסע היום מכפר סבא לתל אביב אתה עובר מנהרה , נכון ?, אז יש שם מעבר מובנה ל 531 מערב. הוא לא פתוח. זה ממש צמוד לכניסה שקיימת היום מ4 דרום ל 531 .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
המפה המצורפת מאתר עירית רעננה.

[ATTACH=CONFIG]448977[/ATTACH]

קשה להאמין שיש להם סיבה טובה כי לפי המפה הזו 2 קטעי הכביש מאוד קרובים אחד לשני וממש מתבקש לחבר אותם. מדובר על הקטעים:

1. יוצא מצומת המשטרה בכפר סבא, עובר מתחת לכביש 4, ומתמזג עם כביש 4 לכיוון צומת מורשה

2. רכבים שבאים מצומת רעננה לכיוון צומת מורשה, יכולים לצאת מכביש 4 ימינה אל כביש 531 לכיוון הרצליה.

נסעתי בקטע 2 (מצומת רעננה על כביש 4 וימינה לכביש 531) וראיתי משמאלי מכוניות מאוד קרובות שנוסעות בקטע 1 , הקטע שמתמזג עם כביש 4 לכיוון מורשה. ממש מוזר שאין מעבר בין 2 הקטעים האלה, מעבר המאפשר לכפר סבאים לנסוע על כביש 531 לכיוון הרצליה גם בשעות 07-10 שבהם רכבים הבאים מכפר סבא או הוד השרון לצומת רעננה לא יכולים לפנות שמאלה (לכיוון מורשה) בצומת רעננה.

יהודה

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר, יש שם בעיה של הפרשי גבהים.

הכביש שיוצא מכפר סבא מתחת לכביש 4 ומתחבר אליו נמוך משמעותית (כמה מטרים) מהכביש שמתחבר ל531.

לחבר ביניהם במצב הזה אי אפשר כי הם קרובים מדי והשיפוע לא אפשרי. להגביה את הכביש שמתחבר ל4 אי אפשר כי הוא עובר מתחתיו ומיד לאחר מכן פונה דרומה בין העמודים של המחלף החדש שמוקם. להנמיך את כביש הגישה ל531 אולי אפשרי, אבל לא מאמין שהחברה שם משועממים ומחפשים עוד קצת עבודה רק בשביל חיבור זמני.

נאלץ להתעזר בסבלנות עד שיסיימו את המחלף - שהוא אגב ב4 (!) מפלסים כולל הרכבת.

Aprilia Shiver 750

פורסם

אתם מסתכלים רק על המרחק בין שני הכבישים. הנפשות הפועלות חושבות קצת יותר רחוק. איך חיבור כזה ישפיע על הכבישים הסובבים אותה מבחינת פקקים וזרימת תנועה. בגלל זה אמרתי ששווה לשאול אותם. אולי אני טועה ובאמת סתם לא מחברים את הכבישים.

פורסם
אני יודע על מה אתה מדבר, יש שם בעיה של הפרשי גבהים.

הכביש שיוצא מכפר סבא מתחת לכביש 4 ומתחבר אליו נמוך משמעותית (כמה מטרים) מהכביש שמתחבר ל531.

לחבר ביניהם במצב הזה אי אפשר כי הם קרובים מדי והשיפוע לא אפשרי. להגביה את הכביש שמתחבר ל4 אי אפשר כי הוא עובר מתחתיו ומיד לאחר מכן פונה דרומה בין העמודים של המחלף החדש שמוקם. להנמיך את כביש הגישה ל531 אולי אפשרי, אבל לא מאמין שהחברה שם משועממים ומחפשים עוד קצת עבודה רק בשביל חיבור זמני.

נאלץ להתעזר בסבלנות עד שיסיימו את המחלף - שהוא אגב ב4 (!) מפלסים כולל הרכבת.

תודה על המידע.

חבל מאוד שזה כך. מישהו לא תכנן כראוי את גבהי הכבישים האלה, גם אם זה זמני.

מוזר שכאשר נסעתי על הקטע שנכנס ל 531 לכיוון הרצליה , ראיתי לשמאלי מכוניות חולפות מאוד קרובות שנוסעות במקביל על הקטע שמתמזג לכביש 4 לכיוון מורשה. הרושם שלי היה שאנו בערך באותו הגובה אבל המבט שמאלה היה קצר מאוד וכנראה הרושם שלי לא נכון.

יהודה

פורסם
לא הבנת . אם אתה נוסע היום מכפר סבא לתל אביב אתה עובר מנהרה , נכון ?, אז יש שם מעבר מובנה ל 531 מערב. הוא לא פתוח. זה ממש צמוד לכניסה שקיימת היום מ4 דרום ל 531 .

ככל הידוע לי, ראש עיריית הרצליה התנגד לפתיחת הכביש בעקבות מסמך של חוקר תנועה בכיר לגבי השפעת הכביש על התנועה בהרצליה. לאחר מו"מ עם משרד התחבורה הוא הסכים שהכביש יפתח בתנאי שלא תגיע אליו תנועה מכפר סבא.

http://www.herzliya.muni.il/?CategoryID=208&ArticleID=2084

No worries 8)

פורסם (נערך)
תודה על המידע.

חבל מאוד שזה כך. מישהו לא תכנן כראוי את גבהי הכבישים האלה, גם אם זה זמני.

מוזר שכאשר נסעתי על הקטע שנכנס ל 531 לכיוון הרצליה , ראיתי לשמאלי מכוניות חולפות מאוד קרובות שנוסעות במקביל על הקטע שמתמזג לכביש 4 לכיוון מורשה. הרושם שלי היה שאנו בערך באותו הגובה אבל המבט שמאלה היה קצר מאוד וכנראה הרושם שלי לא נכון.

יהודה

מסכים איתך.

ובכלל, שהקטע הזה (היציאה מכפר סבא ל4 דרום) עבר עבר איזה 4-5 גלגולים בתקופת העבודות בתוואים שונים לגמרי, היה אפשר לצפות שיחשבו על זה..

עריכה;

צחי, אני לא מבין את הרעיון.

מי שרוצה להתחבר מכפר סבא עדיין יכול, זה רק עולה לו בעוד רמזור אחד. במקום לצאת דרך המנהרה לכביש 4, לצאת מצומת רעננה לכיוון דרום ומיד לחתוך ימינה ל531.

עריכה אחרונה על ידי pedelt

Aprilia Shiver 750

פורסם
צחי, אני לא מבין את הרעיון.

מי שרוצה להתחבר מכפר סבא עדיין יכול, זה רק עולה לו בעוד רמזור אחד. במקום לצאת דרך המנהרה לכביש 4, לצאת מצומת רעננה לכיוון דרום ומיד לחתוך ימינה ל531.

העניין שבפניה שמאלה בצומת רעננה מכיוון כפר סבא ישנו רמזור קצר מאוד, ובשעות העומס הפניה שמאלה מבוטלת כליל (כנ"ל לגבי הפניה שמאלה מכיוון רעננה).

No worries 8)

פורסם
העניין שבפניה שמאלה בצומת רעננה מכיוון כפר סבא ישנו רמזור קצר מאוד, ובשעות העומס הפניה שמאלה מבוטלת כליל (כנ"ל לגבי הפניה שמאלה מכיוון רעננה).

נכון, אבל אפשר להמשיך ישר ולבצע פניית פרסה ברמזור הראשון שמאלה לרש"י, אז התארכה לך הדרך בעוד 3 דקות, אבל חסכת את אחוזה.

ככל הידוע לי, ראש עיריית הרצליה התנגד לפתיחת הכביש בעקבות מסמך של חוקר תנועה בכיר לגבי השפעת הכביש על התנועה בהרצליה. לאחר מו"מ עם משרד התחבורה הוא הסכים שהכביש יפתח בתנאי שלא תגיע אליו תנועה מכפר סבא.

http://www.herzliya.muni.il/?CategoryID=208&ArticleID=2084

זה נשמע ממש מוזר, אני אישית גר בחלק הקרוב לצומת רעננה ( ברעננה) לכן אני יותר קרוב לצד של כפר סבא ממרכז רעננה, למה זה מפריע בעצם לראש העיר שאנשי כפר סבא יסעו בדרכו? הרי אם אני גר בכפר סבא ורוצה להגיע למשל ללב העיר, או לאיזור הרכבת והפארק (בהרצליה) סביר להניח שעד עכשיו עשיתי את כל הדרך מאחוזה ורחוב ירושלים, ולא דרך כביש 4, 5 ו2.

פורסם

כבישים זו מערכת שלמה עם צווארי בקבוק. כביש שפותח צווארי בקבוק במקום אחד מבלי לדאוג לכבישים שבקצוותיו יכול ליצור פקק גדול וכבד יותר. הרצליה היום זה אחד המקומות הנוראיים ביותר בארץ לצאת מהם. זה פשוט החמיר בשנים האחרונות בצורה קיצונית.

• תוכן חדש...