Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

שאלה לגבי לחץ אוויר בגלגלים מאזדה 3 2015 2.0 ספיריט

בדלת יש מדביקה ברורה עם הנחיות לגבי לחץ אוויר בגלגלים-זה הכול ברור אבל קצת לא נוח לי ובמכונות שהיו לי לא היה עיניין כזה שאם באוטו יושבים עד 3 אנשים הלחץ הוא 33-35 אם 4-5 אנשים הלחץ 41-44 זאת אומרת אני צריך לוולות בחנות דלק

איך אתם מסתדרים בעניין הזה

תודה

פורסם (נערך)

אתה ממלא אוויר לפי הממוצע משקל שהאוטו סוחב ביום יום. נגיד כל יום באופן קבוע אתה לוקח איתך 2 אנשים אז אתה ממלא לפי אוויר לפי 3 נוסעים, ואם אתה עושה נסיעה מיוחדת ארוכה (נגיד מהצפון לאילת) עם אוטו מלא אז אתה ממלא חד פעמי לפי איך שהאוטו עמוס.

לא צריך לבלות בתחנת דלק (:

עריכה אחרונה על ידי bla92

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

היי,

ממה שידוע לי לפחות ברגע שהגלגלים חמים (אחרי נסיעה של 2 ק"מ) נדרש למלא יותר אוויר כ3/4 PSI.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

תודה על תגובות

אם זה היה כך שלעיתים רחוקות צריך לשנות לחץ - בסדר אבל בדר"כ זה משתנה אצלי במשפחה

השאלה האם ניתן למלא אוויר בממוצא למשל 38-40 או חייב לפי הוראות יצרן-קצת לא נוח

שי מציא למלא אפילו קצת יותר עקב היתחממת גלגלים בנסיעה

פורסם (נערך)

בכל מצב של התלבטות שקולה בין שני לחצים, בחר בגבוה מביניהם.

אם יוצא לך לנסוע בחלק ניכר מהזמן ברכב עמוס, יותר מעשי לנפח אוויר בהתאם לכך ולנסוע בשאר הזמן בלחץ קצת עודף.

בנוסף, כאמור הצמיג עשוי להתחמם בנסיעה לתחנה ולכן ייתכן, חרף העובדה שהלחץ במצב ״עמוס״ נראה לך גבוה מאוד, שתצטרך לנפח ללחץ אפילו עוד יותר גבוה.

עודף לחץ אוויר שאינו בהפרזה פרועה אינו מזיק לצמיג או לביצועיו, ואף עשוי לשפרם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

בנסיעה הגלגל מתחמם. האויר בתוכו גם. בקיץ ל 45 מעלות בחורף יגיע ל 27 מעלות ביום שימשי . והלחץ יעלה ב 0.3 bar . זה אכן קרוב ל 3 psi . אבל לא להלחץ: הצמיג בנוי ללחצים הרבה יותר גבוהים. אצלי ברכב כתוב הלחץ בכל גלגל וגם פה יש הבדלים . הבעייה העיקרית היא שהמשאבת אויר בהרבה תחנות דלק פשוט מזייפת ואז לא תדע עד שלא תבדוק לחץ עם מכשיר נוסף. בהבדלים קטנים כאלה העין לא מבחינה אז תמיד כדאי לשים קצת יותר. המצב היחידי שבו רצוי תת לחץ זו נסיעה בשטח . אני משער שזו לא הבעיה שלך.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...