Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כרגע יש ברשותי פיאט פונטו 2003.

ממש אוהב אותה אבל צריך להתחדש :)

התעניינתי האמת בפיאט פונטו גרנדה 2007-2010 אבל ראיתי שיש דעות לפה ולשם

בעיקר לגבי הגיר.

יש המלצות לגבי הרכב הזה? או רכב אחר המתקרב\באותה רמה בתקציב הנ"ל?

תודה רבה, שבוע טוב וחג שמח!

עומר.

פורסם

אם הרכב בו אתה נוסע כרגע תקין, הייתי ממתין עם ההחלפה וחוסך עוד קצת. לדעתי, התקציב שיש לך נמוך מכדי להשיג חלופה ראויה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שאצליח לחסוך יותר ממה שיש כרגע כי מספיק התכלבתי.. סטודנט, שכר דירה+הוצאות ורכב לא מאפשרים לך לחסוך אלפיות בכל חודש.

ובכל זאת מה הדעות שלכם לגבי הפיאט פונטו גרנדה?

פורסם

לי נראה שההחלפה הזאת מיותרת לגמרי. אתה מוציא כסף שאין על משהו שבקושי משדרג אותך.

הגיר הרובוטי - מאד תלוי. יש אנשים שחיים בשלום, ויש אנשים שלא מוכנים להתקרב. אתה חייב לנסות בעצמך כדי להחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לי נראה שההחלפה הזאת מיותרת לגמרי. אתה מוציא כסף שאין על משהו שבקושי משדרג אותך.

הגיר הרובוטי - מאד תלוי. יש אנשים שחיים בשלום, ויש אנשים שלא מוכנים להתקרב. אתה חייב לנסות בעצמך כדי להחליט.

אוקיי תודה רבה על דעתך :)

אני כיוונתי יותר לכיוון הגרנדה פונטו גיר ידני מנוע 1400..

אבל אחשוב על זה שוב אולי באמת אשמור את הכסף עד שהרכב שלי יילך לעולמו.

תודה!

פורסם

מצטרף להמלצה של כולם.

אתה מחזיק כרגע ברכב שאתה מכיר ויודע איך הוא מטופל.

לקנות רכב בן 8 שאתה לא מכיר עלול לגרור הוצאות, והשדרוג לטעמי לא מצדיק את הסיכון.

• תוכן חדש...