Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שישי האחרון שכנתי נסעה בנתיב הרגיל ואני ביצעתי עקיפה משמאל דרך הנתיב הנגדי ביודעין שאין שמה פס הפרדה לבן הפס הוא קווי ואז חזרתי לנתיב שלי ופניתי ימינה תוך אני חותך אותה אך היא עדיין רחוקה - הסיטואציה היא כביש בעל שני נתיבים נגדיים כאשר יש אפשרות לפנות לרחוב שלי אז חתכתי אותה היא יצאה וצעקה שאני לא יודע לנהוג וצריך לקחת את הרישיון שלי מייד ואף כמעט הזמינה משטרה ....רציתי לברר האם העקיפה שביצעתי הייתה חוקית או שלא (לדעתי כן כי לא הייה פס הפרדה לבן) , ואם היא הייתה מזמינה משטרה הםא היו באמת יכולים לעשות לי משו על עקיפה כזו וגם בהעדר ראיות ...?

106XSI

פורסם

קודם כל תמיד המשטרה יכולה לעשות משהו ,יש שני סעיפים שעליהם יכולה לקבל דו"ח .

1.נהיגה לא זהירה

2.נהיגה ברשלנות

3.אם אתה חושב שזה חופף אז זה לא אני קיבלתי פעם משפט על שלושה סעיפיף חופפים(והגיע לי)

חוץ מזה אני אל יודע עד כמה סיכנת אותה/אותך /עוברי אורח אבל בטוח לא נסעת בזהירות..

יום טוב

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ופניתי ימינה תוך אני חותך אותה אך היא עדיין רחוקה
תחליט, חתכת אותה או שהיא היתה רחוקה?

אם חתכת אותה זה לא זהיר, אבל להוכיח את זה במשפט זה קצת קשה ומה שנשאר לך זה להפנים את הלקח לעצמך להבא. אם לא חתכת אותה ואין קו הפרדה לבן ולא עברת את המהירות המותרת ולא סיימת את העקיפה בתוך צומת אני לא מבין מה לא זהיר כאן, אם כי יש לי את ההרגשה שאתה מרגיש בעצמך שהיית קצת פזיז, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אתה דואג, גם אם היא תזמין משטרה אין לה איך להוכיח שביצעת עברה,כי השוטר לא היה שם ולא ראה מה שקרה,תהיה רגוע, לא יקרה שום דבר,היא סתם התפלצנה עלייך כי אתה צעיר ממנה זה הכל

פורסם
היום שישי האחרון שכנתי נסעה בנתיב הרגיל ואני ביצעתי עקיפה משמאל דרך הנתיב הנגדי ביודעין שאין שמה פס הפרדה לבן הפס הוא קווי ואז חזרתי לנתיב שלי ופניתי ימינה תוך אני חותך אותה אך היא עדיין רחוקה - הסיטואציה היא כביש בעל שני נתיבים נגדיים כאשר יש אפשרות לפנות לרחוב שלי אז חתכתי אותה היא יצאה וצעקה שאני לא יודע לנהוג וצריך לקחת את הרישיון שלי מייד ואף כמעט הזמינה משטרה ....רציתי לברר האם העקיפה שביצעתי הייתה חוקית או שלא (לדעתי כן כי לא הייה פס הפרדה לבן) , ואם היא הייתה מזמינה משטרה הםא היו באמת יכולים לעשות לי משו על עקיפה כזו וגם בהעדר ראיות ...?
שמע, לא לגמרי ברור מה עשית, אבל זה נשמע כמו כמעט התקף לב שגרמת לגברת.

תסתכל בתרשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=23207&stc=1

האם מה שעשית דומה יותר ל-1 או ל-2?

אם ל-1, ועשית הכל במהירות המותרת ותוך שמירת מרווחים סבירים, אתה בסדר, זו עקיפה חוקית לחלוטין.

אם ל-2, או אם נהגת במהירות גבוהה או לא סבירה, או לא שמרת מרחקים סבירים, ביצעת עבירה ומאוד ייתכן שגם הבהלת עד מאוד את השכנה שלך, ויש מצב להתנצלות עם חפיסת שוקולד (זה דרך אגב יכול להיות רעיון טוב בכל מקרה; יחסים טובים עם השכנים זה תמיד טוב...).

אז מה זה היה???

Illustration01.GIF

• תוכן חדש...