Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מחר נפגשים כרגיל בסניף הצפון של מועדון ה 5 בקפה GREG חוצות המפרץ ,החל מהשעה 16:00 ועד בכלל לקפה ומכונוית אספנות .

ומי ששואל את עצמו אייך זה שאני לא מתחיל במילה או שתיים על הלול אז זה בעיקר בגלל שהשבוע נכנסתי פעם אחת לשתות קפה ולהתפעל מהעבודה של מישל על הטנדר.

עוד משהו , בשבת אנחנו מתארגנים לנסיעה למפגש החודשי של המועדון במשמר השרון.

מי שמעוניין להצטרף מוזמן. נתי וישראל יצאו בשעה 9:00 מתחנת דלק הבוקרים מול קניון חיפה ואני אצא ב9:00 מסטופמרקט יגור . אל תתעצלו ,הניעו והצטרפו. ב 1 וחצי תהיו חזרה בבית . על חנוכה והדלקת נרות נדבר בהזדמנות אחרת , יש לי הרגשה שאתם לא עירנים מספיק לעומס פרטים .:-)

להתראות מחר

איתמר

דגל המועדון 1.JPG

פורסם

ערב טוב

הקור של אתמול הצמית כנראה הרבה אנשים ומנע מהם להגיע למפגש או שמכוניותהם הענתיקות לא הניעו או שסתם לא בא להם לצאת מחוץ לבית. התוצאה : רק האמיצים הגיעו וזה עוד לפי שעונת הסחלב החם החלה.

הבוקר נתי, ישראל ואני נסענו למפגש המועדון החודשי במשמר השרון, מזג האוויר השוויצרי היטיב איתנו והאוירה התחממה כשמגרש החנייה התמלא במכונוית באנשים שתמיד כייף לפגוש .

אני מאחל לכולנו שבוע טוב, שבוע של איתורים ,השחזות ושיופים .

וכמובן, חג חנוכה שמח .

הנה כמה "דוגמיות " מאתמול ומהיום .

איתמר

IMG_6225.jpgIMG_6226.jpgIMG_6227.jpgIMG_6228.jpgIMG_6229.jpgIMG_6230.jpgIMG_6231.jpgIMG_6232.jpg

פורסם
שלמה ואיתמר , תודה על השיתוף בתמונות היפות. חג שמח לכולם.

שאלה ברשותכם : מדוע הדה שבו עם מספר צרפתי ?.

בברכה אריק

אריק ערב טוב

זה המספר המקורי של הרכב טרם עלייתו ארצה . ישראל שם את המספר רק בעת התצוגה.

נשמח לראותך מגיע למפגש בהזדמנות כשאתה בצפון.

איתמר

• תוכן חדש...