Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויזואלית, היא ממשיכה לטעמי את הדור הקודם של S80 - ומתעלמת מהדור הנוכחי והאנמי. יופי של וולוו - ויש לקוות שגם יופי של מכונית.

כמה נקודות שלא ניתן להתעלם מהן:

-פרופורציות נכונות של הנעה אחורית(למרות שהיא קדמית/כפולה), עם סרן קדמי רחוק מקורה A. שימו לב לתמונות הפרופיל.

-עיצוב מאסיבי, בוטח בעצמו, וולוואי ממבט ראשון ועם זאת עם קריצות מענינות. קצת בדומה לאותה S80 ישנה כשרק הוצגה.

-סוף סוף מכונית יוקרה שלא מנסה להיות גרמנית אלא גאה במורשת שלה.

-עיצוב פנים "חם". נקי, פונקציונלי ומאוד לא גרמני.

-הישבן פחות מוצלח מהחרטום וקצת מזכיר לי סקודה סופרב מהדור היוצא, שגם היא מן "סוג של" וולוו בעיצובה.

-וולוו לא נופלת למלכודת של הגרמניות ולכל סדרה עיצוב משלה. S90 לא נראית כמו גרסה מוגדלת של S60.

אני מקווה שהפעם גם התכונות הדינמיות יתעלו לרמה מספיק מכובדת לקטגוריה, להבדיל מבעבר.

http://www.netcarshow.com/volvo/2017-s90/

ויש גם פרסומת, הפונה לקהל צעיר מבעבר:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית כמו אימפלה מהצד וכמו פיאט טיפו החדשה מאחור. טרם עיכלתי את עיצוב החזית החדש הזה - לדעתי הקו של V40/S60 הנוכחיות יפה הרבה יותר (ויפה מאד בזכות עצמו). עיצוב הפנים, מאידך, מעולה לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מענין כיצד הS90 עם הנעה קדמית או כפולה הולכת להתחרות ברכבים כמו מרצדס E, במוו סדרה 5, אודי A6.

אולי להציע יותר ביצועים למחיר?

אני זוכר S80 שהייתה אמורה כביכול להתחרות בקטגוריה הזאת הציעו מנוע T6 עוצמתי במחיר של דגמים הבסיסיים של גרמניות. אבל באותו זמן לא היה לS80 מה להציע מול המתחרות הגרמניות מבחינת ניהוג, איכות נסיעה ותחרות מול דגמים יותר חזקים.

הייתה לי בזמנו S80T6 במשך תקופה קצרה, הרכב היה מהיר בקו ישר (המנוע והגיר שרדו רק קיד קאון אחד) ואחריה היה לי מרצדס E320 W210, המרצדס הייתה טובה יותר בהכל, החל מאיכות נסיעה, בידוד רעשים וגם ניהוג.

ניראה מה יהיה לוולבו להציע הפעם. הפלטפורמה שלהם עברה דגרדצייה רצינית כי יכולה לקבל רק מנועי 4 צילינדר, אין מקום ל6 טורי או V8 שהיה להם בזמנו. הם טוענים שמנועים הגדולים יעלמו כמו דינוזאורים. אבל נראה מי יעלם קודם :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מענין כיצד הS90 עם הנעה קדמית או כפולה הולכת להתחרות ברכבים כמו מרצדס E, במוו סדרה 5, אודי A6.

אולי להציע יותר ביצועים למחיר?

גם לאודי A6 יש הנעה קדמית/כפולה.

פורסם

אהבתי את העיצוב, הן החיצוני והן הפנימי.

וולבו לא ויתרו עם הקו הנפחי בדלתות, שרץ לכל אורך המכונית, זכר לעיצוב ה 144.

המראה אלגנטי אך משדר כוחניות ראוייה, ואילו פנים המכונית משדר יוקרה מאופקת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הצד מזכיר קצת a7 (לא שזה רע P: ). למעט הפנסים האחוריים (דומים לאוקטביה) נראית מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

במבט ראשון (לינק ראשון), לא נפלתי.

הסרטון כבר שיפר את המצב בהרבה.

מצליחה להיות מקורית, מכובדת ויוקרתית.

מושכת? לא אותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באוטוקאר התפרסמה כתבה נרחבת על המכונית ובמסגרתה ראיון קצר עם מנכ"ל וולוו בריטניה.

http://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-detroit-motor-show/new-volvo-s90-2016-photos-and-specs

שימו לב לציטוט הבא:

“What’s more, it won’t be all about the dynamics. While it will drive well, the emphasis is on comfort. It will stand out from the segment norm.”

אישית, קצת חבל לי שהם לא הלכו את האקסטרה מייל, כי כשאני חושב על כל הוולוואים שנהגתי עליהן במהלך השנים (כל הדגמים מ-P544 ואילך, כולל P1800), היחידה שבאמת היתה מהנה לנהיגה היתה ה-850 (בעלת הנעה קדמית, צביפר...).

אין לי ספק שהוולוו החדשה תגרום לחברי לשכות רואי החשבון ועורכי הדין המבוגרים להרגיש בבית. השאלה היא עד כמה יתחבר אליה הדור הצעיר...

פורסם
גם לאודי A6 יש הנעה קדמית/כפולה.

נכון, אבל המנוע מותקן לאורך הרכב ויש QUATRO שהוא ממש טוב וכולל חלוקה אמיתית של מומנט בין שני הסרנים. להבדיל מHALDEX שמחבר את הסרן האחורי רק בהחלקה. ויש גירסאות ספורט לA6 שהן כמובן QUATRO. לרכוש A6 שהיא לא QUATRO זה להרגיש עם וללכת בלי. זה גם גירים אחרים כמו MULTITRONIC ששרשרת שלו מחזיקה לא הרבה זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החזית הזאת הרבה יותר יפה ואלגנטית מפרצוף העכבר הזה שיש להם בדגמים הנוכחיים.

אבל למה הגה 3 צלעות?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באוטוקאר התפרסמה כתבה נרחבת על המכונית ובמסגרתה ראיון קצר עם מנכ"ל וולוו בריטניה.

http://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-detroit-motor-show/new-volvo-s90-2016-photos-and-specs

שימו לב לציטוט הבא:

“What’s more, it won’t be all about the dynamics. While it will drive well, the emphasis is on comfort. It will stand out from the segment norm.”

אישית, קצת חבל לי שהם לא הלכו את האקסטרה מייל, כי כשאני חושב על כל הוולוואים שנהגתי עליהן במהלך השנים (כל הדגמים מ-P544 ואילך, כולל P1800), היחידה שבאמת היתה מהנה לנהיגה היתה ה-850 (בעלת הנעה קדמית, צביפר...).

אין לי ספק שהוולוו החדשה תגרום לחברי לשכות רואי החשבון ועורכי הדין המבוגרים להרגיש בבית. השאלה היא עד כמה יתחבר אליה הדור הצעיר...

אולי וולבו רוצים להחזיר אליהם את הקהל המבוגר, זה שהחליף כל 3 שנים וולבו בוולבו חדשה יותר.

נשמע מוזר, אבל דווקא שוולבו ייצרו מכוניות שלפחות עיצובית וטכנולוגית היו פרהיסטוריות כמו ה 240 וה 940, הם מכרו מצויין והרוויחו היטב.

ברגע שניסו לפנות לפלחי שוק חדשים, לא ממש צלחה דרכם, ויצאו קירחים מכאן ומכאן.

ה S80, לפחות דינאמית, היתה רחוקה שנות אור מה 940, אך בניגוד ל 940 שהיתה מכונית אמינה ועמידה, לקוחותיה הראשונים של ה S80 בילו הרבה מזמנם במוסכים, וסביר להניח שהמכונית הבאה שלהם כבר לא היתה וולבו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...