Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר קל? ממש לא. הרבה יותר קשה ויותר יקר. שיפורי מנוע הרבה יותר קלים וזולים לביצוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וולוו תמיד התמקדה בנושא הבטיחות וזה בד״כ שווה יותר משקל. תוסיפו לכך מערכת 4*4 ששוקלת במקרה הטוב 75 ק״ג ותבינו את ההפרש.

המתכת שממנה עשויה רוב הוולוו היא ברום שחזקה, עמידה וגם כבדה יותר ממתכות אחרות. זה ממש לא נגמ״ש ואני עדיין אעדיף לנסוע ברכב סופר בטיחותי לי ולמשפחה.

פורסם

זה לא שונה במיוחד מהמתחרות. דגם ה-T6 AWD מספק נתונים דומים למנועי ה-3.0 ליטר של המתחרות: ב.מ.וו 535i xDrive עם 1840 ק"ג, אאודי A6 3.0 QUATTRO עם משקל עצמי של 1,825 ק"מ. ההפרשים של כמה עשרות קילוגרמים יכולים בקלות להסתכם בהבדלים ברמות האבזור ברכבים מהסגמנט הזה.

לגבי התחום הדינמי, המנועים אמנם בהתקנה רוחבית באופן מסורתי בוולוו (בטיחות) אך במנועי 4 צילינדרים הנעזרים מגדשי טורבו, אין הבדל משמעותי כל כך אם המנוע מותקן על ציר האורך או הרוחב - לא ברכבים מהסגמנט הזה.

פורסם
וולוו תמיד התמקדה בנושא הבטיחות וזה בד״כ שווה יותר משקל. תוסיפו לכך מערכת 4*4 ששוקלת במקרה הטוב 75 ק״ג ותבינו את ההפרש.

המתכת שממנה עשויה רוב הוולוו היא ברום שחזקה, עמידה וגם כבדה יותר ממתכות אחרות. זה ממש לא נגמ״ש ואני עדיין אעדיף לנסוע ברכב סופר בטיחותי לי ולמשפחה.

היה, פעם.

וולבו היתה הראשונה שיישמה את רעיון כלוב הבטיחות סביב תא הנוסעים, וברור שזה עלה במשקל.

היום כל המכוניות בפלח השוק שלה מציעות רמת בטיחות גבוהה - ושוקלות הרבה פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היה, פעם.

וולבו היתה הראשונה שיישמה את רעיון כלוב הבטיחות סביב תא הנוסעים, וברור שזה עלה במשקל.

היום כל המכוניות בפלח השוק שלה מציעות רמת בטיחות גבוהה - ושוקלות הרבה פחות.

לא כזה מזמן. ב-2012 כאשר ארגון ה-IIHS הוסיף את מבחן הריסוק בהסטה של 25%, כל מכוניות היוקרה נכשלו לחלוטין (סדרה 3, מרצדס C קלאס ועוד), למעט ה-S60 של וולוו והאקורה TL שעברו את המבחן בהצלחה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כמה הערות בנוגע לעיצוב : הגזימו קצת עם הפתחי מיזוג לדעתי הם גדולים מידי כמו משאית , אם היו מקטינים אותם מעט זה היה מושלם . לא אהבתי את הפסים בגריל שמעוקלים פנימה . נותן לה מראה קצת חנני מעוך

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22

• תוכן חדש...