Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני, לזקנים שמחליפים אוטו כל 10 שנים לא כלכלי למכור מכוניות. עדיף למכור משהו שיתקלקל אחרי האחריות אבל יהיה מספיק חוויתי כדי שקנו אותו שוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיצוב יחסית נקי וייחודי.

זוכר עדיין את הפדיחה שלהם עם הדגם המוקטן בסין שחשף את העיצוב כמה חודשים לפני.-http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577877-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95-S90-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%93%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99&highlight=s90

פורסם
נכון, אבל המנוע מותקן לאורך הרכב ויש QUATRO שהוא ממש טוב וכולל חלוקה אמיתית של מומנט בין שני הסרנים. להבדיל מHALDEX שמחבר את הסרן האחורי רק בהחלקה. ויש גירסאות ספורט לA6 שהן כמובן QUATRO. לרכוש A6 שהיא לא QUATRO זה להרגיש עם וללכת בלי. זה גם גירים אחרים כמו MULTITRONIC ששרשרת שלו מחזיקה לא הרבה זמן.

ברמה הטכנית והחויתית מסכים איתך, לשם שינוי :wink:

עם זאת, לרוב האודי שנמכרות בארץ הנעה קדמית בלבד (ולא נראה לי שזה מדיר שינה מעיניו של מישהו).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקו הישר מהפנסים הקדמיים עד האחוריים שמנפח את הדלתות זה מאפיין מובהק של וולוו בכל השנים. גם הפסים על מכסה המנוע שממשיכים לצורת הגריל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בפנים זה נראה כמו וולבו - מינימליסטי ופשוט נקי יפה ומדהים.

מבחוץ זה נראה, לי לפחות, כמו BMW 7 רק יותר אלגנטית.

מהממת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

יש פה קצת איזכורים לדורות הקלאסיים שעוד לא שמתי עליהם את האצבע בדיוק אך אני בהחלט אוהב. פרופורציות טובות, פרופיל חזק.

עיצוב הפנים נהדר. אמנם חבל לי שההברקה בדמות הפאנל הצף כבר התיישנה (אך בוטלה בצדק, די),

אבל "בתמורה" יש פה נקודות חזקות (חומרים, פאנלים ולוח שעונים שקועים, נותן עומק מעניין).

מה שמצחיק אותי כל פעם מחדש זה הויכוחים על כמה היא (וכל רכב) דומה לזה וכמה לזה וכמה זה חבל ואיזה מטומטם זה.

בתקופה כמו זו של Over design היסטרי, אפשר להגיד ביי ביי יפה להברקות או לייחודיות ממש בולטות.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואם אתה מודד את חייך בשנות כלב? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגרסה הפשוטה מגיעה עם קטטר מובנה או שזה קיים רק בגרסה הבכירה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לאט לאט צצים עוד פרטים על S90 - ולאו דווקא מחמיאים;

http://www.autoevolution.com/news/2016-volvo-s90-s-full-specifications-leaked-102532.html

בתחתית העמוד תמצאו מפרט רשמי, גם אם לא סופי, של המכונית.

מנתון אחד, חמור, לא ניתן להתעלם - וזהו נתון המשקל; בין 1800-2150 ק"ג.

אני משער שנתון המינימום מתייחס לדיזל ידני בסיסי עם הנעה קדמית - ושה-T6 בנזין, שיהיה הנפוץ במקומותינו, ישקול באזור ה-1900 ק"ג, עם תיבה אוטומטית והנעה כפולה. גם אם זה נתון EU ממנו יש להפחית 75 ק"ג, זה עדיין משקל חזירי למדי.

לשם השוואה, ב.מ.וו 520i(נפח מנוע זהה של 2 ליטר, מידות דומות וגל הינע לאחור), שוקלת 1595 ק"ג, משקל זהה לאודי A6 באותו נפח ואותן מידות, גם אם בעלת הנעה קדמית. תוספת המשקל להנעה כפולה באודי תעמוד על כ-70 ק"ג.

הקטע הפרדוקסלי הוא, שבעבר הכינוי הרווח לוולוו היה טנק ועמך ישראל חשב שהיא שוקלת 2 טון, גם אם משקלה של וולוו 240 לא עלה על טון ורבע...

S90 אולי נראית דינמית, אבל באמת שוקלת כמו טנק.

פורסם

מה יש שם, קריפטונייט? היא שמנה, זה מה יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשתבין את סוגי המתכות שיש בשלדה של הרכב בתוספת ההנעה הכפולה תקבל את המשקל המדובר.

אני לא צריך להיות מטלורג וגם לא מעוניין לנהוג בנגמ"ש.

אין שום סיבה שהרכב ישקול למעלה מ-200 ק"ג ממתחרותיו, הזהות לו במידותיהן.

כיום, מכוניות כבדות הן נחלתם של יצרנים מאותגרים כספית, שאינם מסוגלים להשקיע די הצורך בתכנון חוסך משקל.

קח לדוגמה את אופל אסטרה הנוכחית. חזיר במשקל של למעלה מ-1.4 טון(גולף מקבילה קלה ממנה בכ-200 ק"ג).

אסטרה החדשה, שאוטוטו כאן, קלה מהנוכחית בכ-150 ק"ג, בעקבות תקציב פיתוח נאות שאופל קיבלו מ-GM.

גם חלק מהפיאטים אינם קלים, בלשון המעטה. גרנדה/אוו פונטו, 500X ו-500L - וכך גם כל דגמי סובארו, למעט BRZ.

• תוכן חדש...