Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בעל פיג'ו 206 שנת 2004,כבר תקופה שיש רעש של רטט מתכתי מכיוון האגזוז,אך מאתמול הרעש התחזק נורא והחמיר.

אציין שהרעש החזק הוא בהילוך D ובעיקר כאשר אני עומד במקום,כלומר ברמזור וכו',ולעומת זאת כשאני נוסע הרעש נחלש משמעותית ואפילו נעלם.

כמו כן כשאני על הילוך P או N הרעש גם חלש מאוד.

אשמח אם משהו שקרה לו מקרה דומה בעבר יוכל לייעץ ולכוון אותי למוקד הבעיה.

אני חשבתי שאולי הגומיה שמחזיקה את האגזוז נקרעה,או שנחלשה לגמרי,אבל אני לא מבין יותר מידי.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מנושאים דומים שדוברו בפורומים

בדרך כלל הבעיה נובעת מחופש בפחיות בתוך סעפת הפליטה עצמה, וזה תוקן ע״י ריתוך

image.jpg

פורסם

בתמונה שצירפת מה שריתכת זה ה4 לוחות שנמצאות בסעפת הפליטה?

האם ניתן לבצע זאת לבד?או שזאת עבודה מורכבת ודרוש פירוק של האגזוז לחלקיו וכו'?

תודה!

פורסם

עדכון!

הרמתי את האוטו על ג'ק וראיתי שהגומיות שהחזיקו את הדוד לא מחוברות בכלל לחיבורן,הן היו דיי בלויות,אך מצד שני הדוד עצמו היה בלוי והיה חור בחיבור בקונוס בינו לבין הצינור הראשי,כך שנוצר חופש תנועה ממש גדול,נסעתי לאגזוזן ושם החלפתי דוד אך הוא התנגד להחלפת הגומיות ואמר שאמור להיות חופש תנועה לאגזוז ולדוד ואין צורך בהחלפת הגומיות שמחזיקות את הדוד.

משהו יכול קצת לשפוך אור על הנושא?

פורסם

תודה קודם כל,

שנית,האם צריך להיות חופש תנועה לאגזוז?כי אני יכול להזיז אותו עם היד כשאני מנסה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם תכתוב נפח מנוע זה יקל עלינו לתת תשובות.

הסעפת בתמונה שייכת למנוע בנפח 2000.

פורסם (נערך)

הגבתי תגובה מעל כי נפח המנוע הוא 1400,והתמונה של הסעפת זה לא של הרכב שלי זה תמונה שחבר מהפורום העלה כי חשב שאולי הרעש נובע משם,שבסוף התגלה כשגוי.

אך התמונה של הגומיה שהעלתי היא גומיה מהרכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי BeaT
  • תוכן חדש...