Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

היתי שמח לשמוע מה דעתכם על הרכב המצוין תרתי משמע, באופן כללי והאם כדאי היום להחזיק אותו בהתייחס לחלקים וחלפים.

תודה :wink:

פורסם

לאיזו מטרה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה זה מעט עבודה? אתה מתכנן להעמיס אותו? (כלומר צריך פיק-אפ) לגרור איתו?

כמה אנשים אמורים לנסוע בו על בסיס יומי?

זה רכב מאוד לא נוח, מאוד לא נעים לשהות ונסיעה, והוא כבר בן 19, אז הוא אמנם טויוטה היילקס, אבל רוב הסיכויים שהוא עבר מאות אלפי ק"מ, ויהיו בו תקלות מחייבות תיקון.

לשימוש פרטי - אישה / משפחה / ילדים - זה לא רכב נעים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

מעט עבודה זה לא כולל העמסה או דברים שיכבידו OVER על הרכב...

אני יהיה הנהג היחיד, לגבי הנוחות ברור לי זה לא מה שמפריע לי.

בו נמקד את השאלה יותר, לגבי אמינות אני מאמין שנינו מבינים את אותם דברים, לגבי חלקי חילוף טיפולים ושאר הירקות; כדאי\לא כדאי.

תודה

פורסם

אין בעיה לטפל ברכב הזה לבד או בכל מוסך כללי. רכב מאוד פשוט ובסיסי. נטול מחשבים. חלפים תוכל למצוא ללא קושי בין אם מקוריים ובין אם תחליפיים.

לשעבר:

פורסם

טוב: רכב אמין, חלפים זולים וזמינים, מעולה בשטח גם בצורה בסיסית, עמיד, מזגן חזק, שוק משומשות חזק, סוס עבודה, יש הרבה שיפורים זמינים לשטח ולנוחות (מיגונים, הגבהות ובולמים שאפשר למצוא גם מיד2).

רע: מכיר רכישה יקר לעומת המתחרים, מוניטין אמינות לא תמיד מוצדק, התנהגות כביש, יהיה קשה לך למצוא לא אחד שלא עבר התעללות, אל תיקשר אליו יותר מידי...גניב מאוד, מנוע חלש בשנתונים האלה.

פורסם

לדעתי הרכב הזה, כיום, טוב בעיקר כתחביב לשטח. בתור פרטי הוא מאוד לא נוח, לעבודה הוא כבר לא מספיק אמין, אבל בשטח הוא חיה.

אחד הרכבים שמגיעים יותר מוכנים לשטח.. הנעילה האחורית מקורית מהמפעל, ונעילה קידמית ניתן להתקין בקלות על ידי התקנת סרן אחורי מקדימה (זהים לחלוטין כמה שידוע לי). כל מי שאני מכיר עם רכב כזה עשה את זה. עם הגבהה קטנה וצמיגים מתאימים הרבה מאוד ג'יפים יקרים מאוד (מאוד) ישפשפו עיניים למראה הביצועים של הגרוטאה הזו.

בקיצור, זה רכב נהדר לג'יפאי חובב שטח טכני, לשאר השימושים הייתי מחפש משהו מתאים יותר.

יום טוב גם לך

פורסם

אומנם יצא לי לנהוג רק על גירסת 2x4 של הרכב הזה, אבל מדובר ברכב לא נוח, רועש, לא נעים לנהיגה, ואם הוא 19 שנה על הכביש, אז הוא לא בדיוק שמור, והוא גם מסריח את כל הרחוב. בגירסת 4x4 או פרי ראנר (2x4 מוגבהת) מתאר לעצמי שגם יהיה לא יציב.

לקחת כזה עם שלדה תקינה, ורצוי אחרי גיר ומנוע, כפרוייקט לשיפוץ ורכב פאן זה יכול להיות נחמד, אבל בתור רכב עיקרי למשפחה, עדיף שלא, אלא אם אתה בונה על קריירה במיליציה חמושה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...