Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים נדלקה לי נורת חום מנוע באמצע נסיעה (בירידה בקור של ירושלים בלילה) מייד עצרתי בצד הדרך כיביתי את האוטו חיכיתי כמה דקות והנעתי שוב.. - הנורה לא נדלקה שוב

היום בבוקר בדקתי נוזל קירור ברכב וגיליתי שחסר לי קצת מתח לקו של המינימום

על המיכל כתוב G12 ואחרי שיטוט גיליתי שישנם G12 , G12+, G12++ מישהו אולי יכול להאיר את עיניי מה ההבדלים בינהם ואיזה מהם אני צריך לקנות ?

פורסם

תבדוק בספר הרכב האם המנורה שנדלקה מעידה על חום מנוע גבוה או חוסר בנוזל קירור.

כול הנוזלים אשר ציינת מתאימים לרכבך וגם G13. שים לב שיש למהול את הנוזל במי ברז או מים מזוקקים.

את הנוזל ניתן לרכוש במוסכי צ'מפיון.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

נוזל קרור לא אמור להיות חסר במיוחד ברכב כמו שלך שהוא יחסית חדש .

אני ממליץ לך לבדוק את הסיבה להעלמות הנוזל כלומר הנזילה .

אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם היה לך מד חום מנוע זה לא היה קורה.

אתה יכול לשאול משתמש בשם stio. הוא מבין בזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תודה רבה על התשובה ! יש השלכות לערבוב של נוזל חדש עם הישן שלא ידוע מה הוא או שאפשר פשוט להוסיף ?

את נוזלי הקירור שציינת ניתן לערבב ללא שום בעיה.

פורסם

מוסך רון אני אגיע בטוח מתישהו בזמן הקרוב אחרי כל ההמלצות שקיבלתי עליכם אני לא בטוח ששמו מספיק בטיפול האחרון ובגלל זה אני רוצה למלא ולבדוק האם באמת יש נזילה בכל מקרה תודה לכולם על העזרה

פורסם

המנורה ברכבים הללו, פאביה, איביזה, מיי, נדלקת משתי סיבות:

1}חוסר נוזל קירור,

2}התחממות המנוע.

בין טיפול לטיפול מפלס נוזל הקירור יורד.{וכל ההסברים על מע" סגורה וכו.. הם תיאורטיים בלבד, כי בשטח, המפלס תמיד יורד}.מה גם שברכבים הללו הכמות בין ה-MIN ל-MAX, היא מאוד קטנה.

במקרה שלך, אני בטוח ב-100% שלא הוסיפו נוזל קירור, וזו הסיבה להדלקת המנורה.

כמובן שיש מקרים קיצוניים של נזילות. לאחר מילוי, עד קו ה-MAX, עם מנוע קר, יש לעקוב אחרי מפלס הנוזל.

פורסם

אכן יש טעם בדברייך. ההבדל בכמות בין אמצע סימן MAX-MIN עד ה-MIN הוא בסביבות כוס של 250 מ"ל ולאחר 4 שנים זה סביר להוסיף כוס או שניים במידה ובמהלך השנים לא הוסף נוזל קירור.

המערכת אכן נחשבת לסגורה אבל בפעול תמיד קיים איבוד קל של נוזל קירור דרך החריר של משאבת המים וזה תקין עד גבול מסויים.

פורסם
אם היה לך מד חום מנוע זה לא היה קורה.

אתה יכול לשאול משתמש בשם stio. הוא מבין בזה.

במקום לכתוב שטויות בוא תכתוב לנו איך זה ייתכן שאם היה לו מד חום מנוע זה לא היה קורה?

למען הסר ספק - הנורה נדלקה לו בגלל חוסר בנוזל קירור ולא בגלל חום מנוע גבוה.

פורסם
אכן יש טעם בדברייך. ההבדל בכמות בין אמצע סימן MAX-MIN עד ה-MIN הוא בסביבות כוס של 250 מ"ל ולאחר 4 שנים זה סביר להוסיף כוס או שניים במידה ובמהלך השנים לא הוסף נוזל קירור.

המערכת אכן נחשבת לסגורה אבל בפעול תמיד קיים איבוד קל של נוזל קירור דרך החריר של משאבת המים וזה תקין עד גבול מסויים.

על איזה חריר מדובר ומה תפקידו?

כי זיהיתי נזילות (לכלוך של נוזל קירור) על משאבת המים בפאביה 12 שלי.

• תוכן חדש...