Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני נוסע בסוף פברואר לפראג לחופשה קצרה,

אני יודע שבאמסטרדם לדוגמא, יש חנות שמוכרת כרטיסים לשלל האטרקציות בעיר ובין היתר מציעה יום אחד של טיול מאורגן בבלגיה או יום בהולנד, האם קיים כזה דבר בפראג?

לחילופין, האם ניתן להצטרף לטיול מאורגן כלשהו בעיר, למרות שהטיסה והדירה שלנו הוזמנו בנפרד?

אני מחפש גם טיול בפראג של יום אחד וגם נסיעה לדרזדן

עריכה: אין בעיה של שפה - עברית ואנגלית יתאימו

תודה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הייתי בפראג לפני כ-11 שנים, בדיל של טיסה+מלון. בהעברהלמלון הציעו לנו כמה סיורים, והצטרפנו אליהם (הדרכה בעברית).

איני יודע מה המצב היום, אבל חברות מקומיות מציעות סיורים. אחד הבנים שלי היה בפראג לפני 2-3 שנים, והצטרף לטיול מאורגן בצד הגרמני של הגבול (נדמה לי לדרזדן, והבחור די התאכזב).

ד"א - אם יש לך זמן, ממליץ מאד על קרלובי-וארי.

עריכה: בכל מקום בו שהיתי במלון יש בלובי מעמד עם פליירים של אטרקציות בסביבה, כולל חברות המבצעות סיורים מאורגנים. וכמובן שיש לשכת תיירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסף תודה. זה יעזור

ספריאל - גם חברים שלי היו שם, כמה זמן להקדיש למקום?

אני נוסע לדרזדן לצלם קצת, אבל בעיקר בשביל להכנס לסניף של Saturn ולקנות כמה דברים שאני צריך, חשבתי אפילו לשכור רכב לנסיעה אבל אם יש טיול מאורגן שאפשר לקבל קצת מידע אני מעדיף

פורסם

קרלובי-וארי - עד כמה שאני זוכר זה היה טיול מאורגן של יום, שבסופו חזרנו יחסית מוקדם למלון כדי להתארגן לטיסת לילה ארצה. כדאי לך לקרוא מדריכים מעודכנים כיון שהתחבורה השתנתה (מניח שקוי הרכבת ובודאי הכבישים השתפרו) וצריך לראות מה מעניין אותך. רק אזהרה חמורה - לא לשתות מים מהברזים הפזורים בעיר, הם מזרימים מים הגורמים שלשול!! (מדובר בעיירת מרפא והשלשול היה נחשב למנקה את הגוף. הפטנט היה שמספקים את המים חינם, אבל גובים סכומים נאים תמורת השימוש בשירותים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ממליץ על החברה הזו - יש להם סיור חינמי(שלמרות שהוא חינמי הוא מעולה) וסיורים בתשלום מעולים לא פחות.

השתתפתי בטיולים שלהם בירושלים, בודפשט ופראג.

http://www.neweuropetours.eu/

מצתרף להמלצה,

הייתי בסיורים שלהם במינכן וברלין, רמה גבוהה מאוד

יום טוב גם לך

פורסם

אם הזמנת טיסה ומלון בנפרד, האם דאגת לעצמך לתחבורה מהשדה אל המלון ?

לדעתי לא יהיה חסר לך ביציאה מהשדה כל מיני מדריכים גם בעברית.

את הטיו לדרזדן עשיתי ביום האחרון, מאחר וזה לפני הטיסה אז זה מעביר לך את הזמן, אחרת אתה צריך לחפש את עצמך בלי מלון עד הטיסה.

מעבר לכך, זה דיי משעמם, מורידים אותך שם בערך לשעתיים, אין כמעט מה לראות, אתה מסתובב חצי שעה ואז הולך לחפש את עצמך בחנויות.

בגדול, אם מיצית ואין לך איך לשרוף זמן ביום האחרון, זה סבבה, אחרת, לי קצת היה משעמם.

פורסם

להגיע לעיר אין בעיה, מעבר לזה כמו שהבנתי וכמו שאתה אומר אין הרבה מה לעשות, אבל המטרה היא יותר להגיע ל SATURN לקנות מוצרים, אם על הדרך אפשר לעשות טיול אז למה לא.

פורסם

אין מה לעשות בדרזדן. העיר העתיקה זה בדיוק חצי שעה. מוזאון האמנות גם לא משהו ששווה להטריח אחת עצמך מפראג. אם אתה דובר רוסית יש מלא נהגים רוסים בשדה שגם יקחו אותך למלון ממלון וגם מחוץ לעיר.

פורסם

את הטיול אתה תעביר כמעט כל היום באוטובוס

אם אתה נהנה מזה, בכיף.

אני הייתי לפני שנה וחצי בגרמניה, לא מצאתי מציאות בסאוטרן, מחירים פחות או יותר כמו כאן, קצת יותר זול אבל לא היסטרי, קניתי מוצרים שלא הייתי קונה בארץ (כי בכל זאת אתה בחו"ל ואתה צריך לקנות משהו), זה מגניב להסתובב אבל כאן בערך נגמרת החוויה.

פורסם

הבנתי אתכם, אז כנראה אשכור רכב ואעשה את הדברים בעצמי.

תודה לכל מי שטרח, תובנות נוספות בקשר לקניות או מסעדות מומלצות אשמח לקבל (אני מאמין שכיסיתי את כל החלק של התיירות עם הסיורים המודרכים)

פורסם

לא ירדת לסוף דעתי - תשכור רכב, תשלם יותר, ואז תבלה את כל היום ברכב...מה ההבדל?

אם אתה כל כך סגור בלסוע לשם, קח את הטיול, יצא לך יותר משתלם.

פורסם

הבנתי אותך, כוונתי הייתי לקחת רכב, לסוע לשם, ללכת למקומות שיש לראות, להמשיך בקניות, ולחזור לפראג

• תוכן חדש...