Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין סויפט 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה על הטיפים - שמח לדעת שיש פורומים קצת יותר אקטיביים בישראל :wink:

איך אני יודע להוסיף ערך \ להוריד על קילומטרז' למשל?

פורסם

המחירון של יצחק לוי באתר עושה את השקלול אוטומטית לפי הנתונים שתזין לו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המחירון של יצחק לוי באתר עושה את השקלול אוטומטית לפי הנתונים שתזין לו.

אוקי... תודה.

אבל נפלתי חזק מבחינת קניית רכב חדש מליסינג.. אם זה פחות 18% לפי מה שאני מבין אז זה נורא ואיום..

האוטו כבר שווה רק 30000 עכשיו :-(

* אוקי זה רק 10% (החכרה)

פורסם

וכאשר קנית רכב חדש מליסינג, שילמת את אותו הסכום כמו בסוכנות סוזוקי? או שקיבלת הנחה/מימון בתנאים עדיפים?

אני לא סתם אמרתי " הצעה מעליבה " לגבי טרייד אין - אל תהיה מופתע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
וכאשר קנית רכב חדש מליסינג, שילמת את אותו הסכום כמו בסוכנות סוזוקי? או שקיבלת הנחה/מימון בתנאים עדיפים?

כבר לא זוכר :oops: קיבלתי עסקת ליסינג בסיסית - תשלום 15000 בהתחלה וכל השאר 5 שנים

זה היה הרכב הראשון שלי וגם הייתי מאוד תמים אז.

מה שכן אני חושב שכתוב ברשיון שזה לא יד ראשונה אז זה לא משהו שבמכירה פרטית אני יכול

"להסתיר".. מי בכלל היום קונה ככה אם זה מוריד אוטומטית 10% במכירה?

עריכה אחרונה על ידי rozroz
פורסם

תכתוב במודעת המכירה שהרכב היה 0 קילומטרים מליסינג פרטי. אני מקווה בשבילך ששמרת את החוזה עם חברת ליסינג , כדי להראות לקונה.

זכור לי שההפחתה במקרה הזה 8% בלבד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ועוד משהו קטן - כאשר מפרסמים מודעה בלוח יד 2 לרכב יחסית מבוקש, די מהר מתחילים לקבל טלפונים מסוחרים שמציעים מחיר משמעותית נמוך. אל תהיה פזיז, תמתין כמה ימים - שבוע, עד שקונים פרטיים יתקשרו. ויציעו מחירים הגיונים יותר.

יכול להיות גם שמיד יתקשר מישהו שמחפש רכב כזה ובודק לוחות כל הזמן. את ההבדל בין סוחר לקונה פרטי אפשר להבין לפי סגנון דיבור והצעה ( סוחר משאיר לעצמו רווח לפחות 5 אלפים ממחיר הגיוני לרכב ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...