Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחברים שמתעסקים באלקטרוניקה - עזרה בתיקון חלק

נבדקי רכב
שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

צריך את עזרתכם בבקשה,

יש לי בורד אלקטרוני שיש לו בטרייה מסוג CR2032 שמגיעה עם שלושה פינים ובעזרתם מולחמת לבורד אלקטרוני.

מצורפת תמונה של הבטרייה.

אני זקוק להחליף את הבטרייה לבטרייה חדשה מאותו סוג.

מישהו כאן מתעסק בזה? או יודע להפנות?

תודה רבה

650414_BB_00_FB.EPS_1000.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שיש כאלו מוכנים, לדוגמה Sanyo CR2032-FT10. רק צריך למצוא מישהו ששולח לארץ.

עוד כמה שמצאתי -

http://www.tme.eu/en/katalog/?art=BAT-CR2032H-VA#id_category=100346&s_field=artykul&s_order=ASC&visible_params=117%2C2%2C496%2C494%2C18%2C497%2C317&used_params=18%3A24791%3B117%3A1803%3B317%3A375030%3B496%3A1795%2C66439%3B

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תום תודה על התגובה,

אפשר למצוא את הבטריות האלו בארץ והן אכן באות ככה עם הרגליים,

אני מחפש מישהו או מקום שיוכל לבצע את ההחלפה (שדורשת הלחמה זהירה מאוד) , מישהו כאן מכיר?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה, אוקיי. פיספסתי את הענין שהיא מולחמת בעצמה לבורד, חשבתי שאתה מתכוון לקחת סוללה כזו ולהלחים את הרגליים אליה.

ציין את מיקומך בארץ כדי שמי שמכיר, ידע להכווין אותך או לעזור לך ישירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הלחמה "קרה" נעשית במכשיר מיוחד שנותן מכת חשמל נקודתית שלמעשה"מרתכת" את 2 המתכות בנקודה מאד קטנה.

לא קל למצא חברות עם המכשיר הזה, אולי חברות שמייצרות או מתקנות סוללנות לאופניים חשמליים.

הייתי מנסה לעקוף את הבעייה, אולי להדביק עם דבק מוליך , או לעשות תיקון זמני כמו שעשיתי בסוללת הביוס בנייד שלי העתיק מסוג THINKPAD - להפריד את הסוללה מהמגעים, לשים סוללה חדשה ולהצמיד הכל עם איזולירבנד, מחזיק לי כבר שנתיים :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תום, אני נמצא באזור תל אביב - אבל זמין ונייד במידת הצורך.

martines - אני יודע שהרגליים מחוברות לסוללה בהלחמה קרה, אבל האם הרגליים מחוברות לבורד גם כן בהלחמה קרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה טובה, אני מניח שלבורד זה מחובר בהלחמה חמה אבל יכול להיות שאת ההלחמות החמות עשו לפני שהכניסו את הסוללה ורק מאוחר יותר עשו את ההלחמות הקרות.

עוד אפשרות לעקוף את הבעייה היא לקנות בית סוללה מתאים ונורמלי (או לפרק כזה מלוח אם של PC ישן :-) ), ולהלחים אותו לחלקים של מה שמחזיק כרגע את הסוללה, אחרי כמובן שאתה מוציא את הסוללה הישנה. זה עדיף על השיטה עם האיזולירבנד

איזה קומבינות :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרגליים מחוברות לכרטיס בהלחמה רגילה.

הסוללה מגיעה ממפעל הסוללות עם הרגליים כבר תפורות אליה.

אמנם המידות שלה 2032 אבל יש לה PN נפרד וניתן לקנות\להזמין אותה כך.

השאלה המעניינת היא איך עושים את זה בכמויות קטנות..

אם תרצה עזרה בהלחמה ואתה עובר מידי פעם ביבנה, דבר איתי

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הייתי שבוע שעבר אצל עידן האלקטרוניקה כמו שהומלץ פה,

הוא הבטיח שהבטריה תגיע ביום ראשון ולצערי היום הגעתי לחנות ואין בטריה.

כעת אני חייב ממש בדחיפות את הבטריה - נושא ההלחמה כבר פתרתי

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא בטריה כזו בהקדם?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב חנויות לכלי בית וחשמל, כולל ACE , הוםסנטר, אצל שענים וחנויות לשעונים,

אני יכול לתת לך אחת חדשה אם אתה מגיע לאיזור רמלה לוד.

אם אתה ממש צריך דחוף וזה חיים ומוות תוציא מהמחשב, רק שאז תאבד את הגדרות הביוס ותצטרך לשנות אותם מחדש אחר כך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוללות 2032 סטנדרטיות לגמרי וניתן להשיגן בכל חנות המוכרת מוצרי חשמל, ואפילו בחנויות לציוד משרדי או סופרמרקטים גדולים.

אישית דאגתי לקנות מלאי של 20 חתיכות מהרשת, המחיר בערך חמישית מהמחיר בחנויות ישראליות, עם תוקף לתחילת העשור הבא. הסוללות שימושיות (שלטים לרכב, פעמון דלת אלחוטי, מאזני אמבטיה ועוד כל מיני גאדג'טים שימושים). בלי קשר למקרה הנוכחי, ממליץ לרכוש עשיריה או שתיים מבית טוב (לא סיניות זולות) ולהחזיק יחד עם מלאי ה-AA וה-AAA.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...