Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש וחצי נגמר לי הליסינג על הפוקוס שלי ורוצה לעבור לרכב קטן יותר שישמש בעיקר להסעות של הילדים בשכונה והסביבה ונסיעה לעבודה. מתלבט בין ניסאן מיקרה סוזוקי סוויפט, סוזוקי ספלאש ואו פיזו 208 1.6

המטרה לפחות כרגע לקנות חדש מליסינג 0 ק"מ ולהחזיק כמה שנים.

מה עדיף?

:?:

פורסם

האם יש במשפחה רכב נוסף, עם תא מטען מספק?

אני נוסע בסויפט ובעת החיפוש בדקתי גם את הספלאש והמיקרה, שהן קטנותממנה משמעותית. הסויפט מספקת את הצרכים שלי - נסיעה לבד או עם אשתי ותא המטען מספיק לקניה שבועית למשפחה והגישה אליו נוחה, אבל אם אתה מדבר על נסיעה עם ילדים קטנים על מטענם תא המטען של הסויפט עלול להיות גבולי עד קטן מדי, וזה של הספלאש עוד יתר קטן. הרושם שלי יהיה שמהיקרה יותר צפופה, איני זוכר כמה תא המטען שלה היה שימושי. את הפיג'ו איני מכיר כלל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוויפט די צפופה ולא זולה גם כליסינג 0.

הספלאש כבר לא נמכרת יותר כחדשה.

המיקרה מיושנת יחסית אבל מאד חסכונית ודי זולה לרכישה.

ה-208 1.6 שתיינית וכבר הייתי מעדיף לרכוש אותה כחדשה עם המנוע והגיר המודרניים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה , יש כמובן עוד רכב משפחתי עם תא מטען מספק. המטרה אכן רק נסיעות לעבודה לבד וסידורים כגון לפזר את הילדים בבוקר בבתי הספר בשכונה. מחפש אוטו אמין וזול לרכישה במטרה להחזיק 6-7 שנים. לגבי הפיזו מה הכוונה שתינית? האם יותר מרכב משפחתי 1.6 או בהשוואה למיקרה/ סוויפט?

פורסם

ה-208 בזבזנית כמו כל 1.6 ליטר אחר. אולי פרט לקורולה שחסכונית יותר. לדעתי ה-208, גם עם המנוע הזה, היא האופציה העדיפה בגלל הנוחות, המרווח, והאיכות בתא הנוסעים.

פורסם

הייתי בודק את הקליאו מליסינג,קשיחה מה208 אבל זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו בדיוק הנקודה. לקליאו יש את כל המרכיבים להיות מכונית טובה מלבד אחד: נוחות נסיעה. ושם הם פישלו בכזו צורה שלטעמי פשוט מרחיקה לקוחות.

פורסם

תודה. אכן גם ה- 208 1.6 מליסינג 0 קמ באה בחשבון. לגבי המיקרה קראתי פה בפורום שיש לגביה תלונות על הגיר האוטומטי? האם מדובר בדגם מ 2015 או בדגמים משנים קודמות?. הכוונה שלי לקנות מיקרה חדשה 2015 מליסינג 0 קמ.

פורסם

בסופו של דבר לאחר שבחנתי וראיתי את כל הדגמים. נשארתי עם שניים מיקרה מול 208 1.6. לקחתי אותן לנסיעת מבחן. בשביל הצרכים שלי שתיהן נוחות. כמובן שה 208 יותר נוחה ומאובזרת. וקצת יותר מרווחת. השאלה שלי מבלי להתייחס לנתון של צריכת דלק שעבור הק"מ שאעשה בשנה לא משמעותי, מה עדיף? מבחינת שמירת ערך (אני מתכוון להחזיק 5-7 שנים), איכות חומרים, אחזקה, וכמובן בטיחות. המכונית תשמש כרכב שני, לסידורים בעיר, נסיעה לעבודה וחזרה - 20 ק"מ ליום ופיזור הילדים בבוקר בבי הספר.

פורסם

שמירת ערך אתה יכול להיסתכל במחירון לאורך ההשנים בכמה כול אחת ירדה,אבל כן זה לא הצד החזק של פיגו.

איכות חומרים בפיגו טובה יותר

בטיחות גם הפיגו עדיפה יותר.

חיסכון פה היתרון למיקרה.

אישית הייתי לוקח את הפיגו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, אבל היא כבר גדולה מדי ויקרה יותר גם 0 קמ מליסינג. את שתיהן אני משווה מ 0 קמ מליסינג

פורסם

אז השוואה בין הספלאש למיקרה ב0ק"מ? אם כן הייתי הולך על הספלאש בגלל מושבים עדיפים מהמיקרה.

פורסם

תודה. לדעתך האם בגלל שהשוק יהיה מוצף במיקרות בגלל ציי הרכב וכו' שמירת הערך שלה תהיה נמוכה יותר מאשר הפיגו' ? הכוונה אחרי כ- 5-6 שנים. לגבי אמינות חייב לציין שמלבד האוטו האחרון שלי כל חיי היו לי פיגו' ידניות אומנם, אבל למעט טיפול שנתי מעולם לא היו לי בעיות כמובן שגם הקמ היה מיד נמוך בסביבות9,000 בשנה, והחזקתי אותן 5-6 שנים.

• תוכן חדש...