Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדקתי את הנושא אבל כמו שאמרתי,אתה יכול לבדוק בלוי יצחק מי שומר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

er12 - כלומר לאור ניסיונך,

ולאור ניסיוני זאת מאחר וברשותי כיום -

פיג'ו 206 1.4 אוט' במשך 10.5 שנים.

פיג'ו 207 1.6 אוט' במשך 3.5 שנים (המנוע זהה ל- 208 1.6 אוט').

כלומר הפרמטר של האמינות ידוע לנו.

ואנו נזונים מסטיגמה שאולי נכונה ואולי לא נכונה.

אבל מה לעשות - אנו לא נשנה את דעותיהם של אחרים.

פורסם

קשה לדעת מי תחזיק יותר מחיר. בתנאי השוק הנוכחיים - נראה לי שהמיקרה תהיה עדיפה, בגלל שהיא יותר חסכונית באופן משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד היה ביקוש לדגמים הקטנים של פיג'ו כך שאני לא חושב שתהיה ירידת ערך מטורפת. אם כבר לאור השינוי שחל ביצרן וגם ביבואן אולי המשומשות עוד יתחזקו. מי יודע. בנוסף 208 מרווחת משמעותית ונוחה הרבה יותר, אם לא הנוחה בקבוצה. אז למה לקחת רכב אחר?

פורסם

מצטרף להמלצה כל ה-208. היא לטעמי היפה ביותר, יש לה תא מטען גדול, ונחות נסיעה מעולה בזכות המתלים והמושבים עצמם.

פורסם
בעוד כחודש וחצי נגמר לי הליסינג על הפוקוס שלי ורוצה לעבור לרכב קטן יותר שישמש בעיקר להסעות של הילדים בשכונה והסביבה ונסיעה לעבודה. מתלבט בין ניסאן מיקרה סוזוקי סוויפט, סוזוקי ספלאש ואו פיזו 208 1.6

המטרה לפחות כרגע לקנות חדש מליסינג 0 ק"מ ולהחזיק כמה שנים.

מה עדיף?

במקומך, אם הייתי צריך לבחור רק מאלה( ולרכישה בהמשך) , אז הסוויפט היתה לוקחת, בגלל גודל,נוחות ואמינות/שמירה על שווי-שוק. טוב שלקחת את ה- 208 לנסיעת-מבחן. אבל, אתה בטוח שזה ה- 1.6 (עם תיבת-הילוכים AL4)? לי היה נסיון לא טוב עם התיבה הזאת (אבל שוב, אם זה היה סבבה אז סבבה).

מבחינת אמינות/שמירת ערך, מנסיון העבר, לפיז'ו אין מוניטין טוב (למרות שהיו אנשים שהיה להם ניסיון טוב עם רכבים ללא תקלות).

ניסאן מיקרה - היו פה בפורומים מספר שרשורים לגבי בעיות בתיבת ההילוכים שלה, וההתנהגות שלה פחות נוחה מזאת של הסוויפט.

מה עם טויוטה יאריס? הוספת אותה לשיקולים? יש לה מאחורה רצפה-שטוחה, מה שיקל על הישיבה ל- 3 נוסעים (במקרה הזה, ילדים).

בהצלחה

פורסם

ל-ntd היית לוקח סוויפט בגלל הגודל והנוחות? הרי יש גדולות ומרווחות ממנה. סוויפט כיום כבר לא בשורה הראשונה עם מובילות הקטגוריה. ולדעתי טוב עשה פותח השרשור שבחר ב-208. היא מציעה תמורה גבוה יותר מהסוויפט.

פורסם

גם לי תמוהה עניין הגודל לסוויפא תא מטען קטן ונוחות?

לדעתי הפיגו עדיפה פה,גם מבחינת איכות חומרים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם. מודה שבזמנו גם הסוויפט נלקחה בחשבון. אבל אין לה תא מטען ולא מציעים אותה לפחות היכן שאני בררתי לקניה ב 0 קמ מליסינג. לגבי ה- 208. מבחינת כל המרכיבים ונוחות הנסיעה עדיפה. כשבאתי ל- 2 חב' ליסנג לברר עלות קניה אמרו לי לא לגעת בה מבחינת בעיות חשמל, בעיות בכלל ושמירת ערך ואני לא ממש חושד בהם. יש להם במלאי ובכל זאת אמרו לי שהמיקרה עדיפה אם אני רוצה ראש שקט ולא לבלות במוסכים. שאלתי פה לגבי הבעיות בגיר של המיקרה האם מדובר בדגם 2015 או בדגמים משנים מוקדמות יותר? . לגבי היאריס יקרה מהמיקרה בכ- 17,000 ש"ח גם בקניה מליסינג 0 קמ. כאמור המקרה תשמש לנסיעות לעבודה 10 קמ ביום לכל כיוון וסידורים בת"א, הסעות בשכונה ות"א לילדים וזהו. לא מתכנן איתה טיולים בשביל זה יש לנו משפחתית. הערכה שלי שתיסע כ- 8000 עד 9000 קמ בשנה.

:?:

פורסם

לחבר יש כזאת כמעט שנה אפס תקלות,עוד בן אדם מהעבודה היה עם כזאת ידנית ללא בעיות,עכשיו קנה את 1.2 טורבו.

אז תקשיב להם פחות,המיקרה הרבה הרבה פחות טובה מהפיגו למעט צריכת דלק.

פורסם

תודה. מסכים עם כל מילה. וכמו שרשמתי היו לי בחיי כמה וכמה פיג'ו. אבל וכאן האבל הגדול, לא תמיד משנה מה אני חושב אלא איך השוק מתמחר ותופס אותן. בכל מקרה עדין לא פסלתי, רק מנסה לצמצם ל-3 מכוניות מהן אני אבחר.

:?:

• תוכן חדש...