Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי , זה קצת מפליא שהם לא שמעו על-כך.

בסדר הם מסתדרים בלי חורים, סבבה.

אבל לא לשמוע על כך, כאשר הבעיה והפיתרון הנ"ל ידועים יותר מ 10 שנים.

נשמע קצת מוזר.

(ואפשר כי הם מורים ומכונאים מעולים - וכנראה לא חיים כל-כך את הבעיות בשטח)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יסלחו לי בעלי המקצוע שזב חוטם שכמותי מעיז לזלזל בנסיונם העשיר - כל מה שאתם רושמים כאן הוא עדות לזילות שיש במקצוע המכונאות בארץ, הקומבינה והחפיפניקיות שהשתרשה כדרך קודש.

השרשור הזה מוכיח איך התעלמות מהנחיות יצרן, גם לגבי אופן התקנת הטרמוסטט וגם תירוצים של חוסר בשימוש בציוד ייעודי גורמים לטיפוחה של קומבינה ארצישראלית מצוייה. ככה עושים, זה הפתרון, אתה אידיוט. ממש ראה וקדש.

אז לא, מצטער לנפץ לכם את הבועה, ככה לא עובדים. אם הפתרון שמציע היצרן לא עובד או אז תבוא בטענות וחפש דרכים אחרות, בינתיים אני רק רואה כאן את הדרך המהירה והזולה (לכאורה) לפתור "תקלה" שלא באמת קיימת.

"יאללה משה, תרביץ פה שני חורים ונעיף את הלאונה"

:roll:

עריכה:

מעניין אותי כמה מהמוסכניקים בארץ טרחו אי פעם לברר את סוגיית האוויר הכלוא במנועים של סובארו. כמה מהם אשכרה פתחו ספרות יצרן וקראו על פרוצדורת התקנת הטרמוסטט או הציוד הנדרש לניקוז האוויר. אני ממש לא בכיוון אם אטען שהמספר שואף ל- 0?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעניין אותי כמה מהמוסכניקים בארץ טרחו אי פעם לברר את סוגיית האוויר הכלוא במנועים של סובארו. כמה מהם אשכרה פתחו ספרות יצרן וקראו על פרוצדורת התקנת הטרמוסטט או הציוד הנדרש לניקוז האוויר. אני ממש לא בכיוון אם אטען שהמספר שואף ל- 0?

איך כתב לי פות"ש בשרשור הקודם באותו נושא: (סליחה אם הציטוט לא מדוייק)

"הוא כבר פתח כמה עשרות מנועים כאלה, אין לו שום צורך לפתוח ספרות"

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

איזה אינטרס יש להם לשקר?

הרי הם לא חברי פורום, ולא שמעו על הדיון הזה.

רועי, אני לא מפקפק במה שהם אמרו.

אין לי ספק שהם החליפו טרמוסטטים בסובארו בהצלחה מרובה.

אבל כדאי שתבדוק עד כמה הם מעודכנים בבעיות בשטח, לפני שאתה מביא את תשובותיהם לפורום.

יכול להיות שהרכב האחרון שעבדו עליו היה סובארו GFT הרדטופ,

ואחרי שהוא ירד מהבוקים, הם שתו זיפ.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אחד מהם הפסיק לעבוד במוסכים (היה מנהל עבודה ביונדאי מיצובושי) לפני שנה בערך.

והיה מנהל עבודה\מוסכניק רגיל (לא סגור על זה אבל בטוח שעבד שם) בשנת 2000

או סוף 90.

המנועים האלו רצו בשנים האלו, ואחד המורים לפני כמה חודשים החליף טרמוסטט לבן שלו עם אימפרזה

ולא קדח כלום.

רועי

פורסם
יסלחו לי בעלי המקצוע שזב חוטם שכמותי מעיז לזלזל בנסיונם העשיר - כל מה שאתם רושמים כאן הוא עדות לזילות שיש במקצוע המכונאות בארץ, הקומבינה והחפיפניקיות שהשתרשה כדרך קודש.

השרשור הזה מוכיח איך התעלמות מהנחיות יצרן, גם לגבי אופן התקנת הטרמוסטט וגם תירוצים של חוסר בשימוש בציוד ייעודי גורמים לטיפוחה של קומבינה ארצישראלית מצוייה. ככה עושים, זה הפתרון, אתה אידיוט. ממש ראה וקדש.

אז לא, מצטער לנפץ לכם את הבועה, ככה לא עובדים. אם הפתרון שמציע היצרן לא עובד או אז תבוא בטענות וחפש דרכים אחרות, בינתיים אני רק רואה כאן את הדרך המהירה והזולה (לכאורה) לפתור "תקלה" שלא באמת קיימת.

"יאללה משה, תרביץ פה שני חורים ונעיף את הלאונה"

:roll:

עריכה:

מחזק לחלוטין ובאמת שכל מילה נוספת מיותרת!

פורסם

רועי,

קראתי שוב את ההודעה שחיזקת, ולדעתי אתה טועה.

אני חושב שההודעה אינה נעימה לקריאה מכיוון שהיא מזלזלת,

ומאירה את המכונאים בארץ בצורה שגויה.

אני מעריך את הידע המקצועי שלך ואת השליטה בהוראות היצרן השונות,

אבל זה שאתה מסוגל לחפש, למצוא ולקרוא הוראות יצרן, לא הופך אותך לייחודי.

-

• תוכן חדש...