Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אוטומט רלוונטי. מדובר בנסיעות של באזור 140 ק"מ ביום.

חשוב שהרכב יהיה נוח ונעים לנסיעה, ומצד שני שצריכת הדלק תיהיה מעולה.

אני רואה שהרנו, הפג'ו ופורד נמצאים בתצורתם הנוכחית מ-2013. מדוע לא כדאי לקנות רכב יד שנייה משנתון זה?

מעדיף לחסוך כסף איפה שניתן

אכן עם נסועה כזאת אתה באמת צריך רכב חסכוני.

אם מיקרה/ספייס לא מתאימים לך ואם הנסועה היא ברובה בין עירונית (כלומר רכב הברידי לא עוזר), אז אני מצטרף להמלצה על הקליו/208.

העניין של ה-00 ק"מ הוא כזה. ברור שרכב משומש שנת 2013 יצא לך זול יותר אבל הפער הוא לא כזה ענק ויש סיכון שתיפול על רכב בעייתי. מנגד רכב שתרכוש עם 00 ק"מ הוא רכב חדש לגמרי, ההבדל בינו לבין רכב מהסוכנות הוא יד נוספת מליסינג (ולפעמים גם חוסר באיבזור). ההנחות על רכבים כאלה מגיעות ל 15-25% שזה די משתלם אם מתכוונים להחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים.

תבדוק את המחירים באתר MOTORI.CO.IL

פורסם
שלום רב,

התקציב הוא עד 80 אלף ש"ח.

האם מומלץ לקנות מכונית משומשת שנתון 2013 על מנת לחסוך בכסף? הבנתי שירידת המחיר בשנים הראשונות היא הכי דרמטית.

מאוד חשוב לי צריכת הדלק של הרכב ואמינותו.

תודה רבה מראש,

עידן

סוזוקי סוויפט+דייהטסו סיריון (למרות שהיא לא סופר מיני אבל גודלה כסופר מיני תקרא עליה) הן שתי מכוניות אמינות מאוד,חסכוניות בדלק (באופן יחסי כן?) ויעשו את העבודה

פורסם

מה קשור סוויפט שיקרה משמעותית מהתקציב וסיריון שהפסיקו לייצר לפני איזה 200 שנה?

בתקציב שלך, חסכונית, אוטומטית וחדשה אין (למעט הספייסבק סטאר והמיקרה) ונצטרך להתפשר או על משומשת (או יד 2 0 ק"מ) או על תיבת הילוכים.

הפיאסטה טובה וחסכונית, אבל רק בגרסה הידנית. האוטומטית ככה ככה. כנ"ל הקליאו וה-208.

מבין שלושת אלה הכי חסכונית תהיה הקליאו, אבל היא גם הכי פחות נוחה, שזה משהו, שצריך לקבל התייחסות בנסיעות של 140 ק"מ ביום.

במקרה היום נתקלתי ביד2 בכמה סיטרואן c3 דיזל במחירים קרובים לתקציב (80-90 אלף) היא אוטומטית, סופר מיני, ועושה איזה מיליארד ק"מ לליטר. שווה לבדוק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הפיגו אולי חיסכונית עם מנוע החדש,אבל היא עולה 94.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה קשור סוויפט שיקרה משמעותית מהתקציב וסיריון שהפסיקו לייצר לפני איזה 200 שנה?

בתקציב שלך, חסכונית, אוטומטית וחדשה אין (למעט הספייסבק סטאר והמיקרה) ונצטרך להתפשר או על משומשת (או יד 2 0 ק"מ) או על תיבת הילוכים.

הפיאסטה טובה וחסכונית, אבל רק בגרסה הידנית. האוטומטית ככה ככה. כנ"ל הקליאו וה-208.

מבין שלושת אלה הכי חסכונית תהיה הקליאו, אבל היא גם הכי פחות נוחה, שזה משהו, שצריך לקבל התייחסות בנסיעות של 140 ק"מ ביום.

במקרה היום נתקלתי ביד2 בכמה סיטרואן c3 דיזל במחירים קרובים לתקציב (80-90 אלף) היא אוטומטית, סופר מיני, ועושה איזה מיליארד ק"מ לליטר. שווה לבדוק.

שלום.יש לך בעיה בהבנת הנקרא אני מבין.ציטוט "

האם מומלץ לקנות מכונית משומשת שנתון 2013 על מנת לחסוך בכסף? הבנתי שירידת המחיר בשנים הראשונות היא הכי דרמטית.

מאוד חשוב לי צריכת הדלק של הרכב ואמינותו."

סוויפט 2013 עולה בין 65 עד 75 ומה אתה ממליץ לו על סיטרואן ורנו? אתה רציני? משווה את האמינות של סוזוקי/דייהטסו לרנו וסיטרואן?:lol::lol::lol::lol::lol: לא להטעות אנשים בבקשה.בהצלחה

פורסם

בוא נעשה סדר בדברים:

1) המיקרה היא סופר מיני קלאסית ומאד חסכונית, אבל (כנראה) נופלת על סעיף נוחות. נמכרת במסגרת מבצע חבר ב-79K וב-73K כליסינג 0.

2) הפיג'ו 208 האוטומטית עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי 4 הילוכים (לדעתי) לא רלוונטית כי היא לא חסכונית נמכרת כחדרה ב-82.5K ליסינג 0.

3) הפיג'ו 208 עם גיר רובוטי 5 הילוכים ומנוע 1.2 מאד חסכונית, אבל יש כאלה שלא מתחברים לגיר הרובוטי. נמכרת ב-84K כחדשה.

4) הפיג'ו 208 עם גיר אוטומטי של 6 הילוכים עם מנוע 1.2 טורבו מאד חסכונית אבל קיימת רק מ-2015, ונמכרת כרגע במצבע ב-95K.

לגבי רכב משומש - נראה לי שהייתי הולך על טויוטה ספייס-ורסו 2013, או אם תרצה לחסוך תוכל לקנות את המיקרה המיוצרת בתצורה החסכונית משנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

arni61 - בתור משתתף חדש בפורום הנכבד cars-forum,

נראה לי שככל שתקרא ותשתתף בדיונים בפורום,

יוברר לך מידע חדש לגבי הסטימה שלך לאמינות הרכבים השונים.

• תוכן חדש...