Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LAPPY HOUR AT THE TRACK

golangti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפתח בווידוי קטן, דיי התעצלתי השנה עם עדכונים ושיתופים מהימי מסלול.

האמת שאני גם הולך פחות משבעבר, התחלתי עבודה חדשה, ואני מנסה לא לקחת יותר מדי ימי חופש.

אי לכך ובהתאם לזאת, כמה שמחתי לגלות זן חדש של ימי מסלול שצץ לו לאחרונה באיזור, יותר נכון ערביי מסלול!

ארוע (עם שם מגניב HAPPY/LAPPY HOUR למתקשים) שמתחיל בשעות אחר הצהריים,לקבוצה מצומצמת יותר של נהגים מתקדמים, כלומר אין הדרכות של נהגים חדשים, ותדרוף הבטיחות הוא רק תמצות קצר, אין צורך ללמד אותנו דגלים, בטיחות וכו'. בונוס נוסף הוא גם שאפשר בכל נקודה במסלול בתנאי שהנהג הנעקף נתן לעוקף אישור על ידי הצבעה מאיזה כיוון הוא רוצה להעקף.

הערביי מסלול האלה מתאימים לאורח חיים שלי כמו חומוס לפיתה, בול! לא צריך לבלות יום שלם במסלול, כ 9 שעות בשביל 60-80דקות של נהיגה, ולא צריך לתאםיום חופש עם העבודה/ אשה/ ילדים .

התמונות שמצורפות הן מאירוע ביום חמישי, קבוצה מצומצמת של נהגים הרד קור. לא רואים יותר מדי פרארים או למבורגינים או אקזוטיות אחרות,בד"כ אלו מכוניות סטנדרטיות יותר, משנים קודמות, אך מאוד משופרות.

חלקם מגיעות בטריילר, חלקן בנהיגה, הרוב לא מיועדות לנסיעה יומיומית, כולל שלי. למרות שהרכב חוקי לכביש( M3 לבנה), אני נוסע בו בעיקר למסלול או לסתם נסיעות כיף, הנסיעות הרגילות הן רחוקות מכיף ברכב הזה.

מתלים קשים, כסא מרוץ, קלאץ מירוצים וכו'.

בקיצור היה קצר ולעניין ואפילו שיא אישי חדש בשבילי 1.28.3 דק. ואני בטוח שיש לפחות עוד איזה חצי שנייה בסטאפ הקיים, לפני שינויים אחרים.

הלינק לסרטון הוא מארוע אחר, גם בשעות אחה"צ, אבל לקבוצה יותר גדולה של נהגים, רבים מהם פחות מיומנים.

IMG_4152.JPG

IMG_4056.jpg

IMG_4149.JPG

IMG_4150.JPG

IMG_4151.JPG

IMG_4153.JPG

IMG_4155.JPG

IMG_4156.JPG

פורסם
תוכל לפרט קצת על הסט-אפ שלך? Spring-rates, דיפ', Alignment, מידות צמיגים, Sway bars, רפידות בלמים וכו'.

תודה.

הקפיצים הם 700 מקדימה ו 625 מאחורה אאל״ט.

דיפרנציאל 3.91

275/40/18 toyo nt01

בלמים: רוטורה 6 בוכנות 355 ממ קדימה וארבע בוכנות 345 ממ מאחורה

פורסם

בלמים: רוטורה 6 בוכנות 355 ממ קדימה וארבע בוכנות 345 ממ מאחורה

?What pads

,(All out race ones (and a second street set

?(or something aggressive you can still tolerate on the road (like CL RC6

• תוכן חדש...