Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכר רכב רמאי , מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

חבר רכש סוזוקי אלטו 2011 במהלך השבוע.

לפני הקניה חבר שלי שאל לגבי טיפולים והבחור אמר שהרכב מטופל לפי השעון ועבר טיפול 15K לפני 5 אלף ק"מ. והוא לא מוצא את הספר רכב, והמוסך לא שולח ומלא תרוצים. לאחר העברת בעלות החבר שלי התקשר למוסך - ומסתבר שהרכב לא עבר את הטיפול. בעל הרכב מכחיש ואומר שלא יכול להיות.

לאחר הרכישה והעברת בעלות,

הביא בעל הרכב לחבר שלי מפתח אחד, לטענתו אמר שיחפש בבית את הספייר - כמובן שללא הצלחה.

לסיכומו של דבר, בעל הרכב הפסיק לענות לחבר שלי ולאמא שלו וחסם אותו בוואטאפ.

מעבר לזה שחבר שלי יצא תמים והאמין לכל דבריו של הבחור, האם יש מה לעשות בנידון?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אין מה לעשות,זאת מילה שלו נגד המוכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר פה ברמאות מעצבנת - אבל כזאת שאין בצידה נזק כספי משמעותי. ףשילך ישכפל מפתח, ויכנס את הרכב לטיפול, ושיתפלל שהרמאי יוציא יותר כסף לתרופות...

כל מה שאמרתי למעלה לא מונע ממנו לנסות לתבוע את הנזק מהמוכר בבית המשפט לתביעות קטנות - אישית לא הייתי מבזבז את זמני על כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

+1

לחזק גם, ללמוד לפעמים הבאות. לשאול את כל השאלות בשלב המו"מ. אם אחן מפתח להחליט אם העיסקה עדיין שווה.

לגבי הטיפול שלא נעשה - מומלץ להתקשר בעצמו למוסך ביחד עם בעל הרכב ולבקש את המידע. אם בעל הרכב אומר שאין לו ניירת, איבד, שכח וכו' אפשר להגיד לו שיבקש העתקים.

במצב שכזה נדלקת נורה אדומה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

קודם כל, אם זה אפשרי - למחוק את שני המפתחות מהרכב ולקודד זוג חדש. בסוף הוא יגלה שהרכב נגנב ללא סימנים (כי לגנב היה את המפתח השני...).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדיוק מה שבאתי לכתוב. אותי יותר מטריד שיגנבו את הרכב ולא הנזק הכלכלי.

שיעשה יישור קו [לא סוף העולם], יחליף לזוג מפתחות חדשים וזה יהיה שכר לימוד לחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבנתי.

בכל מקרה, חבר שלי אלך איתו לבית משפט לתביעות קטנות. אעדכן מה התוצאות...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל מה שחבר שלך היה צריך לעשות זה לקפוץ למוסך של סוזוקי וב 2 דקות להוציא היסטורית טיפולים של הרכב, מפה ועד לתבוע אותו...אני לא מאמין שיצא מזה משהו.

גם על המפתח, המוכר תמיד יכול לטעון שאין לו עוד מפתח.

פורסם

אני מאד בעד שיתבע אותו בתביעות קטנות. הייתי שוקל גם להגיש תלונה במשטרה.

זו ההתנהגות היחידה שאם כולנו ננקוט בה נוכל לאורך זמן לשנות קצת את תרבות הרמאות והחזירות ששולטת במדינה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

בית משפט? :shock:

בסך הכל כמו שזה נראה 1. המוכר טוען שעשה טיפול והמוסך טוען שאין לו תיעוד זה לא אומר שאינו טופל. 2. איבד מפתח ולא ציין זאת לפני המכירה.

תגיד לחבר שלך שישתה כוס מים, יעשה טיפול (500 ש"ח) בשביל המצפון והשקט הנפשי. במקום לבזבז עצבים וימי עבודה עבור הסיכוי הקלוש שיקבל משהו בבית משפט.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
קודם כל, אם זה אפשרי - למחוק את שני המפתחות מהרכב ולקודד זוג חדש. בסוף הוא יגלה שהרכב נגנב ללא סימנים (כי לגנב היה את המפתח השני...).

היי,

הפתרון שלך הוא נחמד, אז בכל פעם שאתה קונה רכב ממישהו תחקודד מחדש את המפתחות,

אפילו אם קנית רכב וקיבלת 2 מפתחות מאיפה ידוע לך שבעל הרכב לא שיכפל מפתח למרות שהיו לו 2? לשמר את המפתח ספייק לגנוב לך את הרכב?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אני מאד בעד שיתבע אותו בתביעות קטנות. הייתי שוקל גם להגיש תלונה במשטרה.

כשלא מדובר בכסף שלך ובזמן שלך, מאוד קל להקליד כאלה עצות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...