Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש לקניה(או לקבל ממישהו שמוסר) קונסולת משחק מהראשונות שהיו בארץ, עם קסטות, הדבר היחיד שאני זוכר מגיל הילדות, שהיה כתוב על הקונסולה שלי FAMILYGAME והיה לזה את הסופר מריו הראשון בקסטה צהובה.

מחיפושים באינטרנט, נראה לי שזה נקרא גם NES או נינטנדו, אני לא בטוח.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג (לא אכפת לי בארץ או בEBAY) במצב תקין ועובד או אפילו חדשה? וכמובן, בזול, זה מכשיר ישן מאד ואין ממש לא צופה שיעלה יותר מ100שקל.

זה היה נראה בדיוק! כזה:

https://133fsb.files.wordpress.com/2009/10/dscn0123.jpg?w=450&h=553

פורסם

היי,

כן, NES זה Nintendo Entertainment System

אתה מחפש דווקא את הקונסולה עצמה? אם לא, אתה בגדול יכול לשחק את כל המשחקים האלו במחשב, בעזרת Emulator-ים, שמדמים את המכשיר על המחשב.

אגב, אני בונה משהו כזה לעצמי בשביל הכיף מעל raspberi pi, שזה סוג של מחשב קטן וזול יחסית (עולה משהו כמו 30-40$). כרגע אני בשלב שאני מחבר את זה לטלויזיה ויכול להריץ את המשחקים של נינטנדו, ולשחק בהם עם השלט של הפלייסטיישן. בשלב הבא אני רוצה לקנות גם שלט שיותר דומה לזה המקורי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

train - תודה אבל אני גר בחיפה , אני מעוניין בפשוט משהו זול, לא מקורי, סיני, שיודע לקרוא קסטות, ושיגיע עם קסטה אחת שכוללת את כל המשחקים, אני רק רוצה מריו הראשון, כל השאר לא מעניין.

יבגניפ - אני יודע שיש אימולטור, הורדתי לסמאטרפון שלי, וגם למחשב, זה פשוט לא אותו דבר.

אני מעוניין שזה יהיה כמו פעם, לשבת בסלון עם שלט של פעם, לשים קסטה ופשוט להפעיל את זה.

אני לא מעוניין בבנייה או משהו שייסבך את זה,

פשוט לקנות.

יש מצב שמישהו אומר לי מה לחפש באיביי\מגייס לי לינק או לחילופין חנות קונסולות בחיפה שמחזיקה דבר כזה ומוכרת בזול? (ולא לשם האספנות, בגלל זה אני רוצה את המוצר הגנרי הסיני ולא המקורי של נינטנדו שעולה באיביי קרוב ל500שח).

תודה,

אוהד.

פורסם

אם אתה מעוניין להשקיע קצת יותר, קיימות קונסולות חדשות שכל מטרתן להריץ משחקים ישנים בצורה נאמנה למקור.

חפש לדוגמא קונסולה בשם RetroN 5. היא מסוגלת להריץ משחקי NES, SNES, ג'נסיס וGBA, גם מהקסטות המקוריות וגם ע"י הורדת רומים מהאינטרנט. אפשר לחבר אליה את השלטים המקוריים, אבל היא מגיעה עם שלטי בלוטות' מודרניים.

עולה בערך 130 דולרים. לדעתי פחות מקונסולת NES ישנה במצב תקין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה,

לא מעוניין בשום "קדמה טכנולוגית", פשוט מכשיר NES סיני כמו שצירפתי בתמונה שהוא לא מקורי נינטנדו, כמו אלו שהיו נמכרים לפני כמה שנים עם 9999999 משחקים שאחד מהם היה מריו המקורי.

אני גם לא מעוניין בשום משחק, רק במריו המקורי, כך שכל מה שבא עם רומים\דיסקים\בלוטוס' פשוט לא רלוונטי.

פורסם (נערך)

חפש באיביי קונסולה בשם Dendy

http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=dendy&isNewKw=1&undefined=139971&cnm=Video+Game+Consoles&mfs=KWCLK&acimp=0&_trksid=p2053742.m2428.l2632.R1.TR11.TRC2.Xdendy&sqp=dendy

זה קלון טייוואני לNintendo Famicom (גירסה יפנית של NES) שהיה בזמנו נפוץ במדינות חבר העמים.

משחקים בשבילו יש בשפע (כמו מריו, טטריס, טנקים, זלדה וכו').

אגב הדברים האלה יצאו בשנות ה80, בשנות ה90 כבר היו דברים כמו גיימבוי ופלייסטיישן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש בבית של ההורים שלי את המכשיר האפור עובד במצב תקין . אנחנו היינו קוראים למכשיר מגאסון .

היו לו קסטות צהובות, אני זוכר הייתי נושף לתוך הקסטה כשהמשחק לא היה עובד מנקה את המגעים עם מקלות אוזניים.

כאן יש לך עסקה לא רעה בכלל .

או את זה

פורסם

יש מדי פעם בפשפשוק בפייסבוק אנשים שמפרסמים קונסולות מגאסון עם 2 שלטים וקסטת 999 משחקים בסביבות 200-250 ש"ח

תעשה גם סיבוב בשוק הקרוב לביתך מדי פעם אפשר להתקל במגאסונים גם שם.

פורסם (נערך)

יש לי במחסן SUPER NINTENDO ששוכב לו שם שנים ומעלה אבק עוד מימי הזוהר העליזים של שנות ה90'. :-)

אם אתה מעוניין מוכן להביא לך כמובן בלי תמורה.

מגיע עם 2 שלטים ועוד כמה משחקים, לא בטוח שחלק ממשחקים עדיין עובדים אבל הקונסולה כן.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...